redalert21 Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Zdravím, vlastním hodinky Tommy Hilfiger 1790730 a mám s nimi problém a nevím, zda je to normální...Hodinky slyším tikat, v tižším prostředí i třeba 2metry ode mě je slyším a je to dost nepříjemné, prostě ať už při práci nebo při snaze o spánek potřebuji uplný klid, není to nic hlasitého ale prostě to jde slyšet, tak jsem se chtěl zeptat, zda je to u hodinek normální, že jdou slyšet tikat, nebo je to nějaká vada a mohl bych to reklamovat/vrátit...mám je totiž jen cca týden, díky za postřehy, rady jak je to u vás. Díky, Petr
Peegee Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Mám Longines Hydro Conquest a nejdou slyšet - tikají málo :-) . Promiň za OT ;-)
Jay Doll Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Milý redalerte21, obávám se, že toto není vada toho výrobku, nýbrž jeho vlastnost
Radek124 Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Jestli tě při spaní ruší to že slyšíš tikat hodinky, buď rád že máš tak tiché místo na spaní - a hodinky jednoduše nech nocovat ve vedlejší místnosti... Zcela tiché jsou jenom digitálky - a to ještě některé při zapnutém podsvícení pískají
Dantechno Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Vim , ze treba Seiko dela specialne budiky ktere maji, prave z tohoto duvodu, strojek s neslysnym chodem.... ale je to klasicky quartzovy budik na nocni stolek.
little_w Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 hod sem odkaz, Dane, zrovna potrebuju koupit budik
Dantechno Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Treba tohle ale radsi prohledej net na ceny a modely - odkaz je pouze informacni.
Bull is Bull Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Hodinky ked tikaju je to rajska hudba mne skor trosku prekaza,ze tie moje tukaju tak potichu .No nic v dobrom ako bolo pisane bud nechaj nocovat vedla,predat,vata do usi,kupa nejakych tichoslapkov.Apropoo zavist so mnou hadze ja mat taky sluch:eek:
oberan Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 A ty TH hodinky jsou quartzove nebo automaty???
redalert21 Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Zdravím, díky všem za odpovědi, co se dá dělat, sice si nezvyknu ale doma je nenosím : )odpovídám:http://www.hodinky.cz/tommy-hilfiger-1790730.htmljsou quartz (sice se v tom skoro vubec nevyznam, ale kdyz se davaji quartz strojky i do nejlevnejsich hodinek tak to asi bude shit, co?)
Radek124 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 2redalert21: Zdaleka ne každý quartz je "shit", relativně přesný čas dnes bez problémů zvládnou ukazovat i ty úplně nejlevnější. Jen se obávám že tahle "prémiovka" je (stejně jako ostatní "módní" značky) opravdu spíš z kategorie "naleštěná bída", u které místo $2.50 za běžné čínské quartzky zbytečně vysolíš $250 za nalepenou cedulku západního importéra asijských hader a pičifuků...
Jezevcik2 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 http://www.hodinky.cz/tommy-hilfiger-1790730.html Nestačím se divit,kolik za to chtějí,ale nedivím se,že se po přečtení těch pohádek někdo chytne.
Honza.manta Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Hodinky ked tikaju je to rajska hudba mne skor trosku prekaza,ze tie moje tukaju tak potichu .No nic v dobrom ako bolo pisane bud nechaj nocovat vedla,predat,vata do usi,kupa nejakych tichoslapkov.Apropoo zavist so mnou hadze ja mat taky sluch:eek: Přesně tak, já si na spaní strkám ruku pod polštář a hledám si polohu, abych hodinky slyšel tikat, aby se mi lépe usánalo.
Commander Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Zdravím, vlastním hodinky Tommy Hilfiger 1790730 a mám s nimi problém a nevím, zda je to normální...Hodinky slyším tikat, v tižším prostředí i třeba 2metry ode mě je slyším a je to dost nepříjemné, prostě ať už při práci nebo při snaze o spánek potřebuji uplný klid, není to nic hlasitého ale prostě to jde slyšet, tak jsem se chtěl zeptat, zda je to u hodinek normální, že jdou slyšet tikat, nebo je to nějaká vada a mohl bych to reklamovat/vrátit...mám je totiž jen cca týden, díky za postřehy, rady jak je to u vás. Díky, Petr narozdíl od ostatních s tebou soucítím, měl jsem stejný problém (ale mechaniky). Je ale zvláštní, že quartzky ti jsou slyšet, mám teď quartz seiko sportura a pokud si hodinky opravdu nestrčím do ucha tak slyšet nejsou. Jsem netopýr, a když jsem měl mechaniky na nočním stolku tak to bylo hrozný, přesně jak popisuješ
odjinud Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Jsem teď byl na jedniom semináři a za mnou seděla ženská, asi tak 55 let věku, a dooost ji tikali hodinky. Druhej den jsem to nevydržel a jestli by si je nemohla sundat. No a ona na to že ne, že je to budík na srdce. Trochu faux pas, že...
Zemic Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Jsem teď byl na jedniom semináři a za mnou seděla ženská, asi tak 55 let věku, a dooost ji tikali hodinky. Druhej den jsem to nevydržel a jestli by si je nemohla sundat. No a ona na to že ne, že je to budík na srdce. Trochu faux pas, že... neeeee :DDD
mlsoun1 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Každé hodinky jsou zajisté jiné.Osobně v tom nevidím problém hlasitého tikání.Mám jedny Prim quartz a taky jsou poměrně hlasité.Ale pokud Ti to dělá problém,spíše bych zvážil kup nějakých značkových hodinek(Certiny,Tissot,apod.)Nosí je kámoš a jsou velmi tiché. Já osobně bych bez hlučnějšího tikání nevydržel.Nedovedu si to představit.V ložnici máme dva budíky,v chodbě stojací hodiny a vedle polštáře si dávám sporty.Dokonce když někde dlouho čekám-popřípadě u lékaře,tak si dám hodinky k uchu a tikot mě uklidňuje.Asi jsem magor.
Jezevcik2 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 .... tikot mě uklidňuje.Asi jsem magor. Nejsi,tikot vadí nervním lidem.
Návštěvník kaktusss Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Omg. No asi si si kúpil budíky, haha. Ja mám quartzky a moc ich nepočuť, iba keď si ich dám k uchu. No a k tomu úplnému kľudu. To máš rovnako ako ja. Ja cez noc neznesiem, ani keď padne pierko na zem a preto už roky používam špunty do uší - EAR Classic, žlté, molitánové...
nazdarhodiny Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 zdravim, me vadilo 'tikani/tukani' quartz-oveho budiku (mame v loznici opravdu ticho). a vyresil'sem to nakupem budiku se sweep pohybem rucicek. je to naprosto ticha a na pohled luxusni zalezitost. (viz. napr. http://www.conrad.cz/stolni-hodiny-eqw-1001.k672174)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se