organic Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Tak jsem udělal vzorkový nákup - Dekang Pomeranč, Liqua Menthol, Dekang Desert Ship, Liqua Citrus. Nic lepšího neš Liqua Citrus jsem zatím neměl. Ale to je podle zobáku každého soudruha že...
organic Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 organic: kde si objednaval?Mám výborně zásobený kamenný obchod kousek od baráku, který patří známému. Tady mají webku.
jankoxxx Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Mám výborně zásobený kamenný obchod kousek od baráku, který patří známému. Tady mají webku.super, dakujem
jirka404 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Kuřáci poraďte . Kouřím C4, mám značkový echomizér "Marion" ale vydrží mě maximálně tejden. Potom mě zhnědne knot a nedá se to kouřit jak to páchne spáleninou. Co dělám špatně?
cody Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 (upraveno) Popravde nevim co je C4 ani znackovy Marion, v dnesni nabidce se ztracim, jsou toho desitky. C4 jestli google nelze by mel mit nastupce Echomizeru, Marion mi to naslo jakesi egoWecka na shopu Marion. Jestli si umis zmerit baterku (spotrebni cinske zbozi, elektronika nekdy dela co chce) nebo mas jinou aby jsi vyloucil prepalovani, musi to byt v mizeru. Na webu si zadej suche paleni (to je jedina udrzba) a vic asi nevymyslim. Pokud ti to nedela liquid - cola nebo kavove chute jsou do nekterych typu zakazane jake to dela svinstvo. To ze to peres v teple vode beru jako standart. Hnede barvy bych se nebal, to je podle me trochu vzdy uz druhy den. Zkousel jsi nasadit neco jineho? Z komerce doporucuju ViviNovu, v baleni 3 zhavici hlavy - 1,8 2,4 2,8ohmu - takze samotnej attik vychazi cca na 100kč. Zatim jsem neslysel o problemu s timto attikem. Jinak zalezi kolik za ten tyden v tom vykouris. Me tyhlety mizery drzeli chut a hit tak 14 dni. Tyden mi prijde malo, ale silni kuraci nektere atiky za tyden dokazou odrovnat. Upraveno 26. září 2012 uživatelem cody
simon_magus Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 dotaz na znalce problematiky e-cig.je nejaky neasijsky vyrobce e-cigaret? a tekutin s chuti tabaku (zadny cinsky dekang)?
cody Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 (upraveno) Samo. Ten kdo to s kourenim mysli vazne i do budoucna a chce neco echt, stejne jde do kusovych nekdy az sberatelskych kousku. V druhem vlakne o ekoureni jsem daval odkazy na fora i na vyrobce. Polaci, Amici, Rekove delaji dobre atty a gripy. Je toho plnej youtube:-) S liquidama mimo cinu nevim, zase plati, ze si pak lidi stejne michaji sami doma. Na liquidy bez nikotinu staci zajit do lekarny. Glycerin rekni, ze chces na utesneni neceho v cem jde pitna voda. Propylen rekni, ze potrebujes pro partnerku ktera je alergicka na lubrikacni gel (propylen glykol je alternativa pro alergiky). No a prichute kupuju v potravinach, krome rumu vanilky a mandli sezenes bezne napr. ananas nebo citron. Tim se dostanes i na 1/4 cenu za 1ml. Kazdopadne Dekang ma vsechny certifikaty o nezavadnosti - cinske, americke, evropske. Navic muj znamy si nechal delat rozbor, je to v poho. Spis bych se bal neznackovych neofoliovanych samodomo michacek z nasich eshopu. S nikotinem neni sranda, jestli nechces otravit sebe nebo domaci mazlicky. Odkaz na vlakno o "hardware" http://forum.chronom...i-o-tom-myslet/ edit: ted ctu, ze te zajimaji tabakove prichute - to bohuzel nekourim tak ani nevim, sry Upraveno 3. října 2012 uživatelem cody
simon_magus Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Samo. Ten kdo to s kourenim mysli vazne i do budoucna a chce neco echt, stejne jde do kusovych nekdy az sberatelskych kousku. V druhem vlakne o ekoureni jsem daval odkazy na fora i na vyrobce. Polaci, Amici, Rekove delaji dobre atty a gripy. Je toho plnej youtube:-) S liquidama mimo cinu nevim, zase plati, ze si pak lidi stejne michaji sami doma. Na liquidy bez nikotinu staci zajit do lekarny. Glycerin rekni, ze chces na utesneni neceho v cem jde pitna voda. Propylen rekni, ze potrebujes pro partnerku ktera je alergicka na lubrikacni gel (propylen glykol je alternativa pro alergiky). No a prichute kupuju v potravinach, krome rumu vanilky a mandli sezenes bezne napr. ananas nebo citron. Tim se dostanes i na 1/4 cenu za 1ml. Kazdopadne Dekang ma vsechny certifikaty o nezavadnosti - cinske, americke, evropske. Navic muj znamy si nechal delat rozbor, je to v poho. Spis bych se bal neznackovych neofoliovanych samodomo michacek z nasich eshopu. S nikotinem neni sranda, jestli nechces otravit sebe nebo domaci mazlicky. Odkaz na vlakno o "hardware" http://forum.chronom...i-o-tom-myslet/ edit: ted ctu, ze te zajimaji tabakove prichute - to bohuzel nekourim tak ani nevim, sry dik moc, presunu so do HW vlakna ... tam to zije vic
horal Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Nechci nikomu vůbec nic vnucovat.Po 20 letech kouření (krabka za den) a přečtení knihy jsem týden relativně v pohodě, v klidu s reálnou představou, že to tak bude nafurt. Za přečtení nic nedáte.Každému zvlášť držím palce.Případné osobní dotazy SZ rád zodpovím.Snadná cesta jak přestat kouřit autor Allen Carr
cody Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Hele vetsina lidi co znam z fora willpro.cz se stejne jako ja nesnazi prestat kourit. S kourenim diky fungujicimu vaporizeru (el.cigareta je podle me nesmyslne synonymum) prestala ze dne na den. Ono jde o to, ze te vaping zacne strasne ale strasne bavit. Takze jak rikaji tamni mazaci, ja nekourim. Ja vaporizuju a to tak ze rad:-)))
organic Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Hele vetsina lidi co znam z fora willpro.cz se stejne jako ja nesnazi prestat kourit. S kourenim diky fungujicimu vaporizeru (el.cigareta je podle me nesmyslne synonymum) prestala ze dne na den. Ono jde o to, ze te vaping zacne strasne ale strasne bavit. Takze jak rikaji tamni mazaci, ja nekourim. Ja vaporizuju a to tak ze rad:-)))Vaporizace je strašný slovo. To vapor znamená vypařovat nebo odpařovat. Takže já nekouřím, ale odpařuju A taky mě to baví poslední dobou víc než hulení.
cody Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 (upraveno) Dovolim si v diskuzi pokracovat ve vhodnejsim vlakne, prijde mi zbytecne vzhledem k malemu zajmu okoli zivit dve vlakna http://forum.chronom...013&qpid=833631 Upraveno 23. října 2012 uživatelem cody
Skeleton Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Tak se hlasim po dlouhe dobe. Tika mi to furt, ale nejak to (s dvojcatama) nestiham kontrolovat. Chytlo me e-koureni. Skoda, ze to nefunguje mechanicky. Jinak inhaluji - Joyetech Tobacco VG (06 mg) Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem Skeleton
cody Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Heh, skakajici kostlivec dorazil:-) Vitej zpet na lodi, presunuli jsme se sem http://forum.chronom...t/page__st__280 a az zkouknes jak dopadl Organic budes se stydet stejne jako ja:-) Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem cody
Bellosek Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 (upraveno) Já ulítávám na ovoci... ovocné příchutě, to je moje! No ale pak jsem zkusila čokoládu a jsem unešená... Akorát nemám ráda nikotinové liquidy. Já to spíš jen tak žužlám... docela mi to pomohlo přestat kouřit - teda nikdy jsem vyložený kuřák nebyla -jen příležitostnně, když už všichni kolem, tak já taky... a ted mě právě baví tohle - nesmrdí mi to a ani já pak ... Míchat si něco jsem nikdy nezkusila - mám z toho respekt - navíc jsem četla, že to není moc bezpečný...http://www.gallagher.cz/magazin/vyroba-e-liquidu-doma-je-nebezpecna-proc/ Ale asi když to někdo má zmáknutý, no ne? Co si o tom myslíte? Upraveno 5. října 2016 uživatelem Bellosek
organic Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 To je sranda, jak jsem se tady před 4 lety rozplýval nad citrusovým Dekangem V 2016 můžu říct, že v podstatě používám jen dvě cigára - Willpro XT4 a Titan ZK. Oboje české výroby, Goginova elektronika. A liju do toho v podstatě jenom Fresh bázi od Atmosu, protože to není cítit na venek v autě, v kanclu...atd. Sem tam si to zpestřím něčím jiným, jako je Charlie's Chalk Dust nebo chutě od Suicide Bunny...ale opravdu výjimečně.
Mechac Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Taky jsem se v e-cigaretach za ten cas posunul - od nejlevnejsich pres innokin na joyetech evic vtwo mini a liquidy si micham sam :-) Ted uz chvili ujizdim na Heisenbergovi s beznikotinovou bazi.
bobi Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 (upraveno) Něco jsem prodal,ale furt tady mám určitě kolem 20 vapostrojků.Jsem na tom podobně jako ty Organicu.V podstatě z toho používám jenom 3-4 kousky.V autě mám WP XT4,doma jedu převážně Y-D+SSR 2.1.Někdy ještě doma prohodím ZG nebo ZK Titan.Jooo ,kde jsou ty doby,že jsem stačil vystřídat klidně 5-6 vapomašinek denně .Momentálně tady kolem toho mám akorát stálý bordel,a věčně poslouchám,že bych si to taky mohl občas trochu uklidit-viz.: zrovna teď-cvak I GP Spheroid ,který jsem od tebe někdy skoro před 4 roky koupil ,stále mám Upraveno 18. října 2016 uživatelem bobi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se