Návštěvník ?po Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:04, 'jacob' napsal: Každý si tady na Chronomagu v rámci pravidel může psát co chce, to je naprosto bez debaty . Jen to měl Tolja psát ze svého nicku. Nebo až tak upřímný být nechtěl? Mohl vzít telefon a Longovi zavolat, když se znají. Sorry,ale já tam vidím jasnou sviňárnu. člověče - já to původní vlákno nečetl a ani nevím jestli stále existuje, ale dle mého je úplně jedno jestli o chybějící součástce napsal pepík, karlík, nebo ludvík --- a jestli je PePéHop Tolja, tek jedině dobře ---- Tolja je sice šmelka (snad se neurazí ), ale "své" věci rozumí a to je snad asi podstatné co? aneb je důležité v tomto prohnilém světě říci, že není něco v pořádku
Dantechno Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 YPO : Ale on neodpovedel na dve SZ !!!!!!!!
rorda Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:17, '?po' napsal: člověče - já to původní vlákno nečetl a ani nevím jestli stále existuje, ale dle mého je úplně jedno jestli o chybějící součástce napsal pepík, karlík, nebo ludvík --- a jestli je PePéHop Tolja, tek jedině dobře ---- Tolja je sice šmelka (snad se neurazí ), ale "své" věci rozumí a to je snad asi podstatné co? aneb je důležité v tomto prohnilém světě říci, že není něco v pořádku No vidíš, přece jen se v něčem beze zbytku shodneme ...
Návštěvník ?po Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:19, 'Dantechno' napsal: YPO : Ale on neodpovedel na dve SZ !!!!!!!! to je mi líto ---- long mi kdysi také psal nějaké SZ a myslím, že jsem byl také neslušný a neodpověděl jsem ---- čím to asi kurva bude
Návštěvník Kamil Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Zase se to začíná zvrhávat v osobní napadání.
Návštěvník ?po Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:28, 'Kamil' napsal: Zase se to začíná zvrhávat v osobní napadání. a gde ?
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:17, '?po' napsal: člověče...Máš pravdu . Upozornit na chybu je správně, o tom žádná. Ale já se tady celou dobu bavím asi o nečem jiném, anebo mě nechcete chápat. Tolja se prezentuje jako longa dobrý známý (co jsem tak slyšel :)). A potom mu jako Pepahop (mohl mu napsat SZ, zavolat, napsat email, ...) dvakrát napíše do vlákna. Píšu to asi potřetí, ale pro mě je to normální sviňárna a podraz.
Návštěvník ?po Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:31, 'jacob' napsal: (co jsem tak slyšel :)). od koho si to slyšel ? --- od longa doma v kuchyni ?
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:35, '?po' napsal: od koho si to slyšel ? --- od longa doma v kuchyni ? Ne, v restauraci. Nevaříme . Btw, to co jsem napsal, to nebereš?
Návštěvník ?po Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 (upraveno) V 8. 5. 2012 v 18:37, 'jacob' napsal: Ne, v restauraci. Nevaříme . Btw, to co jsem napsal, to nebereš? Neberu - až se vyjádří JosefSkokan, tak si teprve mohu udělat nějaký obrázek o skutečnosti --- jednostranné kydy jsou o ničem Upraveno 8. května 2012 uživatelem ?po
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 (upraveno) V 8. 5. 2012 v 18:41, '?po' napsal: Neberu - až se vyjádří JosefSkokan, tak si teprve mohu udělat nějaký úsudek o skutečnosti --- jednostranné kydy jsou o ničem:smile_anim: Je pravda, že týden je málo času na to, vyjádřit se, ale na to prodat nějaké hodinky to stačí. EDIT: oba jsme tady Off Topic. Bylo by vhodné počkat na vyjádření Josefa. Do té doby . Upraveno 8. května 2012 uživatelem jacob
kamilb Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Já mám ještě jednoho já, 12345,toho sem si před lety narychlo udělal i s duchaplným heslem 12345,když sem tu nebyl a jen jsem hledal servis na bondovky a nezobrazovaly se mi fotky.Občas ho používám.A když jsem se pak vrátil tak ten nick je tak blbej že sem si udělal kamilab,teď si říkám že bych kamilab nechal zemřít,smazat a porosit velkého kamila jestli by v tom 12345 alespoň ty čísla nějak přehodil,nebo to nezkrátil... ale to asi neprojde. edit: i Upraveno 8. května 2012 uživatelem kamilb
Návštěvník ?po Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:42, 'jacob' napsal: Je pravda, že týden je málo času na to, vyjádřit se, ale na to prodat nějaké hodinky to stačí. EDIT: oba jsme tady Off Topic. Bylo by vhodné počkat na vyjádření Josefa. Do té doby . máš pravdu jsme oba OT --- jenom doplním svůj předchozí příspěvek o slovo rodinné ---- takže to mělo znít "jednostranné rodinné kydy"
Andrew Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/169733-klaus-odposlechy-jsou-nestastna-vec-a-nici-demokracii/ Pro mne jsou stále více zaráženíhodné ty odposlechy, než způsob, jakým byly obstarány a je to aplikovatelné i na tuto causu. IMO je jedno kdo a jakým způsobem (pokud nebyl vyloženě vulgární, či urážející) upozornil na problém s vteřinovkou. Pokud má long nějaký problém s Pepahopem alias Toljou, tak ať si to spolu vyřídí a nědelají zbytečné rozbroje ve fóru.
ivan_989 Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:28, 'Kamil' napsal: Zase se to začíná zvrhávat v osobní napadání. Už se poprali ?
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:50, '?po' napsal: takže to mělo znít "jednostranné rodinné kydy" Domnívám se, že mám na věci svůj názor, ale chceš-li mít poslední slovo, tak mi to nevadí . Máš samozřejmě pravdu, jsou to obyčejné rodinné kydy.
little_w Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 (upraveno) mam druhy nick. chtel jsem zustat inkognito, tak jsem si zalozil nick "little_w2" s avatarem:...no taky zrovna nefungovalo puvodni prihlaseni nebo co, to tuhle skrytu identitu probudilo. ted abych se stydel.... Upraveno 8. května 2012 uživatelem little_w
B.F.G. Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Každopádně v reálném životě nemá nikdo normální několik jmen, aby se případně připosraně schovával za jméno, které lidi kolem neznají. Zvlášť zde, kde se svého času prakticky každý prsil, jaký je gentleman. Zde dnes zaznělo jedno moudro, dřív byla hodnota příspěvků zde fakt dost jinde.Každopádně jiný nick nemám, prakticky všude na netu vystupuju jako BFG, nebo pod svým jménem. Přijde mi to asi tak trochu nesoudružské stydět se za sebe. Doufám, že mě nesestřelí zase nějakej divokej ještěrkář z města há.
MarcelG Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 jiný nick nemám. a tak nějak těm alternativním identitám zde nerozumím. Když má někdo takovou potřebu, větřím z toho něco nekalého - VŽDY
mondeo2 Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 19:02, 'B.F.G.' napsal: Každopádně v reálném životě nemá nikdo normální několik jmen, aby se případně připosraně schovával za jméno, které lidi kolem neznají. Zvlášť zde, kde se svého času prakticky každý prsil, jaký je gentleman. Zde dnes zaznělo jedno moudro, dřív byla hodnota příspěvků zde fakt dost jinde. Každopádně jiný nick nemám, prakticky všude na netu vystupuju jako BFG, nebo pod svým jménem. Přijde mi to asi tak trochu nesoudružské stydět se za sebe. Doufám, že mě nesestřelí zase nějakej divokej ještěrkář z města há. S tím souhlasím, na netu jsem taky jen jako Mondeo2 nějak nepotřebuji měnit svoji identitu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se