sect Odesláno 5. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Není nad kousek čerstvě upečeného chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 voe to peces pro cely chanov nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Kamaráde mám dietu, takže můžu třeba ke guláši jenom jeden krajíček.....no a jeden krajíček z tohoto jíš 2 dny . Ale nepeču já, peče místní pekárna a toto je ještě menší (3 kg) model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 ale vypada to dobre, domaci maslo a pazitku, jee me to bere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 mně spíš bere ten guláš,ale celé to vypadá chutně,je vidět že si je užíváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Ten chleba de velikosti tak nejak k tomu snekovi, rek bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Ještě jsem našel jednu z páteční zábavy, tak ji tady taky přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 (upraveno) Ještě jsem našel jednu z páteční zábavy, tak ji tady taky přidám. Úžasná kombinace :-) Upraveno 9. srpna 2012 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 (upraveno) Podobná z víkendu.....kde soudruzi z NDR udělali chybu? Upraveno 12. srpna 2012 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Dodatečně gratuluji a až tě budou mrzet, dej vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Dík za gratulaci, zatím o prodeji neuvažuju, ale jak se znám, tak i přesto k němu může brzo dojít......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 (upraveno) Dík za gratulaci, zatím o prodeji neuvažuju, ale jak se znám, tak i přesto k němu může brzo dojít......... "Zatím" je hrozně relativní pojem :-) když jsem se rozhodl něco koupit, bylo to většinou z hodiny na hodinu :-) Ale to ty jako matador, hádám znáš :-):-) Upraveno 2. září 2012 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2012 IWC - již brzy v prodejní sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 IWC - již brzy v prodejní sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Na výletě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Protože se mé hodinkové chutě přece jenom stále mění a nechci přidávat stále další vláka, požádal jsem o změnu tohoto na trošku neutrální, které budu používat do nekonečna. A hned přidávám nový kousek pro hospodskovolnočasové aktivity: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Ono vam to nejelo v 9:08? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 O kousek později, 9:24, takže pohoda. A co teprve maroshovy navigační schopnosti. . . . .to až Ti bude vykládat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Na výletěNádhera, kde je ta klika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Na Hluboké, pokud se nepletu, mají něco podobného i v erbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se