Peta-Biker Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 (upraveno) Dneska za to jsou "obyč" Suby :-) Upraveno 12. září 2013 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Když byly DeepSea úplnou novinkou, Carollinum si jich cenilo cca na 175.000,- a Bechyně na 190.000,-.A kdo koupil, neprohloupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Jsem ještě rolexový ucho a proto mě vždycky nové cenovky trochu překvapí - Milgaussy před pěti lety 112tis, dnes 163tis....existuje podle vás někde hranice? Vím, že je to takový věčný téma, ale takovou křivkou budeme za chvilku opravdu na cenách 250tis za Suby apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Raz (nikto nevie kedy), tá cenová bublina spľasne, hlavne, ak je tu rýchly nárast u rovnakých hodiniek kde nedostávam nič naviac v desiatkach percent a celkove ide o hromadnú výrobu v stotisícoch kusov s minimom ľudskej práce. Ani zlato večne nestúpalo pokiaľ je ho dostatok, limity určite existujú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 No Date jsou za 160K? Slusna palka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Začíná se to podobat Eltonu :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Začíná se to podobat Eltonu :-))) tohle me rozesmalo ale na rozdil od eltonu, se ty hodinky aspon daji prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Začíná se to podobat Eltonu :-))) tohle me rozesmalo ale na rozdil od eltonu, se ty hodinky aspon daji prodat Zatím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalba Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Když se člověk podívá na Chrono24, tak se dají No Date u německých prodejců sehnat těsně pod EUR 5 tisíc (pod CZK 130 tisíc), tak v čem je rozdíl oproti Carollinu nebo Bechyněmu kde za ně chtějí 160 tisíc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsimx Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Když se člověk podívá na Chrono24, tak se dají No Date u německých prodejců sehnat těsně pod EUR 5 tisíc (pod CZK 130 tisíc), tak v čem je rozdíl oproti Carollinu nebo Bechyněmu kde za ně chtějí 160 tisíc ? Mensi konkurence? Ja myslim, ze Chrono24 hodne prodejcu s kamennym kramem pouziva jako dalsi prodejni kanal. Jedna cena na prodejne, jina cena na Chrono24 (nizsi i diky vyssi konkurenci). Rozdil bude jen v marzi prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsimx Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Za tři roky si na tuhle cenu ještě rád vzpomeneš A nebo taky bude sesup dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 hosi, pokud vim, tak ROLEX letos nezdrazoval, posledni zdrazeni bylo 07/2012, a tehdy sly suby na 6,850EUR, cesti AD delaj cenu podle kurzu ? a vzhledem k tomu, ze EURO je vejs, nez bylo, tak by to vcelku odpovidalo.. ale je fakt, ze suby nad dve kila jsou uz hodne drahej spaß... cenik AD Deutschland 07/2012: Rolex Milgauss black 116400: 163.800,- / 6.200EURRolex Milgauss GV: 175.500,- / 6.600EURSubmariner 116610LN: 182.000,- / 6.850EURSubmariner 116610LV: ?,- / 7.250EURGMT-Master II 116710LN: 179.400,- / 6.800EURDeep Sea 116660: 257.400,- / 9.750EUR btw. ceny predtim byly SubLN za 6.250EUR a SubLV 6.660EUR v Nemecku, zdrazeni bylo ca 10% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 AD v Praze letos zdražoval, jenom už si nevzpomenu na výchozí a konečnou cenu. Konkrétně se jednalo o model Explorer II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Praha zdražovala kvůli koruně, viz Sibir. Podzimní oficiální zdražení nás teprve čeká Suby LN za dvě kila budou v listopadu 2015 - to je můj tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Praha zdražovala kvůli koruně, viz Sibir. Podzimní oficiální zdražení nás teprve čeká Suby LN za dvě kila budou v listopadu 2015 - to je můj tip.Souhlas. LVc příští rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 A nebo taky bude sesup dolu A nebo taky bude sesup dolu Sešup dolů... tak teď jsem se fakt pobavil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) Sešup dolů... tak teď jsem se fakt pobavil :D jj, inflace je swine. navic, nekde jsem cetl spekulace, ze rolex za 2012 poslal na COSC certifikaci zhruba stejne mnozstvi kalibru jak v roce 2011, ale vic nez realne odpovidalo jejich prodejum za ten rok (udajne proto, aby si udrzeli prvni misto v zebricku). pokud je tato informace pravdiva, dalsi zdrazeni by davalo smysl -- nemam volume, udelam price increase, abych si udrzel trzby... Upraveno 15. září 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) Zdražují pravidelně rok co rok... Vysvětlení je Indie, Čína, Blízký Východtedy rostoucí trhy Upraveno 15. září 2013 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Zdražují pravidelně rok co rok... Vysvětlení je Indie, Čína, Blízký Východ ano, zdrazuji kazdy rok a pohadku si k tomu muzou vymyslet jakoukoliv. co jsem se snazil rict, ze podle tech spekulaci, co jsem cetl, zdravit zkratka musi aby si udrzeli (a ne zvysili) trzby. a zdrazeni pred vanocema pro ne taky dava dobry smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Nemusí nic. Není to obchodovatelná akciovka, kde by někdo na něco tlačil. To vysvětluje i důvod proč jsou vcelku konzervativní v designu i inovacích ( o balení ani nemluvě ). Prostě Rolex je Rolex. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se