financ Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Nemas predstavu,kde by to zlaceni(nejlepe z vlastni zkusenosti),udelali?Nemam predstavu,co to muze stat,ale mam doma jedny strasi Vulcain a tohle tak trochu resim..diky.Zkus Galvenn.cz.
Georgeisin Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Davide, nečil se, asi jsem to špatně napsal. Tou větou jsem jen vyjádřil svůj ideál. Před časem jsem Ti přes SZ psal, že kdyby si uvažoval o černozlatém dvojčeti, že se mnou máš počítat. Ty si otec limitky, je jasný, že by impuls musel jít od Tebe, od nikoho jiného. JirkaZlacení stojí pár šestek, co by se prodražilo by byl zubař. Za zprznění cifru.Elton ho dle dohody nebude dělat ani v jiné barevné variantě.
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Před pár lety si nechával Biges pozlatit dvojky sporty za cca dvě stovky a vypadalo to dost dobře. Mám pocit, že o tom psal někde na začátku vlákna o Prim Sport 2 a že tam dával i kontakt na firmu.
villain83 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Před pár lety si nechával Biges pozlatit dvojky sporty za cca dvě stovky a vypadalo to dost dobře. Mám pocit, že o tom psal někde na začátku vlákna o Prim Sport 2 a že tam dával i kontakt na firmu. Diky tobe i Davidovi,pohledam.
financ Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Davide, nečil se, asi jsem to špatně napsal. Tou větou jsem jen vyjádřil svůj ideál. Před časem jsem Ti přes SZ psal, že kdyby si uvažoval o černozlatém dvojčeti, že se mnou máš počítat. Ty si otec limitky, je jasný, že by impuls musel jít od Tebe, od nikoho jiného. JirkaBeru to s humorem, smajlika jsem tam nedal schvalne :-)Premyslel jsem nad dalsim provedenim s cernym cifrem, jo bylo by to asi pekny, uz by to ale nebylo ono. Milion limitek na jedno tema.Jedna staci.
Georgeisin Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 To jo, Traktory a Aeskulapy LE se zdá být lokální trh nasycen . Jaké je schopen Elton vlastně vyrobit nerezové pouzdro k oblekovkám, resp. jaké aktuálně vyrábí a dodává k renovacím, pouze traktor a diplomat? Vyrobit za peníze je asi schopen všechno. Jenže 34mm reinkarnace některého modelu je stran velikosti už asi pasé, tak jen to diplomatové pozlacené pouzdro by připadalo v úvahu. Vlastně by si každý mohl dodat pouzro, Elton by shodil zlacení a potáhl ho znovu. No a pak nějakou variantu černého cifru dovnitř, to by bylo fajn, nikoliv však ve stylu Diplomatů nebo skorodiplomatů. Třeba zlatýho kačera donalda tam dát, to by byla pecka . Jen tak plácám nahlas, zkusím někdy večer pohledat.
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 V tomhle případě doporučuji k úvaze pouzdro na pavouky - velikost akorát a je neokoukané.
straspol Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 V tomhle případě doporučuji k úvaze pouzdro na pavouky - velikost akorát a je neokoukané.No, tak to je ovšem slovo...
Georgeisin Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 No to pavoučí pouzdro by byla dobrá inspirace. Pře chvílí jsem si vzal ožužlanou černou synkovo pastelku a velmi zhruba to načrtnul,jak by se mi to líbilo. Cifr vychází z Poljot de Luxe, které ve mě zanechaly výrazný dojem. 36 mm, cal. 55, vše zlaté, i nápisy, resp. pozlacené, kromě černého cifru. Nápisy odshora ve stylu novodobé produkce (česky PRIM manufaktura), další nápis 15 RUBÍNŮ, dole Czech Made (český ekvivalent není). Není to čitelné, pastelka byla tupá a já možná taky . Ručky jsou moc tlustý. Dimenze nápisů taky v nepoměru. Prostě dětská malůvka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 (upraveno) To je zajímavé. Kalibr 55 jsem si teď zadal do renovace, ale Prim už tenhle stroj prý neservisuje. Musím si ho nechat udělat u hodináře sám. Zbytek zvládnou, ale velký problém je ciferník, nožky jsou jinak a stojí to majlant. Jinak, do pavoučí limitky bych teda s chutí šel s Tebou, bude-li cena přijatelná. Upraveno 1. října 2013 uživatelem straspol
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Prosím, letos už žádné limitky neee!
Georgeisin Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Hm, je fakt, že letos už je kapacita Eltonu vyčerpána. Budu rád, když mé PSII uvidím do vánoc, jelikož se expedují např. Aeskulapy, že . Straspole, pouč mě, proč je problém s cifrem, reps. s cenou, nožky jsou jinak něž jak, než co, než u čeho:). Jaké vlastně nožky, sakra. Jsem renovační skoro panic.
straspol Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Hm, je fakt, že letos už je kapacita Eltonu vyčerpána. Budu rád, když mé PSII uvidím do vánoc, jelikož se expedují např. Aeskulapy, že . Straspole, pouč mě, proč je problém s cifrem, reps. s cenou, nožky jsou jinak něž jak, než co, než u čeho:). Jaké vlastně nožky, sakra. Jsem renovační skoro panic.Na stroj 55 je ciferník přidělaný jinak než na 55 nebo 66. Má jinde naletovaný ty čudlíky co zapadají do základny stroje.
Biges Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Před pár lety si nechával Biges pozlatit dvojky sporty za cca dvě stovky a vypadalo to dost dobře. Mám pocit, že o tom psal někde na začátku vlákna o Prim Sport 2 a že tam dával i kontakt na firmu. Diky tobe i Davidovi,pohledam. Je to Galvena, metro Depo Hostivař: http://www.galvena.cz/zinkovna/
financ Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 jo TVL, tak tenhle nick, to je dobrý retro :-)Vítej zpátky
Biges Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 No jo, já sem taky zavítám jen na Bohumilovu výzvu
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Co mi to dalo,ho sem dokopat,ufff Tak to by jsi měl kopat za nároďák a byli by jsme postoupili - kopeš dobře! No jo, já sem taky zavítám jen na Bohumilovu výzvu Taky tě rád vidím - zkus se objevovat častěji než jednou za rok!
straspol Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 (upraveno) Prosím, letos už žádné limitky neee!No letos se už nic takového stihnout nedá, ale můžem u tom začít snít a diskutovat.Pustíme se do toho už teď, v lednu už to půjde do vlákna..? Když to nebudeme zdržovat, můžem ji zadat v březnu. Než dají všichni do kupy stroje (a 55 je fakt problém, něco o tom vím- právě mi ji dělají) tak to dva měsíce potrvá. To máme květen. Než se zvládnou odsouhlasení a vytvoření zálohových faktur, bude červenec. O prázdninách se všichni rozprchnou. V září budou pžekvapení že mají platit zálohový faktury a než to zvládnou, napadne sníh. Takže bych to, Manťáku, zas tak tragicky neviděl. Jestli to chceme stihnout do příštích Vánoc, je nejvyšší čas začít diskutovat. Upraveno 2. října 2013 uživatelem straspol
bohus76 Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 (upraveno) Jen nevím proč kal.55,když se dá použít klasická 66 a čudlíky Ti udělají kde si řekneš.Půlka lidí odpadne jen proto,že nebude mít kal.55.A další věc je, jaké pouzdro použiješ o průměru 36mm s pavoučíma nožkama? Upraveno 2. října 2013 uživatelem bohus76
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se