Nereknu Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 To jsou kapesní hodinky, dnes slouží většinou už jen ke kochání. Proč to každý nutně potřebuje nějak pitvat? Sto let jste o nich nic vědět nepotřebovali a byli jste spokojení. Co se změnilo? Buď rád, že takové krásné hodinky máš a kochej se taky. Badatelské úsilí ti stejně nic nepřinese, nebudeš vědět o nic víc než dnes.Jen kromě toho kochání se chci ještě něco dozvědět. Nad svýma ostatnima hodinkama se taky kochám, ale zároveň znám jejich výrobce, historii značky, technické parametry atd. Abych se mohl kochat ještě víc! Sent from my iPhone using Tapatalk
Nereknu Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Jen kromě toho kochání se chci ještě něco dozvědět. Nad svýma ostatnima hodinkama se taky kochám, ale zároveň znám jejich výrobce, historii značky, technické parametry atd. Abych se mohl kochat ještě víc! Sent from my iPhone using TapatalkNebo jak to mas ty? Mám to divne..? Sent from my iPhone using Tapatalk
Karlos Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Ale jo, taky se rád něco dovím. A když ne, nevadí.Informací je ale málo. Buď nejsou, nebo leží někde zapomenuté a "nezdigitalizované", takže jako by nebyly.Pátrej a bádej. A když něco vybádáš, tak se s námi přijď podělit.
Návštěvník tolja Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Jak se Vám líbí tyto? L. Hainz Praha Excelsior Park 20170305_153719.jpg 20170305_181144.jpg moc, dobrá značka, velmi pěkný stav, nestyď se a udělej víc fotek, ve strojku pod písmenem M by možná mohly být schované náhradní díly Zdravím! Z pozůstalosti se ke mě dostaly kapesní hodinky, o jejichž původu nikdo v naši rodině nic neví. Pro je to zcela neznámá značka. Sent from my iPhone using Tapatalk podle mě jsou z počátku minulého století, asi tak z první čtvrtiny, pokud jsou zlaté, tak to jsou slušné hodinky, ale nikde nevidím puncy, takže mohou být jen pozlacené a pak by měly hodnotu pouze ve 100%, ve kterém podle mě nejsou asi bych to sem neměl psát, ale pokud nejsou zlaté, tak já je vidím jako ideální základ pro přestavbu na náramkové hodinky, do ocelového pouzdra s větším průměrem, velké plus je savonetní stroj (natahovačka na 3.hodině a vteřinovka na 6.hodině, minus je stav číselníku, protože tenhle asi nepůjde použít, ale s porcelánovým cifrem by to byla veliká paráda... tady jsou podobné Upraveno 10. března 2017 uživatelem tolja
p3k Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Tak pár nových přírustků Ty tvoje zlaté s tulováním bys mohl nafotit, pokud budeš mít chuť a čas, i do vlákna Tula nielo, tam by se vyjímaly (popř i ty hranaté, vypadají taky tak).
orol Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 ...asi bych to sem neměl psát, ale pokud nejsou zlaté, tak já je vidím jako ideální základ pro přestavbu na náramkové hodinky, do ocelového pouzdra s větším průměrem, velké plus je savonetní stroj (natahovačka na 3.hodině a vteřinovka na 6.hodině, minus je stav číselníku, protože tenhle asi nepůjde použít, ale s porcelánovým cifrem by to byla veliká paráda...... S tou přestavbou bych to neviděl tak růžově, protože se velmi pravděpodobně narazí na problém s řízením hodinek.
Tichman Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Přidávám další foto. Snad se Vám budou libit. Mám z těch hodinek radost.
Nereknu Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 S tou přestavbou bych to neviděl tak růžově, protože se velmi pravděpodobně narazí na problém s řízením hodinek. Myslím ze zlaté jsou a přestavbu se mi dělat nechce. Dávám sem ještě foto strojku. Na tom detailu je vidět něco jako "LV" Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiří9 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Ahoj. Rozhodně bych přestavbu nedoporučoval, Originál je originál a strojek je opravdu pěkný. Jirka
Nereknu Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Ahoj. Rozhodně bych přestavbu nedoporučoval, Originál je originál a strojek je opravdu pěkný. JirkaDíky, souhlasím;)! Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník tolja Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Přidávám další foto. Snad se Vám budou libit. Mám z těch hodinek radost. 20170311_073638.jpg20170311_074444.jpg paráda, jsou pod emkem ty díly? Ahoj. Rozhodně bych přestavbu nedoporučoval, Originál je originál a strojek je opravdu pěkný. Jirka ale POUZE pokud jsou zlaté, pozlacené kapesní hodinky jsou na nebo na ?
Hardslimer Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Sakra. To vedet drive!Jednou kamarad prodaval kapsace. Ted uz si nevzpomenu na znacku. Ale zaujalo me to pole s pismenem M. Rikal jsem si " na co tam je? ". No a az ted je mi to jasne. :-)Jenom dotaz: To M znamena maintenance?Diky za pro me dosud neznamou.
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Sakra. To vedet drive!Jednou kamarad prodaval kapsace. Ted uz si nevzpomenu na znacku. Ale zaujalo me to pole s pismenem M. Rikal jsem si " na co tam je? ". No a az ted je mi to jasne. :-)Jenom dotaz: To M znamena maintenance?Diky za pro me dosud neznamou. taky EP, taky Ludvík Heinz, o "malinko" jednodušší model, ale pod můstkem je pusto, okradli stařenku..
kvartus Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Je to dárek pro spolupracovnici. "Obyčejné" meziválečné Doxy z Aukra se po zjištění stavu změnily v úžasnou výhru v loterii: Za 24 hodin se zrychlily (a to pravidelně) o 6 vteřin a rezerva nátahu 41 hodin. Takové opravdu půjdou nosit
MarosRy Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Novy prirastok - americka klasika...velkost 6s, 7 rubinov...a vyzeraju ako NOS stav....druhe cakaju na colnici, vecer sa podelim
MarosRy Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Hampden Watch Co. - gen. Stark model, dokonca aj s menom prveho majitela
MarosRy Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Mam ted u sebe jen Hampden....tak jedna mobilovka:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se