Davros Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Zdravim pozeram sa po novych hodinkach a padla mi do oka tato limitka Magrette http://www.magrette.eu/pre-order-new-models/100019--regattare-chronograph-pvd.html ... Len si chcem ujasnit ze to je asi manualny natah... A ci by ste menili Oris Tt1 diver 02/2011 za tieto hodinky?Dakujem za akekolvek uzitocne rady...
Juraj11 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Za ty prachy-mě se líbí,ale ty orisky bych si asi nechal
onney Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Jo jo, je to manual. A s tou výměnou... Jsou to úplně jiné hodinky. Jestli po nich prahneš a TT už tě nebaví, kup je. To je tak jediná rada. Je to o tom, co se ti líbí, ne?
Davros Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Ved aj mne sa dost pacia aj to ze su limitka a pridu mi tiez take neokukane... Len mi ako minus pride manualny natah a horsi pristup k servisu..
T1000 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Je to manuální chronograf samozřejmě, máš to tam napsané (seagull st1901) alias venus 175 . Strojek se dával třeba do starých B chronomatů.
Ivan Lelák Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Určitě je kup, za ty peníze nemají chybu a navíc jsou krásné. Když se Ti nebudou líbit, dej je sem do inzerce a já se stavím první do řady...:-)
Davros Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Su krasne ja viem narazil som na ne uplnou nahodou ale ten manualny natah ma odradzuje trocha ale ta krasa tych hodiniek ma dost navrh
Davros Odesláno 20. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Nemam skusenost s manulnym natahom a ide aj o to ze ako casto treba take hodinky natahovat a ci je ten strojcek co je tam kvalitny
Ivan Lelák Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 O kvalitě strojku musí napsat místní znalci, ale k k manuálu: vždy jsem preferoval automat. Ale mám hodinek tolik, že se chtě nechtě automaty občas zastavily a když jsem si je chtěl vzít, musel jsem je natáhnout a seřídit. Tak jsem je natahoval ručně průběžně aby byly stále v chodu. To se jim ale nelíbilo, protože i když má prý mechanismus ochranu, na Steinech mi odešlo něco na natahovacím mechansmu a prý to mohlo být přetažením. Takže následovala koupě winderu, kde se točí automaty bez ukazatele rezervy nátahu, na stojáncích jsou automaty s ukazatelem rezervy, které nepřetáhnu a taky manuály, které taky nepřetáhnu a každodenní natahování (resp. obden), mazlení, seřizování a otírání od prachu je mým oblíbeným večerním rituálem. Takže za mne manuály ano!
Davros Odesláno 20. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 a ja sa s hodinkami rád mazlím a čistím ich a podobne ... takže ten manuál by možno nemusel byť taký problém pozriem niečo o tom strojčeku ... ale ked tak pozerám velkosť tých hodiniek 44mm bez korunky bude dosť vela si myslím ....
Ivan Lelák Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 No, odpovídá to myslím Panerai, kterým se mimochodem v lecčems podobají. 44 mm je přiměřená velikost a to mám štíhlejší zápěstí, ale je to samozřejmě individuální..
Davros Odesláno 20. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Aj ja mám štíhlejšie zápästie ale nemyslím si že Oris čo mám teraz by niečo obrovské a nevkusné na mojej ruke ... horšie to bolo ked som nosil Swatch irony 47mm... to boli začiatky ... no nič cez víkend sa rozhodnem že čo a ako či predám orisy a objednám tie Magrette musím si ešte čo to preštudovať o tom strojčeku a bol by som vcelku rád keby mi nejaký tunajší odborník zhodnotil nejako ten strojček čo je tam
mapikh Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 manuál musím doporučit, je to super pocit když každé ráno je natahuješ, zabere ti to fakt jen pár vteřin, neboj¨na ruční nátah nedám dopustit
Davros Odesláno 20. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Ake mas hodinky na manualny natah?
Petr Svenda Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Taky mam rucni natah rad. Jednak mi natahovani hodinek dela dobre, jednak vim, ze jsou na rucni natahovani stavene, a winder nemaje, automaty musim dotahovat taky rucne. Navic u rucniho natahu, pokud natahujes pravidelně, vzdycky vis, jak na tom hodinky jsou. A krome toho, soucastky, ktere stroj neobsahuje, se nemohou pokazit a nepotrebuji servis.
Bison Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Ruční nátah je takový můj ranní rituál a hodinky fungují absolutně bez problémů. Pravda je, že mě to už zabere trochu času - natahuju pravidelně čtyři kousky.
Stevo Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Hello Forum members! Sorry for writing in English, your language is much too difficult for me to use. I can read your forum a bit using Google translate. Quick intro: my name is Stephan, owner of the European Magrette Web Store. I noticed many clicks coming from this forum the last days and I guess this thread is the reason. If you need any information on Magrette you can contact me via info@magrette.eu (English or German is OK). Here a nice and honest review on the movement we use in the new Chrono models: review of st 1901 It actually used to be a Swiss Venus 175 movement before some clever business men from China purchased all the tooling and technical knowledge to produce it themselves for their Army. It is a very nice and reliable movement with a column wheel. Making it a choice for people who dare to step away from the standard movements and prejudices. Just try it. We are sure you will love it. We offer a 7 days money back guarantee in case you don't like the watch. If more of you are interested, it would be possible to discuss group-buy conditions as well. Sorry if this post is too commercial, I do not know the rules of the forum. I want to play by the rules. Maybe somebody can send me a private mail with the contact details of the forum management? Maybe we can discuss sponsorship/advertising. Sorry, I cannot find this info on this forum. I wish you all a nice evening and a great weekend, Stephan Magrette Europe
Davros Odesláno 22. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 No... kedže som si písal s Horhem .. tak som dospel k záveru že hodinky si asi kupovať nebudem kedže o danom strojčeku ja sám vela neviem aj ked som sa snažil niečo nájsť na nete, a kedže je z číny tak asi nič moc nebude, a spracovanie hodiniek môže byť tiež 2x odflaknute.. škoda
Juraj11 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 No... kedže som si písal s Horhem .. tak som dospel k záveru že hodinky si asi kupovať nebudem kedže o danom strojčeku ja sám vela neviem aj ked som sa snažil niečo nájsť na nete, a kedže je z číny tak asi nič moc nebude, a spracovanie hodiniek môže byť tiež 2x odflaknute.. škoda Hele spousta firem si nechává dělat třeba pouzdra,ciferníky,ručky,strojky v číně a pak je jen daj dohromady.a neznamená to že to jsou šmejdy.pokud se ti líbí,tak jdi do nich.Já měl podobný problém když jsem se rozhodoval jestli koupit rusy a nakonec jsem byl mile překvapený a prodeje dost lituju...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se