kubson Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Potřebuju narychlo zmastit reklamu do tisku, pokud by byl někdo ochoten a schopen, prosím ozvěte se mi - spolupráce by samozřejmě byla placená a v případě oboustranné spokojenosti dlouhodobá. Kdyžtak pište jenom, pokud s takovou prací máte zkušenosti a nějaké reference. Díky.
jacob Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Jakubovi se třeba někdo ozval skrze SZ a já bych měl také prosbu . Mám logo, které bych potřeboval udělat inverzně. Mám bílý text na černém podkladu a potřeboval bych to stejné logo černou barvou na bílý podklad. Potřebuji to až na září, ale kdyby se někdo ozval, tak bych byl rád.
Henatko Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 (upraveno) jacob : máš SZkubson : když se nikdo nenajde napiš (jako poslední možnost) Upraveno 1. června 2012 uživatelem Henatko
jacob Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Jen jsem chtěl napsat, že si ohromně vážím reakce od PĚTI členů. Jste borci .
vanuska Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Potřebuju narychlo zmastit reklamu do tisku, pokud by byl někdo ochoten a schopen, prosím ozvěte se mi - spolupráce by samozřejmě byla placená a v případě oboustranné spokojenosti dlouhodobá. Kdyžtak pište jenom, pokud s takovou prací máte zkušenosti a nějaké reference. Díky. SZ
kubson Odesláno 4. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2013 sos alert! potřebujeme do 2 týdnů návrh a realizaci grafiky výstavního stánku (polep) zn. samostatnost, nestíháme?jen přímé nabídky, nebo přímé reference, kdyžtak mail, nebo pm. díky
kubson Odesláno 4. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2013 doporucuju http://99designs.com/moc složité, nemám čas? ale díky za tip, někdy v budoucnu se může hodit
Filip.J Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Kubsone, s dovolením na tebe (resp. Chronoshop) předám kontakt na svého známého - grafika.Akorát nevím, jestli nebude problém v tom, že se vyskytuje na druhém konci republiky, ale to už si když tak vyjasníte přímo mezi sebou...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se