maama Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 (upraveno) potápky mě do teď moc nezajímaly. dávejte sem, prosím, tipy na potápky/toolwatch s vnější otočnou lunetou a se zapuštěným sklíčkem - čím víc tím líp, takže můžete uvést i o kolik je zapuštené. to je totiž ta informace, kterou sotva někde ve specifikacích uvádějí. jestli automat nebo baterka nerozhoduje, ani rozměr, ani minerál/safír. a rovnou se zeptám, jak je to s Monstrama a Stowa Seatime. ale dávejte tipy i na ostatní, třeba vlákno bude mít smysl i pro ostatní. Upraveno 23. května 2012 uživatelem maama
Horhe Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 (upraveno) Monstra mají sklíčko vypouklé, takže uprostřed vystupuje nad lunetu. Samuraje mají ploché, zapuštěné. Je to cca o tři fousy. Když tak přemejšlim nad těma Monstrama, tak si vlastně nejsem úplně jistej, jestli nad tu lunetu vystupuje. Už je to dlouho co jsem je měl naposled. Upraveno 24. května 2012 uživatelem Horhe
lub Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 monstra mají sklo vypouklé, nicméně o pár desetinek mm pod vnějším okrajem lunety, která je směrem dovnitř mírně skloněná. to platí u oranžmonster, u černých jsem měl sklo vypouklejší a tam to bylo +- nastejno.
ggrand Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 Seiko MM 300m má pěkně utopené sklíčko.
little_w Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 pokud si dobre pamatuju, Landmonstera maji moc hezky zapustene sklo... ale potvrdit to musi ted uz tombed
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se