ZdenekS Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Tak jsem parkrát cvaknul ty své nové Moony a hodím to zde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ZdenekS Odesláno 9. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2012 A další. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ZdenekS Odesláno 9. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2012 A jelikož, je nás tady na foru majitelů těchto legendárních hodinek dost, přidejte fotky i těch svých.Myslím, že u těchto hodinek platí : V jednoduchosti je síla!
Peta-Biker Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 +1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Už tady ta fotka někde je, ale dám ji i sem, ať je to pohromadě :-)
organic Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Tak pár kousků co mi prošlo rukama: 145.022 rok 1978 před servisem u Dušáka 105.012 rok 1967 - cal.321 - ultimativní a pro mě finální model 145.022 rok 1976
Seamaster Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Oc hnusnejsi fotka, o to hezci hodinky... 145.022 z 07/1970 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se