saida Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Pár prvních cvaků kompaktem . Až mě manželka půjčí svoje zrcadlo tak nafotím lépe . Možná ! Snad ! Chtěl jsem něco fungl nového do vody , ne od Seika (nic proti Seiku - Tuňáky moje další akvisice). První dojem 1. Zpracování poměrně úžásné , zejména se strojem si poměrně vyhráli2. Vzal jsem je , protože pocházejí z předešlé serie kdy se vyráběly Avalanche extréme ve velikostech 42-44mm na rozdíl od současných ve velikosti 47mm a zdají se mě na mých 19cm poněkud subtilní . No ponosím nějaké vintage 38mm a hned budou OK
honza71 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Alpin tu moc nebude. Velká gratulace.
saida Odesláno 11. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Jo díky ! Na masovky moc nejsem !
hejdik Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Můj šálek čaje to zrovna není ale osobitost jim upřít nelze.Pěkné.
Chorche Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Mně se hodinky od alpiny líbí moc i tyto. Jen jsem si nidky nedokázal udělat na Alpinu názor jako na značku.Každopádně velká gratulace, jsou moc hezký!
tm80 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Pěkné, moc. Těším se až budou lepší fotky....
African Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Pěkné a zajímavé, žádné tuctovky jak píšeš a vypadá to, že snad i nějáké to hrubší zacházení zkousnou Gratulace"Jedna otázečka, ta vnitřní lunetka vypadá, že je snad na měření času, je otočná? To by bylo dost good"
Leviathan Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 No, moc ich nie je...... Alpina Extreme diver....Vital v klube
maccin Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Moc pěkné :smile_anim: gratulace. Po Alpinách se už nějakou dobu také poohlížím, no zatím se nemohu rozhoupat. Když já těch favoritů na další nákup mám strašně moc.
shore Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 kedysi som ich zhanal, ale s ciernym cifrom, pretoze som mal moznost si ich vyskusat a su to paradne hodinky..bohuzial c ciernym cifrom som nenasiel nikde ani na ebay..gratulujem k vyberu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se