Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ty Wylery jsou imho starší konstrukce než bumper. Nevím, ale tak nějak to vypadá, že vyšla z samonátahů v kapesních - těžké kyvadlo s omezeným rozkmitem, kapesky se nosí korunkou nahoru, pohyb není u těla takový.

Samotného by mně zajímalo, proč konstruktéři zvolili bumper místo plného rotoru. V případě zobrazených Omega, Etherna, Doxa, já mám podobný strojek v Alpina, "by stačilo" neudělat doraz. Jestli si mysleli, že zužitkují nadbytečnou energii těžkého kyvadla akumulací do dorazových pružin nebo ... ?

Upraveno uživatelem Rs.
Odesláno

Wow.

Díky za osvětu. Ani ve snu by mě nenapadlo, že by někdo dělal automat s tak krátkou drahou pro závaží... :-D

A automatické kapesní hodinky taky vidím poprvé.

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

ebay

Cenu nekomentuji, jednak je mimo můj rámec, jednak imho je to poctivá "skládačka", navíc za 5k USD je ten strojek na můj vkus poněkud nízké kvality.

Ale odpovídá některým popisům co mám, tj. pravděpodobně se nejedná o repliku, ale originál, s datováním bych přibližně souhlasil.

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

ebay

Cenu nekomentuji, jednak je mimo můj rámec, jednak imho je to poctivá "skládačka", navíc za 5k USD je ten strojek na můj vkus poněkud nízké kvality.

Ale odpovídá některým popisům co mám, tj. pravděpodobně se nejedná o repliku, ale originál, s datováním bych přibližně souhlasil.

Jj.Moc hezkej "krokoměr"
  • Po roku...
Odesláno

chlapi moc díky za další obohacení mé závislosti. Každopádně moc zajímavé téma a řešení automatického nátahu. 

U toho bumperu si ještě pamatuji na Cortebert, které mi ukazoval místní člen Pevo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...