Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím vás tu, chtěl bych vás požádat o pomoc při výběru hodinek. Pár kousků již doma mám, ale chybí mi nějaké na léto. Brouzdal jsem netem a do oka mi padly černé s chronografem.

Jakožto student mám bohužel dosti omezený rozpočet a nejsem zatím takový fanda, abych bral bezbateriové.

Prozatím jsem si vybral pár favoritů:

Swatch Full-blooded smoky black

Swatch Black coat

Nebo nějaká Casia řady EF.

Moje požadavky: černé, nedigitální, datumovka a cena kolem 3 000 Kč.

Doporučí mi někdo něco? Nejsem přes hodinky zrovna expert.

díky

Odesláno (upraveno)

Nosim hodinky uz minimalne 12 let a jeste jsem se s nimi nikdy nenamocil a ani to nemam v planu. Myslim, ze 30m by na myti rukou melo stacit ne?

Upraveno uživatelem Liqid
Odesláno

http://www.ebay.ie/itm/Casio-Chronograph-Black-Resin-Watch-AMW330B-1AV-/180871374676?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2a1cc62754#ht_589wt_932

ale nie len casio,ale Timex ma tiez pekne hodinky(podsvietenie je paradicka) a moj favorit v tejto cene je G-shock.Najdes tam pekne rucickove a tie hodinky naozaj dost znesu. Do 3000 je toho naozaj more.

Odesláno

Mal som kratku dobu z rady timex expedition a bez problemov.Za tie peniaze to naozaj neni zle.Ak by si neapeloval tak na kovovom remienku tak mrkni aj tie gecka,neolutujes!

Odesláno

Kdybys mohl 1000 priplatit,doporucil bych tyhle automaty od seika.podle me idealni volnocasovky,ale je to o 1000 vic,no.jeste kdyzrak neco najdu.

ci znacky Lorus,pulsar,j.springs?nevadily by ti?je to vsechno odnoz seika a maji par povedenych kusu za solidni cenu.

http://www.ebay.co.uk/itm/LATEST-SEIKO-5-SPORTS-AUTOMATIC-DIVER-100M-SNZF15J1-/110724700783?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item19c7b4da6f

Odesláno

Kupu hodiniek si uzivaj,neponahlaj.Urci presne kriteria. Takze aj stopky? Tie sieka su na zaciatok naozaj fajn.Casio je dobre aj ked ma ich naruke kazdy kotolnik.Zosumarizuj co chces a nieco sa urcite najde!

Odesláno

Na Lorus, Pulsar a Spings určitě kouknu. U tech Seiko mi chybí stopky a navíc nejsou černé. Teď jsem narazil na Casia, která se mi velice líbí Casio Edifice EF 547D :smile_anim:

to musíš ale napsat předem,co od hodinek čekáš.Stopky tam psané neměls,tak jsem netušil,že je tam chceš.Pořádně si promysli co od hodinek chceš,protože jinak je hledání zbytečné.

Odesláno

Já ty stopky ani nepotřebuji, ale ty hodinky mají s nimi úplně jiné charisma :-)

Stále koukám na ty Casia EF-547. Jsou prostě krásné, sice pouze Casia, ale nevypadají vůbec na svou cenu, což je taky velké plus. Co vy na ně?

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Pekne,nic nepokazis,ALE! Hladaj urcite nechaj to v sebe trosku dozriet,citaj,pozeraj ebay,chronoshop atd.

Odesláno

Ahoj, ja som tiez student a rozmyslam nad kupou nejakych dalsich. Casia by som vypustil a sustredil by som sa na nieco ine japonske, u nas su ceny premrstene ale na ebay.com sa daju kupit za normalnu cenu. Ja mam napriklad presne tieto

http://www.ebay.com/itm/World-Renowned-CITIZEN-NIGHTHAWK-200m-WR-HAVANNA-EcoDrive-DUAL-PILOT-GMT-WATCH-/330731946554?pt=Wristwatches&hash=item4d0129023a

Teraz pokukujem po seikach, ked budu peniazky a to na www.amazon.com , daju sa tam zohnat za uzasne ceny. POkukujem hlavne po tychto.

http://www.amazon.com/Seiko-SNK805K2-Automatic-Green-Fabric/dp/B000LTAY1U/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1337453036&sr=8-3

Odesláno

Neboj, nehodlám nic ukvapit, nákup proběhne až tak v srpnu, už se nemůžu dočkat :)

Já bych se těch Casií vůbec nebál.

Jedny chrona od Casia EF už jsem taky měl a byl jsem moc spokojenej.

Casio má ověřenej a kvalitní quartz.

Zpracování na výborné úrovni vzhledem k ceně a taky jsem s nimi plaval,takže vodotěsnost ověřená,což pokud hledáš hodinky na léto není úplně k zahození.

Já bych do nich šel,vypadají moc hezky.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ty Casia vypadají velice dobře, asi bych šel do nich.

Poslední seiko chronograph nevypadá špatně - ale zpracování řady Edifice od Casia je myslím daleko před základníma Seikama.

Píšu to protože oboje mám jak Casio Edifice Chronograph (zpracování na 100%), tak Seiko 5 (zpracování má rezervy).

TT.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...