senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Ano Davide.Za všechno můžeš Ty .Na druhou stranu .....Díky ,že za to můžeš.
financ Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 tos mě nepotěšil :-) Ale mám radost, že se tu konečně chlubíš. Konečně je Prim vlákno zase o hodinkách
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Jak by řekla dnešní mládež: Hustý...
Vasa22 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 senior1949: ...to mi teda rekni, kdes k tomu prisel, navic tak rychle.... )))
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Já Ti to povím a nic na mne nezbude.
Vasa22 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 senior1949: to mas pravdu.. ale klobouk dolu, pekna sbirka
straspol Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Já Ti to povím a nic na mne nezbude.Vždyť všechno máš :lol2:
Onipep Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Tak to je fakt hustý, všechny ty Spartaky a hlavně ty zlacený!!!!Kde jsi k tomu přišel trochu napovídá ta poslední fotka zlacenejch od hradní stráže ?!V knize se píše, že se zlacené Spartaky posílali na hrad do Prezidentské kanceláře........je zdroj odtamtud????
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Ale kdepak všechno.To jsem si myslel po prvních 100 kusech.Nyní už vím ,jak hluboce jsem se mýlil.Už ani nedělám čené bodky do bible pana Hovorky.jinak bych se z toho zcvoknul.Nejhorší jsou ozubená kolečka.Ty kujvy se stále točí .Jdeš spát a ony se točí .Jdeš čůrat ,poprvé podruhé potřetí atd a ony se furt točí.Ale co Ti budu líčít Ty už to máš dávno zasebou . Nebo snad NE?
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Také jsem o hradu něco zaslech ,ale nevím nevím .Ludé nadělajů.
Onipep Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 No tááák, kde rostou???Vždyť neusnem !!Ten řemen na pozlacenejch Spartakách je původní??
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 No a co má být ,že neusnete .Já také nespím .Jak jsem psal výše .A stále se točí.Spartaky na fotografii s krabičkou mají původní řemen. Osobní strážce a šofér prezidenta Zápotockého ,který je prý dostal ,byl robusní postavy. Já už to mám v krabici obuté na novém řemenu ,ale ten půvední pečlivě střežím.Uspokojila Tě moje odpvěď ?
prim-ky Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Stále tady koukám,valím oči co se dá sehnat za pár měsíců a ne a ne usnout!Ráno asi zaspím,ani budík Prim Golém mě neprobudí.
straspol Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 No a co má být ,že neusnete .Já také nespím .Jak jsem psal výše .A stále se točí.Spartaky na fotografii s krabičkou mají původní řemen. Osobní strážce a šofér prezidenta Zápotockého ,který je prý dostal ,byl robusní postavy. Já už to mám v krabici obuté na novém řemenu ,ale ten půvední pečlivě střežím.Uspokojila Tě moje odpvěď ?To teda pan prezident trochu odfláknul, že nenechal na dýnko vyrýpat nějaké to věnováníčko ( teda jestli je zmíněný pán dostal od prezidenta..?)Zlacené Spartaky jsem taky ještě neviděl, ale jak se objevily v Primbibli, jen jsem čekal kde vyplavou.
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 To teda pan prezident trochu odfláknul, že nenechal na dýnko vyrýpat nějaké to věnováníčko ( teda jestli je zmíněný pán dostal od prezidenta..?)Zlacené Spartaky jsem taky ještě neviděl, ale jak se objevily v Primbibli, jen jsem čekal kde vyplavou.Neměl být na těch prvních zlacených Spartacích na dýnku nápis?
bohus76 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 tos mě nepotěšil :-) Ale mám radost, že se tu konečně chlubíš. Konečně je Prim vlákno zase o hodinkáchNejpěknější prezidentské jsou stejně ty se lvem Davide a navíc jsou to tikačky /mladý jim tak říká/ :-)
Georg.S Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Jestli budete pořádat nějaké setkání v Ostravě u PRIMEK a u kafe rád se přidám. Jsem začínající sběratel a rád se něco zase dozvím. Říká se že člověk by měl dobře znát svého nepřítele, a jestli je droga nepřítel člověka, tak to se o primkách musím dozvědět co nejvíc.
Miroslávek Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Zkušenější kolegové, do černé rakvičky se dávaly hodinky Prim digitál, nebo obecně quartzky a nebo to bylo jinak ????
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se