Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bez chyby. Jen to french job v nazvu mi vadi. Mam rad tlacitka a tak by pro me mohli dat ovladani lunety na desitku a byly by dokonaly.

ono to neni v názvu jmenujou se normálně Pontos S, French job souvisí s nějakou sportovní aktivitou nebo co, to jsem moc nepochopil
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Dneska to na mě vyskočilo z fejsbuku a docela se mi líbí. Co vy na ně?

http://www.the-frenc.../get-the-watch/

http://www.youtube.com/watch?v=pvh_tOBCY3s

Posted Image

Pre tých ktorým sa nechce hladať na nete :

"The French Job" - je to v podstate skvelá marketingová aktivita. Vďaka internetovému hlasovaniu budú vybraní účastníci s najvacším počtom hlasov. Budú pracovať v týme pre Sébastiena Murata ktorý sa pokúsi prekonať svetový rekord v potápaní bez prístroja s Pontosami S na ruke :-) , len sranda je ze rekord má hodnotu 703 ft a na hodinkách len 660 ft to len k mojmu postrehu , ale tie hodinky to aj tak zvládnu

Na výber sú dva Valjoux 7750 alebo 7753. Valjoux 7753 odstránený problém pri rýchloprehadzovaní dátumu. Osobne cakám na červenú verziu . Na pozícii 10h rýchloprehadzovanie dátumu , ostatné funkcie sú rovnaké , najviac má teší ďalšia vychytávka od ML , patent na otáčanie lunety okružím na tláčítku na pozícii 2h , patent sa týka aj zabránenia náhodnému otočeniu lunety. To bol taký mega stručný popis azda ešte k cene , 88 000 Kč alebo 80 000 Kč. Podľa verzie.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Já bych to zhodnotil asi takhle- pouzdro skvělé, cifr s oranžovou taky pěkný. Co mi ale vadí je tlačítko stopek- tvar i to, že nejsou tlačítka chrona stejná. A poslední věc- jelikož jsou v racing stylu, tak u nich prostě musí být tachymeter (alespoň já to tak cítím), i když wr200 spíše odkazuje na lehké diversky

Upraveno uživatelem sashator

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...