Stenly29 Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2012 Dobry den,dostal jsem hodinky od dedy. Neporadil by mi někdo, o jaké se jedna a zda maji nějakou hodnotu? Minimálně by mely byt ze 14K zlata. Značka je vyryta na všech třech krytech.Předem diky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 (upraveno) Snad by mohly být zlaté,punc si nevyfotil Jsou ve velmi pěkném stavu,určitě pár tisícovek by jsi dostal,ale já bych je neprodával,je to pěkná vzpomínka na dědu a ta směšná částka co bys dostal,by mi za to nestála.Snad jen ručku /ručky/ by to chtělo obě stejné. Upraveno 29. dubna 2012 uživatelem bohus76
Karlos Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 Já moc nerozumím otázce O jaké se jedná? Vždyť je to evidentní - tříplášťové zlaté pánské kapesní hodinky značky La Maissonette (což ale nemusí být výrobce), hezké, jen trošku poškozené.A hodnota je různá pro různé lidi. Pokud tě zajímá hodnota vyjádřená penězi, zkus se podívat na ukončené aukce na Aukru, tam si představu uděláš.
VS Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 U starých, zlatých, hodinek je cena většinou daná cenou zlata + asi 1000 za strojek, pokud nejde o něco výjimečného. Hodinky po dědovi se v žádném případě neprodávají.
NIGHTinGALE Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 8.000 - 10.000Sežeň jim novou ručku a neprodávej je, je to hezká památka na dědu.Já mám od svýho obouchaný kapesní Zenithky, visí mi v pracovně a hned pod nima jeho starou Flexaretu. A až tady děda nebude, tyhle dvě věci, co měl rád, mi ho budou připomínat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se