senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Ano Davide.Za všechno můžeš Ty .Na druhou stranu .....Díky ,že za to můžeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 ... senior1949 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 tos mě nepotěšil :-) Ale mám radost, že se tu konečně chlubíš. Konečně je Prim vlákno zase o hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Jak by řekla dnešní mládež: Hustý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 senior1949: ...to mi teda rekni, kdes k tomu prisel, navic tak rychle.... ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Já Ti to povím a nic na mne nezbude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 senior1949: to mas pravdu.. ale klobouk dolu, pekna sbirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Já Ti to povím a nic na mne nezbude.Vždyť všechno máš :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Tak to je fakt hustý, všechny ty Spartaky a hlavně ty zlacený!!!!Kde jsi k tomu přišel trochu napovídá ta poslední fotka zlacenejch od hradní stráže ?!V knize se píše, že se zlacené Spartaky posílali na hrad do Prezidentské kanceláře........je zdroj odtamtud???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Ale kdepak všechno.To jsem si myslel po prvních 100 kusech.Nyní už vím ,jak hluboce jsem se mýlil.Už ani nedělám čené bodky do bible pana Hovorky.jinak bych se z toho zcvoknul.Nejhorší jsou ozubená kolečka.Ty kujvy se stále točí .Jdeš spát a ony se točí .Jdeš čůrat ,poprvé podruhé potřetí atd a ony se furt točí.Ale co Ti budu líčít Ty už to máš dávno zasebou . Nebo snad NE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Také jsem o hradu něco zaslech ,ale nevím nevím .Ludé nadělajů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 No tááák, kde rostou???Vždyť neusnem !!Ten řemen na pozlacenejch Spartakách je původní?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 No a co má být ,že neusnete .Já také nespím .Jak jsem psal výše .A stále se točí.Spartaky na fotografii s krabičkou mají původní řemen. Osobní strážce a šofér prezidenta Zápotockého ,který je prý dostal ,byl robusní postavy. Já už to mám v krabici obuté na novém řemenu ,ale ten půvední pečlivě střežím.Uspokojila Tě moje odpvěď ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Díky za odpověď.Jdu chrnět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Stále tady koukám,valím oči co se dá sehnat za pár měsíců a ne a ne usnout!Ráno asi zaspím,ani budík Prim Golém mě neprobudí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 No a co má být ,že neusnete .Já také nespím .Jak jsem psal výše .A stále se točí.Spartaky na fotografii s krabičkou mají původní řemen. Osobní strážce a šofér prezidenta Zápotockého ,který je prý dostal ,byl robusní postavy. Já už to mám v krabici obuté na novém řemenu ,ale ten půvední pečlivě střežím.Uspokojila Tě moje odpvěď ?To teda pan prezident trochu odfláknul, že nenechal na dýnko vyrýpat nějaké to věnováníčko ( teda jestli je zmíněný pán dostal od prezidenta..?)Zlacené Spartaky jsem taky ještě neviděl, ale jak se objevily v Primbibli, jen jsem čekal kde vyplavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 To teda pan prezident trochu odfláknul, že nenechal na dýnko vyrýpat nějaké to věnováníčko ( teda jestli je zmíněný pán dostal od prezidenta..?)Zlacené Spartaky jsem taky ještě neviděl, ale jak se objevily v Primbibli, jen jsem čekal kde vyplavou.Neměl být na těch prvních zlacených Spartacích na dýnku nápis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 tos mě nepotěšil :-) Ale mám radost, že se tu konečně chlubíš. Konečně je Prim vlákno zase o hodinkáchNejpěknější prezidentské jsou stejně ty se lvem Davide a navíc jsou to tikačky /mladý jim tak říká/ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Jestli budete pořádat nějaké setkání v Ostravě u PRIMEK a u kafe rád se přidám. Jsem začínající sběratel a rád se něco zase dozvím. Říká se že člověk by měl dobře znát svého nepřítele, a jestli je droga nepřítel člověka, tak to se o primkách musím dozvědět co nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Zkušenější kolegové, do černé rakvičky se dávaly hodinky Prim digitál, nebo obecně quartzky a nebo to bylo jinak ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se