vraby Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 U mě asi neplatí přísloví že " Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš",už to nejsou černé ale modré.Jak jsem zjistil tak první prodej byl velký omyl.Nahradil jsem je jinýma,ale nebylo to ono.MUSEL JSEM JE MÍT ZPĚT Tyhle jsou ještě vylepšené sponou z MM(hodinky si jí zaslouží)
ggrand Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Pěkné, sám mám taky modré.Po Alpinistech máš další pěkné Seika. Nemáš nějaké foto na ruce, kde je vidět, jak je na ruce vysoká spona? Pár lidí si na netu stěžovalo, že oproti obyčejné sponě tahle je vysoká a odstává tak tah od ruky(jako v malém,nic hrozného). Podle mě je to úplně jedno, ale rád bych to viděl než za ni vysolím 100$. Díky.
patriknapr Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 V 13. 4. 2012 v 9:15, 'vraby' napsal: U mě asi neplatí přísloví že " Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš",už to nejsou černé ale modré.Jak jsem zjistil tak první prodej byl velký omyl.Nahradil jsem je jinýma,ale nebylo to ono.MUSEL JSEM JE MÍT ZPĚT Tyhle jsou ještě vylepšené sponou z MM(hodinky si jí zaslouží) Jednou jsem tyhle hodinky měl v ruce a je fakt, že ty hodinky jsou perfektní a tu sponu si zasloužej. Poměr cena/výkon je bezkonkurenčn?. Gratulace
vraby Odesláno 13. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 (upraveno) Rychlé foto pro ggranda.Nevím jestli ti ty fotky pomůžou,ale já ve sponě nevidím žádný problém.Měl jsem i s původní.Nemám je fest na ruce,raději tróchen volněji.edit: spony foto Upraveno 13. dubna 2012 uživatelem vraby
ggrand Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Tsss, takový servis, fotek kopa a pomohly. Mockrát díky.
vraby Odesláno 13. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 není zač,hlavně že ti to pomohlo v rozhodování.
instant Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 pekny styling. ja sice oficialne Sumo neoblubujem, ale ak by som si mal objednat (modre) hodinky na letnu sezonu, tak SNZD69J1 alebo modre Suma, to sa neda nic robit.
izotop Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Ahoj, Jsou skvely. Tohle jsou jedny z hodinek, ktery nejvic chci. Kde jsi je koupil? V 13. 4. 2012 v 9:15, 'vraby' napsal: U mě asi neplatí přísloví že " Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš",už to nejsou černé ale modré.Jak jsem zjistil tak první prodej byl velký omyl.Nahradil jsem je jinýma,ale nebylo to ono.MUSEL JSEM JE MÍT ZPĚT Tyhle jsou ještě vylepšené sponou z MM(hodinky si jí zaslouží)
little_w Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 gratuluji. tuhle sestavu mam taky... MM spona je super, ale stejne mam radsi tah od yobokiese, i kdyz mi tam zase potom chybi ta mikroregulace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se