vraby Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Odesláno 7. června 2012 Nemusím snad představovat,zde dost profláklé,ale už dost těžko sehnatelné Samuraje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
funf5 Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Odesláno 7. června 2012 Nemusím snad představovat,zde dost profláklé,ale už dost těžko sehnatelné Samuraje. Taky jsem je měl v této barevné kombinaci ve stáji A musím pochválit fotky
vraby Odesláno 7. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2012 Díky,snažím se.Starej Panasonic,trochu běhání okolo fotek a pak něco vybrat z toho množství co nafotím.Nic vlastně k focení nemám,jen foťák a snad trochu vkus,nevím no.
lub Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 samuraje mě nikdy nechytly, ani nevím proč, ale fotky jsou moc pěkný
vraby Odesláno 10. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2012 Tolik se tu o nich už napovídalo,musel jsem je prubnout. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 Gratulace, ty fotky jsou super, doufal jsen, že sem nějaké dáš
Quido Morava Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Bravo! A jaké jsou pocity naživo, když už jsi došáhl na vytoužené...?
fendelik Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Naprosto perfektní... Jestli se můžu zeptat, tak kde jsi kupoval?
vraby Odesláno 12. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2012 (upraveno) hóódně dobře udělané hodinky,jak už se tu někde psalo"Seiko-kvalita zpracování a rozumná cena".Proti Sumům takové drsnější,ale ten bílý cifr jim dává i více elegance asi proti tmavšímu.Ještě pořídím nějaký řemen,určitě Samuraje na něm vyniknou více. fendelik: sehnal jsem je horko-těžko zde na fóru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. června 2012 uživatelem vraby
spineshank Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 (upraveno) oboje pěkný,jak hodinky tak i fotky přidávám se ke gratulacím Upraveno 12. června 2012 uživatelem spineshank
vraby Odesláno 13. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Já asi nějak stárnu nebo co, vždycky se mi strašně líbily Suma a Samuraje nic. A najednou to mám přesně obráceně, žeru ty přesný ostrý hrany na Samurajích a nelíbí se mi ten modrej knedlíček. Taky je asi zkusim sehnat, i ta luneta mi tam začíná sedět.
Quido Morava Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Odesláno 14. června 2012 hóódně dobře udělané hodinky,jak už se tu někde psalo"Seiko-kvalita zpracování a rozumná cena".Proti Sumům takové drsnější,ale ten bílý cifr jim dává i více elegance asi proti tmavšímu.Ještě pořídím nějaký řemen,určitě Samuraje na něm vyniknou více. fendelik: sehnal jsem je horko-těžko zde na fóru. Popravdě, já zkoušel své černmé SNM011 na různých řemenech i silikonu a nakonec jsem se vrátil k originál tahu - z mého pohledu jim sedí nejlíp tah, hned potom se mi líbí na NATO, ale každý to má asi jinak... PS: ty fotky spolu s černýma sumama vypadají dost dobře!
vraby Odesláno 14. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2012 Popravdě, já zkoušel své černmé SNM011 na různých řemenech i silikonu a nakonec jsem se vrátil k originál tahu - z mého pohledu jim sedí nejlíp tah, hned potom se mi líbí na NATO, ale každý to má asi jinak... PS: ty fotky spolu s černýma sumama vypadají dost dobře! modré suma ,
vraby Odesláno 22. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Samuraj a nový robustní(4.8mm) řemen tmavě hnědé barvy.Sedlová kůže,polstrovaný,ručně šitý. 22/22mm,masivní nerez spona. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Samurajema v tyhle barve jsem tu zacinal. Jak jsem pak postupoval dal, prisly mi obycejny, ale takhle zpetne se ted na rad divam, byly to bezvadny allround hodinky bohaty na designovy ficurky na pouzdre a cifru.
vraby Odesláno 23. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2012 řekl bych,že na řemenu ty bílí Samuraje vypadají lépe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se