Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potřebuju narychlo zmastit reklamu do tisku, pokud by byl někdo ochoten a schopen, prosím ozvěte se mi - spolupráce by samozřejmě byla placená a v případě oboustranné spokojenosti dlouhodobá. Kdyžtak pište jenom, pokud s takovou prací máte zkušenosti a nějaké reference. Díky.

Odesláno

Jakubovi se třeba někdo ozval skrze SZ a já bych měl také prosbu :). Mám logo, které bych potřeboval udělat inverzně. Mám bílý text na černém podkladu a potřeboval bych to stejné logo černou barvou na bílý podklad. Potřebuji to až na září, ale kdyby se někdo ozval, tak bych byl rád.

Odesláno

Potřebuju narychlo zmastit reklamu do tisku, pokud by byl někdo ochoten a schopen, prosím ozvěte se mi - spolupráce by samozřejmě byla placená a v případě oboustranné spokojenosti dlouhodobá. Kdyžtak pište jenom, pokud s takovou prací máte zkušenosti a nějaké reference. Díky.

SZ

• Po roku...
Odesláno

sos alert! potřebujeme do 2 týdnů návrh a realizaci grafiky výstavního stánku (polep) zn. samostatnost, nestíháme?

jen přímé nabídky, nebo přímé reference, kdyžtak mail, nebo pm. díky

Odesláno

Kubsone, s dovolením na tebe (resp. Chronoshop) předám kontakt na svého známého - grafika.

Akorát nevím, jestli nebude problém v tom, že se vyskytuje na druhém konci republiky, ale to už si když tak vyjasníte přímo mezi sebou...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...