Ondoni Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Zdravím pánové a prosím o radu. Můj švagr podědil Navitimery, o jejichž existenci neměl ani potuchy. Chtěl jsem proto někoho poprosit o informaci, jestli je možné někde v Olomouci nechat ověřit pravost značkových hodinek. Googlil jsem, ale spojení klíčových slov "Breitling Olomouc" generuje odkazy jen na repliky (což mě upřímně děsí). Předem díky!
Micey Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Šoupni sem fotky, my se tady zas rádi namasírujeme:) EDIT: Jinak aby to mělo smysl, tak pravost Breitlingu by asi měl posoudit AD Breitlingu - takže nejblíž Hanák Brno..?
Baker Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 80% se da urcit podle fotky, ktera Ti mozna usetri cestu
Ondoni Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Fotky zatím bohužel nemám, ale něco mi snad může v průběhu týdne poslat, tak je sem přihodím...dá se někde podle seriového čísla alespoň přibližně odhadnout, jestli půjde o fake nebo ne?
Micey Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Hodně těch fejků má pár (nebo jenom jedno..?) čísel který se opakujou, zkus to strčit do gůglu a uvidíš.
Návštěvník Tada Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Myslím si, že místní člen Valis, který je hodinář a působí v Chomutově u Olomouce, určitě pozná repliku od originálu, minimálně potom, co je otevře.
Ondoni Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Díky, zatím to vypadá na pořadí 1. gůgl 2. fotky tu 3. ověření v Praze (asik u Dušáka) Ale třeba někdo dá tip ještě na hodinářství přímo v Olomouci, kde by to mohli rozlousknout...uvidíme... Tada: Chomutov u Olomouce jsem vážně nenašel; tomu severočeskému budu dneska fandit v baráži o hokejovou extraligu proti Mladé Boleslavi, ale u Olomouce?
Návštěvník Tada Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Díky, zatím to vypadá na pořadí 1. gůgl 2. fotky tu 3. ověření v Praze (asik u Dušáka) Ale třeba někdo dá tip ještě na hodinářství přímo v Olomouci, kde by to mohli rozlousknout...uvidíme... Tada: Chomutov u Olomouce jsem vážně nenašel; tomu severočeskému budu dneska fandit v baráži o hokejovou extraligu proti Mladé Boleslavi, ale u Olomouce? Přepsal jsem se, je to Chomoutov...
Frantik Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Fotky zatím bohužel nemám, ale něco mi snad může v průběhu týdne poslat, tak je sem přihodím...dá se někde podle seriového čísla alespoň přibližně odhadnout, jestli půjde o fake nebo ne? podedeny navitimery, svagr bez potuchy z Olomouce...................jasnej padelek................fotky ani netreba
Jay Doll Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Franto s tímhle přístupem si zaděláváš na trapas. A kazíš nám tady pověst profesionálních bezchybných rozpoznávačů hodinek
Frantik Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 ja vam chci jen usetrit praci a panovi jeho trapas ....................ja jsem trapnej uz tak, sazim tydenni ban ze mam pravdu
Marfael Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 podedeny navitimery, svagr bez potuchy z Olomouce...................jasnej padelek................fotky ani netreba Franto s tímhle přístupem si zaděláváš na trapas. A kazíš nám tady pověst profesionálních bezchybných rozpoznávačů hodinek No,jenže ono to tak z převážné většiny je:-).Nicméně taky,než bych to vyřkl,bych si na ty fotky počkal.-)
Frantik Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 No,jenže ono to tak z převážné většiny je:-).Nicméně taky,než bych to vyřkl,bych si na ty fotky počkal.-) ja to radeji rikam rovnou
Marfael Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 ja to radeji rikam rovnou Ono je to stejně každému jasné,ale kvůli fópá si většina počká a ti stateční (kteří by mohli dát do sázky raději hodinky,ať je to zájimavější ) to řeknou hned:-).Jinak si nejsem jistý,jestli týdenní ban bys zvládl bez psychické újmy:-)).Ale ty si jsi tak jistý,žes dal do hry vše
Frantik Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Ono je to stejně každému jasné,ale kvůli fópá si většina počká a ti stateční (kteří by mohli dát do sázky raději hodinky,ať je to zájimavější ) to řeknou hned:-).Jinak si nejsem jistý,jestli týdenní ban bys zvládl bez psychické újmy:-)).Ale ty si jsi tak jistý,žes dal do hry vše me to jen prospeje, posledni dobou je to tady jako v blazinci.............
long Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 me to jen prospeje, posledni dobou je to tady jako v blazinci............. Půjdu do toho napůl s Frantíkem. ( týdenní ban by mi ušetřil tak 1 hodinu denně) tak, že za týden je to docela dost času třena na ženu:crying_anim: Je tam příliš mnoho pohádek od poděděných hodinek za 100 000 kč až po absenci fotografií. ( kdo z normálních lidí tohle podědí, to je pravděpodobnost tak 1: 100 000 ) Závěr : neznám takového dědice nikde v mém okolí a kdyby tohle udělal ( tuto nekomunikaci, komunikaci bez fotografií a čísel) v sekci kapesních hodinek nevzpamatoval by se z toho.
Marfael Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Půjdu do toho napůl s Frantíkem. ( týdenní ban by mi ušetřil tak 1 hodinu denně) tak, že za týden je to docela dost času třena na ženu:crying_anim: Je tam příliš mnoho pohádek od poděděných hodinek za 100 000 kč až po absenci fotografií. ( kdo z normálních lidí tohle podědí, to je pravděpodobnost tak 1: 100 000 ) Závěr : neznám takového dědice nikde v mém okolí a kdyby tohle udělal ( tuto nekomunikaci, komunikaci bez fotografií a čísel) v sekci kapesních hodinek nevzpamatoval by se z toho. Upřímně řečeno,nedokážu si představit strýce,který by věnoval dobrovolně originální Breitlingy jen tak,pokud by nebyl hodně bohatý a neměli v rodině superdobré vztahy,což je v dnešní závistivé době takřka nemožné.Takže jak jsem psal,se k tomu taky přikláním,ale nechci někoho soudit bez fotek,takže si počkám,ale pofiderní to vždy je,to je jasný.
Ondoni Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eYPmC4zTTQE Všem, kteří se mi snažili aspoň poradit, zatím díky...
Frantik Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 no moment, pekne sem prosim hod ty fotky, at to muzeme uzavrit
Ondoni Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 no moment, pekne sem prosim hod ty fotky, at to muzeme uzavrit ...proto jsem taky napsal "zatím díky"...jakmile je budu mít, tak je sem dám, ať to mám z krku...ale ty cibule nejsou u mě, takže sám jsem docela zvědavý, co budu mít od švagra v mailu...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.