mato57 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 ... pěkná "série". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jo, konečně zase pěkný pokoukání.Ty vpravo, v jakém roce to jsme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 (upraveno) Jo, konečně zase pěkný pokoukání.Ty vpravo, v jakém roce to jsme? To je rok 1884, výrobní číslo strojku je 1231 viz foto. Upraveno 7. února 2017 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Úžasný. To jen tak někdo nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
youstoryup Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Dostali se mi do ruky tyto hodinky. DOXA jsou funkční, u druhých je vidět chybějící ručička. Strojek je u obou čistý, fubguje. Potřeboval bych pomoct s odhadem ceny, případně jejich historické hodnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 ty staré IWC jsou bomba:))já čekám až dojdou tyto IWC: http://www.ebay.de/itm/IWC-Taschenuhr-Silber-Vintage-Art-Deco-/132083620832?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&nma=true&si=KBrN7vcIBflLRWKDzSiicPec56c%253D&orig_cvip=true&rt=ncMěl by tam být vzácný kalibr 77. A ve značených pouzdrech jich bylo vyrobeno jen kolem 600 kusů.Pak hodím fotky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Tak pár nových přírustků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Téda, samý fajnový kousky.Ty černý zenitky mají hezkou povrchovou úpravu. Copak to je? Je to tak hezky lesklý...A neměli bychom se kouknout na strojek těm zlatým s dvěma ciferníčky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Tomu říkáš pár? Tam jsou páry tři a jedny do rezervy A když budeš fotit strojky, tak i ty chrono Zenithy bych prosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Pěkné, pěkné ... tady bych si uměl něco vybrat Já bych se přimlouval rovnou za všechny strojky (ale ty zlaté se dvěma ciferníčky přednostně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 tady jsou ty strojky:) IWC jsou cal. 77, bohužel u nich chybí mikroregulace... Kdyby někdo věděl, kde jí sehnat ať se mi prosím ozve:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Strojky taky prima, jen ty zlaté mě zklamaly, že není vidět víc. Těšil jsem se na nějaké hodně neobvyklé technické řešení... Upraveno 22. února 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 (upraveno) Omega Regina watch z poloviny druhé dekády minulého století, ocelové pouzdro o průměru 48 milimetrů bez krčku a oblíku, kalibr Omega 17 LIBSPN. Hodinky byly vyrobeny pro Kanadský trh, možná pro kanadskou železnici. edit:fotky Upraveno 25. února 2017 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Fešácký stojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichman Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Jak se Vám líbí tyto? L. Hainz Praha Excelsior Park Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nereknu Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Zdravím! Z pozůstalosti se ke mě dostaly kapesní hodinky, o jejichž původu nikdo v naši rodině nic neví. Pro je to zcela neznámá značka. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nereknu Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Pomůžete mi někdo prosím s nějakými informacemi o těchto hodinkách? Moc jsem toho vygooglit nedokázal. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nereknu Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Do strojků se mi zatím řešení dobývat nechce:) snad stačí takto.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 (upraveno) To jsou kapesní hodinky, dnes slouží většinou už jen ke kochání. Proč to každý nutně potřebuje nějak pitvat? Sto let jste o nich nic vědět nepotřebovali a byli jste spokojení. Co se změnilo? Buď rád, že takové krásné hodinky máš a kochej se taky. Badatelské úsilí ti stejně nic nepřinese, nebudeš vědět o nic víc než dnes. Upraveno 9. března 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nereknu Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 To jsou kapesní hodinky, dnes slouží většinou už jen ke kochání. Proč to každý nutně potřebuje nějak pitvat? Sto let jste o nich nic vědět nepotřebovali a byli jste spokojení. Co se změnilo? Buď rád, že takové krásné hodinky máš a kochej se taky. Badatelské úsilí ti stejně nic nepřinese, nebudeš vědět o nic víc než dnes.Ale vždyť já rád jsem:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se