Přejít na obsah

Longines po pradědovi

mt01

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolegové, dokážete někdo podle fotek určit stáří těchto hodin. Jediné co vím je že jsou po pradědovi, že je brácha před cca 15 lety přetáhl, něco prasklo a upadly ručky, strojek vypadá velice zachovale.

Budu vděčný za každé info

Odesláno

Nechci věštit,ale podobné Omegy bývají staré 80-100let,tak odhaduju,že by to mohlo být podobné.Jsou to pěkné stříbrné kapesky s pěkným ciferníkem,jen mi nejde do hlavy proč už nemají nové ručky a nejsou funkční.Určitě si to zaslouží a tak šup,šup k hodináři.Nejsi na fóru první den,tak si určitě dobrého hodináře najdeš.Je to pěkná památka.

Odesláno

Nechci věštit,ale podobné Omegy bývají staré 80-100let,tak odhaduju,že by to mohlo být podobné.Jsou to pěkné stříbrné kapesky s pěkným ciferníkem,jen mi nejde do hlavy proč už nemají nové ručky a nejsou funkční.Určitě si to zaslouží a tak šup,šup k hodináři.Nejsi na fóru první den,tak si určitě dobrého hodináře najdeš.Je to pěkná památka.

No ručky nemají a netikají protože jsou v držení mojí maminky a teď mě vyděsila, chtěla vědět co by za ně bylo. No a to já rozhodně neschvaluji. Navíc je mi hloupé sondovat cenu zde na foru (jak různí dědicové ze šuplíku) a nevím jak bych to navlékl a od mamky je vykoupil. Prostě je to složité. Jednou jestli vydrží tak je spravit dám. strojek je v luxusním stavu.

Odesláno

Já ty lidi nechápu,všechno by prodávali.Nejdřív bych je nechal dát do kupy a pak se s mámou dohodl,že jí třeba nějaké peníze dám.Omlouvám se za takový OT,žádný ranec za ně nebude zvlášť v takovém stavu.

Odesláno

Já ty lidi nechápu,všechno by prodávali.Nejdřív bych je nechal dát do kupy a pak se s mámou dohodl,že jí třeba nějaké peníze dám.Omlouvám se za takový OT,žádný ranec za ně nebude zvlášť v takovém stavu.

Složitá situace, mám velkou obavu aby nezašla za nějakým vetešníkem ale na druhou stranu je mi hloupé dát ji nějakou částku jen tak a pak se obávat že mě někdo nařkne že jsem lupič. Matce je 70, má utkvělou představu že potřebuje peníze a nechápu na co.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...