Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

vlastním hodinky Tommy Hilfiger 1790730 a mám s nimi problém a nevím, zda je to normální...Hodinky slyším tikat, v tižším prostředí i třeba 2metry ode mě je slyším a je to dost nepříjemné, prostě ať už při práci nebo při snaze o spánek potřebuji uplný klid, není to nic hlasitého ale prostě to jde slyšet, tak jsem se chtěl zeptat, zda je to u hodinek normální, že jdou slyšet tikat, nebo je to nějaká vada a mohl bych to reklamovat/vrátit...mám je totiž jen cca týden, díky za postřehy, rady jak je to u vás. Díky, Petr

Odesláno

Jestli tě při spaní ruší to že slyšíš tikat hodinky, buď rád že máš tak tiché místo na spaní - a hodinky jednoduše nech nocovat ve vedlejší místnosti... :sleeping_03anim:

Zcela tiché jsou jenom digitálky - a to ještě některé při zapnutém podsvícení pískají :whistle:

Odesláno

Vim , ze treba Seiko dela specialne budiky ktere maji, prave z tohoto duvodu, strojek s neslysnym chodem.... ale je to klasicky quartzovy budik na nocni stolek.

Odesláno

Hodinky ked tikaju je to rajska hudba :smile_anim: mne skor trosku prekaza,ze tie moje tukaju tak potichu :sleeping_03anim: .No nic v dobrom ako bolo pisane bud nechaj nocovat vedla,predat,vata do usi,kupa nejakych tichoslapkov.Apropoo zavist so mnou hadze ja mat taky sluch:eek:

• po měsíci...
Odesláno

2redalert21: Zdaleka ne každý quartz je "shit", relativně přesný čas dnes bez problémů zvládnou ukazovat i ty úplně nejlevnější. Jen se obávám že tahle "prémiovka" je (stejně jako ostatní "módní" značky) opravdu spíš z kategorie "naleštěná bída", u které místo $2.50 za běžné čínské quartzky zbytečně vysolíš $250 za nalepenou cedulku západního importéra asijských hader a pičifuků... :thumbsdown_anim:

Odesláno

Hodinky ked tikaju je to rajska hudba :smile_anim: mne skor trosku prekaza,ze tie moje tukaju tak potichu :sleeping_03anim: .No nic v dobrom ako bolo pisane bud nechaj nocovat vedla,predat,vata do usi,kupa nejakych tichoslapkov.Apropoo zavist so mnou hadze ja mat taky sluch:eek:

Přesně tak, já si na spaní strkám ruku pod polštář a hledám si polohu, abych hodinky slyšel tikat, aby se mi lépe usánalo. :smile_anim:
Odesláno

Zdravím,

vlastním hodinky Tommy Hilfiger 1790730 a mám s nimi problém a nevím, zda je to normální...Hodinky slyším tikat, v tižším prostředí i třeba 2metry ode mě je slyším a je to dost nepříjemné, prostě ať už při práci nebo při snaze o spánek potřebuji uplný klid, není to nic hlasitého ale prostě to jde slyšet, tak jsem se chtěl zeptat, zda je to u hodinek normální, že jdou slyšet tikat, nebo je to nějaká vada a mohl bych to reklamovat/vrátit...mám je totiž jen cca týden, díky za postřehy, rady jak je to u vás. Díky, Petr

narozdíl od ostatních s tebou soucítím, měl jsem stejný problém (ale mechaniky). Je ale zvláštní, že quartzky ti jsou slyšet, mám teď quartz seiko sportura a pokud si hodinky opravdu nestrčím do ucha tak slyšet nejsou. Jsem netopýr, a když jsem měl mechaniky na nočním stolku tak to bylo hrozný, přesně jak popisuješ :(

Odesláno

Jsem teď byl na jedniom semináři a za mnou seděla ženská, asi tak 55 let věku, a dooost ji tikali hodinky. Druhej den jsem to nevydržel a jestli by si je nemohla sundat. No a ona na to že ne, že je to budík na srdce. Trochu faux pas, že... :suicide_anim:

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jsem teď byl na jedniom semináři a za mnou seděla ženská, asi tak 55 let věku, a dooost ji tikali hodinky. Druhej den jsem to nevydržel a jestli by si je nemohla sundat. No a ona na to že ne, že je to budík na srdce. Trochu faux pas, že... :suicide_anim:

neeeee :DDD

Odesláno

Každé hodinky jsou zajisté jiné.Osobně v tom nevidím problém hlasitého tikání.Mám jedny Prim quartz a taky jsou poměrně hlasité.Ale pokud Ti to dělá problém,spíše bych zvážil kup nějakých značkových hodinek(Certiny,Tissot,apod.)Nosí je kámoš a jsou velmi tiché.

Já osobně bych bez hlučnějšího tikání nevydržel.Nedovedu si to představit.V ložnici máme dva budíky,v chodbě stojací hodiny a vedle polštáře si dávám sporty.Dokonce když někde dlouho čekám-popřípadě u lékaře,tak si dám hodinky k uchu a tikot mě uklidňuje.Asi jsem magor.

Návštěvník kaktusss
Odesláno

Omg. No asi si si kúpil budíky, haha. Ja mám quartzky a moc ich nepočuť, iba keď si ich dám k uchu. No a k tomu úplnému kľudu. To máš rovnako ako ja. Ja cez noc neznesiem, ani keď padne pierko na zem a preto už roky používam špunty do uší - EAR Classic, žlté, molitánové...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...