welis Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Nehodnotím kupující často,ale když vidím jak tady dlouho a obtížně prodává Miraccolo svoje Fortisky, tak musím pochválit kupujícího uživatele Godina. Domluva perfektní, platba předem na účet a předání kvůli hokeji bleskové. Více takových!
sibirnaya Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 prisel, videl, zaplatil, slevu jsem mu musel vnutit, kam to ten chronomag speje
zibarek Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 I já děkuji,velmi příjemná komunikace a férové jednání,škoda že obchod proběhl na dálku a nebyl čas na pokec.Děkuji
michalval Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Bezvadné, rychlé a pohodové jednání. Zboží skvělé Škoda, že nebylo víc času na pokec. Děkuji a chválím.
Duke650 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Dekuji zy rychly a bezproblemovy obchod, priste snad bude vic casu na pokec
Petr.S Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Nejen, že byl ochoten jednat o ceně. On mi ty hodinky dokonce osobně dovezl!! Obchodování s Jindrou mohu každému jen doporučit. Škoda, že spěchal a nedal si ani kafe...snad někdy.
Paja111 Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Odesláno 7. května 2018 I ja velice dekuji za obchod! Vse probehlo dle domluvy. Skoda, ze predani muselo probehnout pres prostrednika, takze jsme to nestacili vse probrat. Doporucuji!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se