Přejít na obsah

Breitling Colt 33

obchodnik-o3

Doporučené příspěvky

http://www.worldwatchreview.com/2012/05/07/breitling-colt-33-superquartz-ladies-sahara-leather-straps/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tiež mi tato info prisla do mailu.

priznam sa, ze som bol celkom v uzase, ale skor v negativnom no...toto proste uz nie je B.

chapem, ze zmena je zivot, ale tento model a cela farebna kolekcia ee...a ako spomina Dantecho, ta datumovka to zaklincovala

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Mojej zene sa lubia viac ako seria galactic a zvazuje variant s antracitovymi indexami. Ale musim dodat ze ma pre B extremnu slabost :) zvysok hodinkoveho sveta ju paradoxne nechava viacmenej chladnou a fashion hodinky by si na seba nedala ani pod hrozbou mucenia.

Odkaz ke komentáři

V 15. 12. 2012 v 7:17, ivan_989 napsal:

Mojej zene sa lubia viac ako seria galactic a zvazuje variant s antracitovymi indexami. Ale musim dodat ze ma pre B extremnu slabost :) zvysok hodinkoveho sveta ju paradoxne nechava viacmenej chladnou a fashion hodinky by si na seba nedala ani pod hrozbou mucenia.

moja presne opacne,ale ked si uvedomim,ze to odlozi kam ju napadne,tak je to aj dobre :smile_anim: ,sak by ma aj drblo pri "hodinkach"

Odkaz ke komentáři

Pravdou je, že je u nových Coltů škoda toho tahu, že nenavazuje. Co se týče tý orámovaný datumovky, tak je děsivá u bílých ciferníků a u černých až tak rušivá není a ani si toho orámování nevšimnete. Berte to tak, že ženský chtějí barvy, tak proč by jim B nevyšel vstříc a ty barevný řemínky jim na trh nedal, je to o kšeftu a zase tak velká zproneřera tradici to není :-)

Já mám pánský Colty 44 a na ruce vypadají líp než na fotce. I ta kritizovaná luneta ve finále pohledově nevypadá zle, na ruce vypadají o 100% líp než na fotce. I když přiznávám, že tah by mohl být malinko masivnější, tedy vzhledem k objemu a váze pouzdra, ale to je asi o mě, mám rád masivní těžký hodinky.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...