Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkný den,

rád bych si koupil SEIKO Spirit Automatic 23 Jewels Spirit SCVS013. Bohužel se je neúspěšně snažím delší dobu najít. Proto bych Vás chtěl poprosit kdyby jste měli nápad, kde je koupit, případně zda je někdo zde, kdo by je prodával. Minimálně jedny s tu před dvěma lety prodávali.

Přikládám fotku pouze pro rychlejší orientaci, předpokládám, že tyto hodinky jsou zde známé.

post-22557-026045500 1335295836.jpg

Odesláno

Odkazy na obchody nepomůžou, tento model se už dlouho nevyrábí. Sehnat se dají jedině z druhé ruky, takže je potřeba sledovat prodeje na fórech. Pro začátek můžeš napsat členovi/členům, kteří je prodávali tady. Třeba se tím dostaneš k současnému majiteli.

Odesláno

Rozpočet mám omezený na 8000 kč. Ten neplatí v případě scvs013. O Azwatch vim, děkuji za snahu. V úvahu připadá pouze varianta hodinek z druhé ruky. Cenu sem si stanovil proto, že bych je měl na denní nošení. Kdybych s nimi někde klepnul aby mě to tolik nemrzelo. V úvahu připadá i něco z nižší kategorie a to seiko SNK789K1. Bohužel je u nich podobny problém, že už se neprodávají. Z těch co jsou normálně dostupné, mě žádné tak nezaujaly jako ty které jsou v tomto vláknu vypsané.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak nakonec rozhodnuto. Po projití dalších zahraničních fór a zjištění, že Seiko scvs013 nebude tak jednoduché sehnat. Jsem se rozhodnul pro Seiko sarb035 s koženým řemínkem si můžu namlouvat, že jsou si lehce podobné :D Tímto děkuji za Vaše reakce.

• po měsících...
Odesláno

Po pár měsíčním pobytu na tomto fóru :) kdy jsem několikrát změnil názor s kterým sem sem vstoupil se kolečko opět uzavřelo :D Dospěl sem k názoru, že jedny hodinky stačit nebudou. Nicméně rozšířil sem si obzor a mám jasnější a konkrétnější představu jaký typ hodinek by mi vyhovoval ( zde velmi oblíbené potápky mě vůbec nechytly) :D Mám takové dvě cesty do jedné z nich spadá seiko spirit scvs003 resp. sarb033 + bile varianty a druha cesta je něco na styl "speedmasterů".

Vzhledem k tomu, že pár lidí dokázalo najít hodinky, které jsou obtížně sehnatelné a vím, že pár kousků scvs013 prošlo i tímto forém. tak musím oznámit, že jsem s hledáním nepřestal :D a rozšířil ho i černou variantu scvs015. Ty hodinky jsou svym vzhledem tak jednoduché, ze jsou úžasně krásné.

Posted Image

Odesláno

Mě se prostě líbí víc než 003 resp. 033. :) Nedokážu říct čím to je, protože většinou preferuji šípové ručky. A mají i nevýhodu absence luminiscence. :D I přes to jsou to moji největší favorité :D Určitě to znáte, někdy to není úplně to nejlepší, ale z nějakého důvod to moc chcete mít a ani nevíte proč :D

Odesláno

Už jsem uvažoval i o pětkách, které vypadají trochu podobně, ale vím, že bych si pak stejně říkal že to není ono :D Takže sem se z toho vyléčil :D Pokud bych hledal jen náhrady nedopadlo by to dobře :D

Jinak asi tuší co se mi na nich tak líbí ten přechod nožiček k tělu dává víc vyniknout ciferníku a k tomu "velká" korunka. Pro mě jsou dokonalé :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...