Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dostali se mi do ruky tyto hodinky. DOXA jsou funkční, u druhých je vidět chybějící ručička. Strojek je u obou čistý, fubguje. Potřeboval bych pomoct s odhadem ceny, případně jejich historické hodnoty.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Téda, samý fajnový kousky.

Ty černý zenitky mají hezkou povrchovou úpravu. Copak to je? Je to tak hezky lesklý...

A neměli bychom se kouknout na strojek těm zlatým s dvěma ciferníčky? :)

Odesláno

Pěkné, pěkné ... tady bych si uměl něco vybrat  :cool02: 
Já bych se přimlouval rovnou za všechny strojky (ale ty zlaté se dvěma ciferníčky přednostně).

Odesláno (upraveno)

Strojky taky prima, jen ty zlaté mě zklamaly, že není vidět víc. Těšil jsem se na nějaké hodně neobvyklé technické řešení... :)

Upraveno uživatelem Karlos
Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Omega Regina watch z poloviny druhé dekády minulého století, ocelové pouzdro o průměru 48 milimetrů bez krčku a oblíku, kalibr Omega 17 LIBSPN. Hodinky byly vyrobeny pro Kanadský trh, možná pro kanadskou železnici.

edit:fotky

Upraveno uživatelem tolja
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím! Z pozůstalosti se ke mě dostaly kapesní hodinky, o jejichž původu nikdo v naši rodině nic neví. Pro je to zcela neznámá značka. 97301bce5f29d07dc7fd5ef437410318.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

To jsou kapesní hodinky, dnes slouží většinou už jen ke kochání. Proč to každý nutně potřebuje nějak pitvat? Sto let jste o nich nic vědět nepotřebovali a byli jste spokojení. Co se změnilo?

Buď rád, že takové krásné hodinky máš a kochej se taky. Badatelské úsilí ti stejně nic nepřinese, nebudeš vědět o nic víc než dnes.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

To jsou kapesní hodinky, dnes slouží většinou už jen ke kochání. Proč to každý nutně potřebuje nějak pitvat? Sto let jste o nich nic vědět nepotřebovali a byli jste spokojení. Co se změnilo?

Buď rád, že takové krásné hodinky máš a kochej se taky. Badatelské úsilí ti stejně nic nepřinese, nebudeš vědět o nic víc než dnes.

Ale vždyť já rád jsem:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...