Frostie Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Za mně ty první, manual winding má svoje kouzlo a není takových hodinek moc, v porovnání s jinými více rozšířenými typy...
Chorche Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 V 13. 4. 2012 v 11:44, 'šíma' napsal: Ty 46 mm jsou už prakticky přeshraniční velikost (jak pro koho, samozřejmě), i když ty 2 mm dělá pouzdro, cifr je evidentně stejnej. Taky řemen (tah) 24 mm je znát. No a plus 6 kilokorun proti 44 mm je znát taky... Na ruce ale působí úplně jinak, vůbec ne na 46mm, zkoušel jsi je? To 24mm řemen by mi vadil asi víc, ale zase by sis s nima mohl hrát jak na OP
šíma Odesláno 13. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 V 13. 4. 2012 v 11:50, 'Jirka68' napsal: To je všechno pravda, ale ten minerál tě bude do budoucna mrzet. Tak zrovna v tomhle s jistotou tvrdím že nebude. Vždycky jsem měl minerál spojený s větší tloušťkou skla a se zkreslením při pohledu na ciferník z úhlu (z toho je mi opravdu fyzicky špatně), ale od doby, kdy jsem zjistil, že kvalitní minerální sklíčko může 100% vypadat jako safír (včetně AR) a liší se jen menší tvrdostí (naopak větší pružností), opravdu to neřeším. K hodinkám se chovám slušně (možná až moc) a pokud bych přece jen náhodou sklíčko rozbil, minerál stojí polovinu až čtvrtinu proti safíru.
ZdenekS Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Za mě manuál. Ale je to jen na tobě, bohužel nebo bohudík ?
šíma Odesláno 13. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 V 13. 4. 2012 v 12:12, 'jdx' napsal: Za mě automatic, ale to datum :-(. Automat a datum jde ruku v ruce. Konkrétní umístění okénka mi vadí míň než když je na třetí hodině, nebo když je kulaté. Spíš je třeba výrobci pogratulovat za černý datový věnec s bílými čísly. Taky to mohlo být opačně...
pfkvn Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Kdybych si mohl vybrat já, bral bych manuál... takže je to jasný, nech si ty první.
kuncák7 Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Za mě ty první- ta vteřinovka je prostě paráda. Datumovku potřebovat tolik nebudeš ( jistě nosíš i telefon ).
quequeek Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 líbí se mi centrální vteřinovka, datumovka vypadá zajímavě, což je další plus, bral bych tedy automaty
jankoxxx Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 keby boli tie automaty manualne, tak by boli perfektne
Stýf Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 K tomuto typu hodinek mi víc sedí manuál,mimostředovka a bez data.
šíma Odesláno 13. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 I bez podrobnější analýzy příspěvků jasně vyhrává manuál, což asi není žádné velké překvapení. Ještě to pořádně promyslím a asi se brzy jedny z nich objeví v prodejním vlákně. Myslím, že v pohodě jsou oboje, spíš je třeba si uvědomit, jakým způsobem budou používány. Standardně nosím přes týden do práce něco "lepšího" a jiné hodinky si beru jen do hospody, o víkendu, na dovolenou, služebni cestu apod. V takovém případě je vhodné, když volnočasové hodinky nejsou náročné na nastavení (tedy quartz, nebo mechanika bez komplikací). Pokud by však byly na denní nošení, považuji automat a (aspoň) datum za užitečné. Nicméně i rada prodat oboje a koupit něco pořádného je na místě. Možná jsem tomě udělat rovnou, ale znáte to...
mapikh Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 prodej manuály a hlásím se o ně :-) jsou dokonalé, přestože trochu trhlé
šíma Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 V 16. 4. 2012 v 12:29, 'mapikh' napsal: prodej manuály a hlásím se o ně :-) jsou dokonalé, přestože trochu trhlé SZ
ari100x Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 ...ja jsem pro automaty ...ja bych byl v praci bez datumovky studeny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se