Přejít na obsah

PRIM - záruční listy, návody a krabičky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 321
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak to je fakt hustý, všechny ty Spartaky a hlavně ty zlacený!!!!

Kde jsi k tomu přišel trochu napovídá ta poslední fotka zlacenejch od hradní stráže ?!

V knize se píše, že se zlacené Spartaky posílali na hrad do Prezidentské kanceláře........je zdroj odtamtud????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale kdepak všechno.To jsem si myslel po prvních 100 kusech.Nyní už vím ,jak hluboce jsem se mýlil.Už ani nedělám čené bodky do bible pana Hovorky.jinak bych se z toho zcvoknul.Nejhorší jsou ozubená kolečka.Ty kujvy se stále točí .Jdeš spát a ony se točí .Jdeš čůrat ,poprvé podruhé potřetí atd a ony se furt točí.Ale co Ti budu líčít Ty už to máš dávno zasebou . Nebo snad NE?

Odkaz ke komentáři

No a co má být ,že neusnete .Já také nespím .Jak jsem psal výše .A stále se točí.Spartaky na fotografii s krabičkou mají původní řemen. Osobní strážce a šofér prezidenta Zápotockého ,který je prý dostal ,byl robusní postavy. Já už to mám v krabici obuté na novém řemenu ,ale ten půvední pečlivě střežím.Uspokojila Tě moje odpvěď ?

Odkaz ke komentáři

No a co má být ,že neusnete .Já také nespím .Jak jsem psal výše .A stále se točí.Spartaky na fotografii s krabičkou mají původní řemen. Osobní strážce a šofér prezidenta Zápotockého ,který je prý dostal ,byl robusní postavy. Já už to mám v krabici obuté na novém řemenu ,ale ten půvední pečlivě střežím.Uspokojila Tě moje odpvěď ?

To teda pan prezident trochu odfláknul, že nenechal na dýnko vyrýpat nějaké to věnováníčko ( teda jestli je zmíněný pán dostal od prezidenta..?)

Zlacené Spartaky jsem taky ještě neviděl, ale jak se objevily v Primbibli, jen jsem čekal kde vyplavou.

Odkaz ke komentáři

To teda pan prezident trochu odfláknul, že nenechal na dýnko vyrýpat nějaké to věnováníčko ( teda jestli je zmíněný pán dostal od prezidenta..?)

Zlacené Spartaky jsem taky ještě neviděl, ale jak se objevily v Primbibli, jen jsem čekal kde vyplavou.

Neměl být na těch prvních zlacených Spartacích na dýnku nápis?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jestli budete pořádat nějaké setkání v Ostravě u PRIMEK a u kafe rád se přidám. Jsem začínající sběratel a rád se něco zase dozvím. Říká se že člověk by měl dobře znát svého nepřítele, a jestli je droga nepřítel člověka, tak to se o primkách musím dozvědět co nejvíc. :tongue_ss:

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...