Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás! Prosím o radu s výběrem a těmito požadavky:

- automat s certifikací C.O.S.C

- průměr od 38mm a víc

- ocelový nebo titanový tah (nikoliv kůže)

- datumovka

- značky (1.Omega, 2.Breitling, 3.SEIKO i jiné značky)

- očekávám: odolnost, denní nošení, k obleku, i outdoor, prostě celoživotní hodinky :-)

- vodotěsnost min. 50

- cena do 20tis. Kč max. 30. tis Kč, (nemusí být nové)

Děkuji za Vaše typy a příp. doporučení.

Patrik.

Odesláno

Ještě doplním, že favoritem je také FORTIS, jelikož mám možnost 30% slevy na všechny modely ( tak i kdyby měl někdo zájem), jaký model by jste mi doporučily vzheldem k přesnosti?

Voljoux 7750?

Díky moc

Patrik

Odesláno (upraveno)

Píšeš o Valjoux 7750, z toho usuzuju, že máš zájem o chronografy. V tom případě Ti mohu s klidným srdcem doporučit moc pěknou věcičku od MIDA.

Vlastnosti splňuje, průměr 42,5mm, výška okolo 14mm, s tou nehneš, je dána strojkem, Valjoux je mohutný, safírové sklo, oboustranný antireflex, vodotěsnost 100m, kvalitní náramek, dobrá spona. Jediná nevýhoda, u MIDA nepřehodíš kovový náramek za kožený noname řemen ani náhodou, to nejde, uchycení nedovolí, byl bys nucen koupit originální MIDO řemen. MIDO v ČR jen tak nekoupíš, pokud ano tak fest předražené, mluvím z vlastní zkušenosti, doporučuju malý výlet do zahraničí. Třeba v Německu jsou ceny úplně jinde.

Šťastnou ruku :).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Edit pokud by se Ti nelíbil bílý číselník, který je ve skutečnosti lehce krémový, vyrábí se hodinky i v černé. 

Upraveno uživatelem Harlequin
Odesláno

Vezmu to popořadě...

1. Je dost značek, které nemají COSC a přesto dosahují výborné přesnosti.

2. Seiko nemá COSC, jen Swiss made značky.

3. Měl jsem dva fortisí chronografy a byly to nejpřesnější hodinky z celého mého portfolia, přesnost v jednotkách sekund týdně. I bez COSC.

4. Ten budget spíš odpovídá těm Fortisům...

5. S jakýmkoliv modelem z řad B-42 neuděláš chybu

6. Přesto se zkus podívat na Sinn, např. viz zde: http://www.chronoshop.cz/sinn-skladem/sinn-657-massivband , zkušenost osobní, přesnost geniální, odolnost výborná, jako allround hodinky k saku, ke sportu i do vody ideální.

Odesláno

Vezmu to popořadě...

1. Je dost značek, které nemají COSC a přesto dosahují výborné přesnosti.

Máš pravdu, kolego :-). Předevčírem jsem zrovna o COSC četl a tu certifikaci získají jen cca 3% hodinek z celé Swiss Made produkce.

Jinak bych doporučil kouknout na Seiko Alpinist. Jsou v nich skvělé in-house stroje (6R15), na výběr je dost modelů a hlavně budou za 10 až 15 000 Kč.

Odesláno (upraveno)

Ještě doplním, že favoritem je také FORTIS, jelikož mám možnost 30% slevy na všechny modely ( tak i kdyby měl někdo zájem)...?

To jako vážně? Posted Image

Z ceníkovky NEST?

Upraveno uživatelem Tittus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...