Přejít na obsah

Identifikace Panerai

MutraBG

Doporučené příspěvky

Pánové,

Obracím se na Vás s pomocí o identifikaci hodinek, které jsem zhlédl u klienta a několik dní mi nedá spát, co by to mohlo být za model.

Indicie:

Panerai Luminor, stáří minimum 5 a více let, není sandwich.

Rozměr pouzdra max.44mm

Dýnko plné

Nátah asi ruční /pouzdro dost nízké na automat/

Vzhled:

cifr jednoduchý, měly datum s ?lupou?, ukazatel rezervy a sekundovka, jako je fotka PAM 090, ale bez minutových dílků.

Posted Image

Bez dílků je 241 (dole), ale zase má jen vroubkovaný cifr a on měl hladký tištěný jako 090?

Posted Image

a zezadu bez průhledu, něco jako fotka 4:

Posted Image

Fake to asi nebylo, klučina je ve vatě a s hodinkami ho vídávám stále stejnými min.3roky.

Už jsem z toho magor. On mi totiž kdysi i řekl model, tenkrát jsem tomu ale rozuměl úplné kulové a ptát se znovu nechci..

Nějaký nápad?

Dík za spolupráci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Jupitere, vítám Tě na fóru. Mám pro Tebe dvě zprávy. Dobrou a špatnou. Ta dobrá je, že jsi se ocitl v kolektivu skvělých lidí, kteří mají ušlechtilého koníčka, a uznávají opravdové lidské hodnoty. Ta špatná zpráva je, že Tebou postované hodinky jsou fake (fík, fejk) jako prase. Takové hodinky tady opravdu neradi vidíme, většinou (pokud se nám dostanou do rukou), jim ubližujeme. Hodinkám, nikoli majitelům :-) Ber, prosím, můj příspěvek s nadsázkou, avšak jednu výjimku udělej. Ty hodinky jsou fakt hnus.

Odkaz ke komentáři

Jupitere, respektive Jupiterko (v jednom svém příspěvku jsi použila femininum), doporučuji do googlu zadat heslo FAKE TOURBILLON, pak zvolit obrázky, a uvidíš, kolik podobných hodinek Ti z toho vyleze. Obrázek si udělej sama. A protože jsme se všichni již pobavili dost a dost, tohle vlákno zamykám.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...