gcom Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Ahoj, už jsem toho tady i na wus přečetl mnoho ohledně použití gumy z MM na ostatní Seika. Bohužel jsem nenašel info o tom, zda se dá použít u Sum konrétně 007, respektive: - zda se vyrábí i na 22mm rozteč - když ne, zda se na webu někde neválí fotka 20mm guma na sumech, případně zda někdo nemá zkušenosti s tímto počinem Už jsem fakt zoufalej, budu rád za jakoukoli radu, ta guma má prostě koule. Jestli to tu někde visí, omlouvám se - nenašel jsem. Díky, Bohouš
Marfi Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Ahoj, už jsem toho tady i na wus přečetl mnoho ohledně použití gumy z MM na ostatní Seika. Bohužel jsem nenašel info o tom, zda se dá použít u Sum konrétně 007, respektive: - zda se vyrábí i na 22mm rozteč - když ne, zda se na webu někde neválí fotka 20mm guma na sumech, případně zda někdo nemá zkušenosti s tímto počinem Už jsem fakt zoufalej, budu rád za jakoukoli radu, ta guma má prostě koule. Jestli to tu někde visí, omlouvám se - nenašel jsem. Díky, Bohouš 1. nevím, jestli jsem špatně nepochopil co myslíš, ale suma nejsou 007 2. jestli sháníš 22 mm Marinemaster style gumu, koukni sem http://www.ebay.com/...#ht_4514wt_1136
gcom Odesláno 29. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2012 (upraveno) 1. koupil jsem si poprvé v životě japonce na hraní (snx007) a tak nějak jsem žil v dojmu, že se jim říká SUMO , takže moje blbost, jdu si to prostudovat2. jdu to bidovat . Tedy vyřešeno... thx Upraveno 29. května 2012 uživatelem gcom
gcom Odesláno 29. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Ty vole, ale já už to přestávám chlastat . SKX
Marfi Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 (upraveno) Tak hlavně že jsme ten rébus rozlouskli. BTW s SKX007 jsi rozhodně neudělal chybu, měl jsem je. Prima klasika. Upraveno 29. května 2012 uživatelem Marfi
instant Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 k SKX si kup pekny tah a sadu zulu/nato strapov. mne osobne k nim guma nejde, ale mozno nas niecim prekvapis
ggrand Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 SKX a guma ? Za mě klidně i B22 : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Na orig. seiko gumě imho vypadají skvěle. Já z nich ale nikdy nesundal jubilee, který k nim perfektně sedí (a mám pro něj slabost).
ggrand Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Pravda, jubilee a ještě president jsou podle mého na těhle hodinkách to nej, co jde vymyslet.
Dantechno Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 OT ggrand: hele , nechces prodat Sumo tah?
gcom Odesláno 31. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Tak to mě se ten tah (super oyster) moc nezamlouvá právě Jsem zvyklý z TH, B, SMP na konstrukčně i kvalitativně úplně jiné tahy (a teď mě neukamenujte, ale ten tah na mě působí plechovým dojmem). Spona i ukotvení stěžejek takové pofidérní, fakt jsem z něho smutný a nejspíš ho po nalezení té správné gumy (NATO už je na cestě), prodám... Možná bych mohl dát šanci tomu jubilee
Chumpus Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 No jo, jenže tah na TH, B nebo SMP stojí víc než celý skx007. To nemůžeš přece porovnávat.
gcom Odesláno 31. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2012 No jo, jenže tah na TH, B nebo SMP stojí víc než celý skx007. To nemůžeš přece porovnávat. Jo, to jsem napsal blbě... Beru zpět... Ale i při porovnání se staršími citizenky nebo tissoty je ten tah takovej divnej, nějak mu nedůvěřuji... Ale možná se pletu, na druhou stranu je pěkně lehký, což se hodí při outdooru. Jinak tak přesně jdoucí hodinky jako SKX007 jsem ještě neměl, a to nosím a nosil jsem už snad vše od smp po BP .). Ty, co jsem koupil dělají tak půl sekundy do plusu denně, pořád na ně koukám a nemohu uvěřit...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se