Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, rád bych se zeptal na Váš názor, kde se vyplatí koupit Rolex Submariner, ocel, datum. Zaslechl jsem informace o Floridě a smlouvání v tamních obchodech na cca 5000 USD... ?

Odesláno

já bych se také zeptal. Cena nových Rolex 14060M(bez data) je kolik? na chrono24 jsou +-za 120tis. Za kolik je má třeba v Bechyni?

Odesláno

já bych se také zeptal. Cena nových Rolex 14060M(bez data) je kolik? na chrono24 jsou +-za 120tis. Za kolik je má třeba v Bechyni?

Chrono 24 se velmi obávám, pokud, tak bych prodejce navštívil osobně. V Bechyni za datum chtějí cca 160 při platbě v hotovosti. Začátkem května bude otevřen Rolex-Tamara shop v jedné pražské neznámé ulici... tak jsem zvědav..

Odesláno (upraveno)

Chlapi, nepletete si tu cenu? Vždyť list price je 4190 Liber, nové se dají sehnat kolem 110 tis.

pepo, 969 se bavi o 116610LN a MichalV do toho zamotal 14060M - jinymi slovy jeden o voze, druhej o koze.. Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

pepo, 969 se bavi o 116610LN a MichalV do toho zamotal 14060M - jinymi slovy jeden o voze, druhej o koze..

Thanks for helping me.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...