huhu4d Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 ....konečně jsem schrastil nějaké koruny...a ristreto zůstalo u pressu, no. Takže virtuálně je tam. Vidim ze tu mcustu uz zapriahas do prace. Pekne pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Dnes rano s opici na zadecha ten banan mas pro ni...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 29. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 ....venku nic moc,tak jsem se ráno trochu posilnil a mazal do dílny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 ...chci tomu věřit, no. Tak ji kupuji, ale střídám s jinými. V Moravské pekárně jsem fotil. Můžu potvrdit, že ten chleba opravdu pečou tak jak píšou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 hm, me ted jen stve, ze ten chleba nikde v Brne nemuzu najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 V Brně určitě taky najdeš dobrou pekárnu. Tady ještě peče vynikající chleba pekárna z Klimkovic nebo Řepišť. Ovšem největší peklo je chleba od Babiše - četli jste si někdy to složení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Sice je to mimo, každopádně znám se osobně se synem od majitele této pekárny a musím říct, že opravdu se snaží o tradiční a poctivou výrobu, takže chleba mohu jen doporučit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 No dobrej chleba je dnes vzácnost..... já dnes takovej malej kontík u nás ho maj za Baťových 99,- a to se vyplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 No dobrej chleba je dnes vzácnost..... já dnes takovej malej kontík u nás ho maj za Baťových 99,- a to se vyplatí To jako mas běžně k snídani? U nás je vyber tak 2dobrych výrobců, ale stejně ten chleba vydrží max 2-3dny.. Výborný měli v gran Moravii, nevím kdo ho tam u Vás v Brně zavaží, ale týden a super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Co jako? tři kolečka selské šunky, čtyři kolečka cihly, kafčo a džus? Je na tom něco divného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Jo počkej, už vidím, ze je to v restauraci... Me spis zarazila ta instalace vypadá to dobře .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Už jsem se lekl, že jsem z Marsu jinak tak snídám asi 2x v měsíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 první snídaně, další budou následovat po otevření bufetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Jsem myslel, že snídáš na kole Jak můžeš do sebe po ránu lít tu kyselinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 hm, me ted jen stve, ze ten chleba nikde v Brne nemuzu najit zkus Bilovicky chleba, ten se da jist... da se na nej natrefit v albertovi, akorat v casech, kdy chodim do obchodu uz tam je vetsinou jen prazdny regal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Jsem myslel, že snídáš na kole Jak můžeš do sebe po ránu lít tu kyselinu? to mě ještě nenapadlo, zkusím příště lenost udělat si v práci kafe, ale provozuju to jen vyjímečně, tak se o žaludek nebojim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 nejsem kanibal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 Montenegro, to je parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 si v sustakoch ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Dnes po ránu příprava na dlouhý den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se