prizak Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Čest závisláci, dnes jsem se díval na youtube na film ,,THE END" a v jednom záběru se velitel díval na hodinky, nikdy jsem to neviděl. Co to je???
Návštěvník Tada Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 To jsou hodinky s krytem chránícím sklíčko před rozbitím... Rané náramkáče nebo přestavba z kapsáčů.
Quido Morava Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Čest závisláci, dnes jsem se díval na youtube na film ,,THE END" a v jednom záběru se velitel díval na hodinky, nikdy jsem to neviděl. Co to je??? BTW: ten film se jmenuje správně "the trench" (Zákop) - vynikající dílko o masakru na Sommě v roce 1916
obchodnik-o3 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 clovece to je ako ruzica ciselniku na starom telefone
dubon Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 clovece to je ako ruzica ciselniku na starom telefone Presne, kdovi treba to ma i telefon
VintageLover Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Mám podobné Longiny od jednoho místního člena...Používali je střelmistři nebo vedoucí důlní fachmani a opravdu krytka sloužila jako ochrana x poškození
kuncák7 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Mám podobné Longiny od jednoho místního člena...Používali je střelmistři nebo vedoucí důlní fachmani a opravdu krytka sloužila jako ochrana x poškození Mohl bych se optat, z jakého materiálu ta krytka je ? Vypadá to každopádně zajímavě, zajímavé řešení.
VintageLover Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Mohl bych se optat, z jakého materiálu ta krytka je ? Vypadá to každopádně zajímavě, zajímavé řešení. Ta moje je z nerezu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se