MarcelG Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 ALPINA Extreme Diver Automatic 300m, pouzdro 44mm, calibr AL-525 Myslím, že jsou docelá pěkné. No, až na to datumové okénko - tohle provedení se mi prostě moc nelíbí. Jinak vypadají celkem fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ZDROJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 na obrazku parada. Na zivo sa mi az tak moc nepacia....neviem, cim to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Me se produkce Alpiny celkem libi. Obzvlast pilotky mi prijdou, ze vypadaji exkluzivne. Na tech mi ale vadi ten napis evokujici lyzaky a auta.Tohle je pekny. Moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Opravdu jsou pěkné :-). Ten ukazatel datumu se mi líbí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrow Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 (upraveno) Tenhle nástupnickej model považuju za mnohem zdařilejší než předešlej. Ten mi přišel takovej humpoláckej. Taky zvolili dobrýho ambasadora, Baldwin je správnej chlapík. Upraveno 3. května 2012 uživatelem Arrow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Přidám trochu více info:caliber AL-525, základem je Sellita SW200, Swiss Made, 25 kamenů, frekvence 28,800 vph, rezerva nátahu 38hodinDekorace na rotoru - Black PVD Alpinasafír z obou stranProdávají se na černém gumovém řemenu, ocelovém tahu nebo meshi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrow Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Hmmm, kov jim přidal na kráse takových dobrých 50%. Paráda. Ví někdo cenu na oceli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Ciferník, luneta, ručky, indexy, tah i mesh vše OK. Ale moc mě nebere tvar pouzdra. No a datumovka mohla být fakt jednoduchá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Ten tah, to je obslehly Aquatimer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Porovnal jsem a nezbývá než souhlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se