MutraBG Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Pánové, Obracím se na Vás s pomocí o identifikaci hodinek, které jsem zhlédl u klienta a několik dní mi nedá spát, co by to mohlo být za model. Indicie: Panerai Luminor, stáří minimum 5 a více let, není sandwich. Rozměr pouzdra max.44mm Dýnko plné Nátah asi ruční /pouzdro dost nízké na automat/ Vzhled: cifr jednoduchý, měly datum s ?lupou?, ukazatel rezervy a sekundovka, jako je fotka PAM 090, ale bez minutových dílků. Bez dílků je 241 (dole), ale zase má jen vroubkovaný cifr a on měl hladký tištěný jako 090? a zezadu bez průhledu, něco jako fotka 4: Fake to asi nebylo, klučina je ve vatě a s hodinkami ho vídávám stále stejnými min.3roky. Už jsem z toho magor. On mi totiž kdysi i řekl model, tenkrát jsem tomu ale rozuměl úplné kulové a ptát se znovu nechci.. Nějaký nápad? Dík za spolupráci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 co PAM125? 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MutraBG Odesláno 27. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 subcifr i ukazatel rezervy byl s černým podkladem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 jediné co mě napadá tak jsou 222, ale ty nemají hladký číselník - obávám se, že podle tvého zadání nic neexistuje ostatně, tady máš myslím všechny modely, tak se tím prokousej: http://www.paneraisource.com/models/all.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 No ale ty 125ky i 171 třeba mají ty subcifry leštěné, takže se v nich zrovna mohlo odrážet něco tmavého, ne? Jinak fakt nemám tušení, co by to mohlo být, pokud se teda nemýlíš ani v jedné z indícií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Nebo ještě 123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jupiter Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Prosím vás nevíte někdo co je to za typ, na webu nic podobnýho nikde není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Úžasnej model, turbo, věčnej kalendář, big date, kurnik to musí stát aspoň milijón! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Prosím vás nevíte někdo co je to za typ, na webu nic podobnýho nikde není. Co to je, bez prominutí, za hnus ? Nejdůležitější u tohoto "chronografu" vědět je to, co je právě za měsíc... Ideální pro trosečníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 to je zakázkový, ale stojí to kolem milijardy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Jupitere, vítám Tě na fóru. Mám pro Tebe dvě zprávy. Dobrou a špatnou. Ta dobrá je, že jsi se ocitl v kolektivu skvělých lidí, kteří mají ušlechtilého koníčka, a uznávají opravdové lidské hodnoty. Ta špatná zpráva je, že Tebou postované hodinky jsou fake (fík, fejk) jako prase. Takové hodinky tady opravdu neradi vidíme, většinou (pokud se nám dostanou do rukou), jim ubližujeme. Hodinkám, nikoli majitelům :-) Ber, prosím, můj příspěvek s nadsázkou, avšak jednu výjimku udělej. Ty hodinky jsou fakt hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jupiter Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 to je zakázkový, ale stojí to kolem milijardy. Tak to asi těžko... On ten člověk je sice náramně bohatej, ale ne tolik:) Vzadu jsou nápisy Classic Yachts Challenge 2005 , Officine Panerai, Firenze 1860, Ocean Chronometer automatio, pak nějaký čísla a dole rybička a 300m ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Vopravdu, jsou z diamantový gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jupiter Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Ta špatná zpráva je, že Tebou postované hodinky jsou fake (fík, fejk) jako prase. Ty hodinky jsou fakt hnus. Mě se taky nelíbí. A protože jsem je nikde nenašla, tak se mi to taky nepozdávalo, ale nemyslím se, že by milionář nosil trapný fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Tak to asi těžko... On ten člověk je sice náramně bohatej, ale ne tolik:) Vzadu jsou nápisy Classic Yachts Challenge 2005 , Officine Panerai, Firenze 1860, Ocean Chronometer automatio, pak nějaký čísla a dole rybička a 300m ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 No jestli je tam napsaný Automatio, tak to bude určitě pravý italský Hele je to hnusnej fík a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Jupitere, respektive Jupiterko (v jednom svém příspěvku jsi použila femininum), doporučuji do googlu zadat heslo FAKE TOURBILLON, pak zvolit obrázky, a uvidíš, kolik podobných hodinek Ti z toho vyleze. Obrázek si udělej sama. A protože jsme se všichni již pobavili dost a dost, tohle vlákno zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.