obchodnik-o3 Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 http://www.worldwatchreview.com/2012/05/07/breitling-colt-33-superquartz-ladies-sahara-leather-straps/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Ta datumka Voni fasujou na vratnici LSD ? Tyhle jejich novy designy jsou fakt hrozny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 tiež mi tato info prisla do mailu.priznam sa, ze som bol celkom v uzase, ale skor v negativnom no...toto proste uz nie je B.chapem, ze zmena je zivot, ale tento model a cela farebna kolekcia ee...a ako spomina Dantecho, ta datumovka to zaklincovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 připomíná mě to Ball s trubičkama a ty barevný verze se přibližujou fashion quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 6:53, 'sonny.c' napsal: připomíná mě to Ball s trubičkama a ty barevný verze se přibližujou fashion quartz presne toto napadlo hned aj mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Pěkný Festiny S tím rámečkem datumovky se asi fakt zbláznili ... to je hnus Bretling je pro mne v poslední době velké zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 datumka desna, korunka trci jak ... ale nejvic me asi vytaci ten tah, to si k tomu rovnou muzu koupit watchadoo a taky mi nebude navazovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Ta datumovka ve stylu obracene cislovky "3", popripade pismena "E", mi nahodou prijde naprosto paradni Edit: mensi edit Upraveno 8. května 2012 uživatelem Martin.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Tim tahem se podle me vraci o krok zpet k tem "nalestenym bochankum", ktere pouzivaly na starych modelech. Skoda, jejich sikmej brousenej tah byl nejlepsi! Upraveno 8. května 2012 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Tak já s ciferníkem žádný problém nemám. Ta datumovka mi nevadí. Problém mám s hnusnou lunetou a samozřejmě tím tahem a jeho chybějícíma koncovkama u pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Bych řekl že ženám se budou moc líbit, barvy veselé, nikoliv však nevkusně, přehledné číselníky...bez problému:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 13:04, 'sy242' napsal: Bych řekl že ženám se budou moc líbitJen upřímně neznám moc žen, kterým se v dnešní době líbí hodinky s průměrem 33 milimetrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 rozmyslam ze idu vianoce ,ze by som jedny kupil zene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Puritani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Jsou pekne hnusny vicemene komplet.. Abych nasel aspon nejaky pozitivum - maji celkem hezky rucky, ale to mi prijde malo - Breitling se v p...l obraci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 Mojej zene sa lubia viac ako seria galactic a zvazuje variant s antracitovymi indexami. Ale musim dodat ze ma pre B extremnu slabost zvysok hodinkoveho sveta ju paradoxne nechava viacmenej chladnou a fashion hodinky by si na seba nedala ani pod hrozbou mucenia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 15. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 V 15. 12. 2012 v 7:17, ivan_989 napsal: Mojej zene sa lubia viac ako seria galactic a zvazuje variant s antracitovymi indexami. Ale musim dodat ze ma pre B extremnu slabost zvysok hodinkoveho sveta ju paradoxne nechava viacmenej chladnou a fashion hodinky by si na seba nedala ani pod hrozbou mucenia. moja presne opacne,ale ked si uvedomim,ze to odlozi kam ju napadne,tak je to aj dobre ,sak by ma aj drblo pri "hodinkach" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfido Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Pravdou je, že je u nových Coltů škoda toho tahu, že nenavazuje. Co se týče tý orámovaný datumovky, tak je děsivá u bílých ciferníků a u černých až tak rušivá není a ani si toho orámování nevšimnete. Berte to tak, že ženský chtějí barvy, tak proč by jim B nevyšel vstříc a ty barevný řemínky jim na trh nedal, je to o kšeftu a zase tak velká zproneřera tradici to není :-)Já mám pánský Colty 44 a na ruce vypadají líp než na fotce. I ta kritizovaná luneta ve finále pohledově nevypadá zle, na ruce vypadají o 100% líp než na fotce. I když přiznávám, že tah by mohl být malinko masivnější, tedy vzhledem k objemu a váze pouzdra, ale to je asi o mě, mám rád masivní těžký hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Souhlas s rfido, uvazuju o nich, budou z nich pekny hodinky na sport... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Když už se to postarší vlákno vytáhlo,je to spousta barviček,které se někomu líbí a mně zas ne.Tah,luneta,korunka-hnus.Ale nejvíc se mi nelíbí absence mechanického strojku.Ale u takového modelu hodinek už je to stejně fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se