Andreas.ks Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Nejen na hodinky se čeká a čeká... Já od 11/7 čekám na objektiv, který jsem si chtěl vzít zítra na dovolenou... Teď už jen doufám, že až se vrátím, bude ve schránce lístek z pošty...
uns Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 tak hlásim zmenu (pozitívnu): * Zásilka podána dne 15.07.2008. * Zásilka dne 17.07.2008 odeslána do České republiky. * Zásilka dne 04.08.2008 převzata vyměňovací poštou 22000 - pošta Praha 120. * Zásilka v průběhu celního odbavení. nechápem ako je to možné, že zásielka, ktorá 17/7/08 opustila USA , cestovala do ČR 18 dní. Máte niekto skúsenosti ako dlho to trvá kým zásielku colne odbavia?
Goe1 Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Já jsem sice neobjednával hodinky, ale pouze nějaké publikace a tiskoviny byly z USA na cestě skoro 14 dní a to je měli slkadem! Takže 18 dní - to není zase tak o moc víc, jak u mě. Ale důležité je hlatně to, že zasilka dorazí.
Seamaster Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Zrejme to souvisi s obrovskym narustem nakupu z USA vlivem propadu USD a posilovanim CZK a celnici potazmo posty nestihaji ten naval....
Goe1 Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 To je možný, protože ostatní měny nijak výrazně neoslabují. Dolar je v posledních měsíc extrém, takže je pochopitelné, že skero celý tržně schopný svět objednává spousta zboží v USA a jejich obchodníci nemají potřebu dlouhodobě zvyšovat ceny zboží, přičemž sami američané je nad vodou nijak nedrží.
uns Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Druhý den už byla zásilka u mě ... to je dobrá správa...snáď to tak bude
uns Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Zrejme to souvisi s obrovskym narustem nakupu z USA vlivem propadu USD a posilovanim CZK a celnici potazmo posty nestihaji ten naval.... to by vysvetľovalo dlhší pobyt hodniniek na colnici...ale naopak nevysvetľuje to 18 dňovú cestu z USA do ČR. to mi fakt nejde do hlavy. pravdepodobne to ležalo niekde na sklade na nejakom americkom letisku...inak si to vysvetliť neviem
Návštěvník Kamil Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 tak hlásim zmenu (pozitívnu): * Zásilka podána dne 15.07.2008. * Zásilka dne 17.07.2008 odeslána do České republiky. * Zásilka dne 04.08.2008 převzata vyměňovací poštou 22000 - pošta Praha 120. * Zásilka v průběhu celního odbavení. nechápem ako je to možné, že zásielka, ktorá 17/7/08 opustila USA , cestovala do ČR 18 dní. Máte niekto skúsenosti ako dlho to trvá kým zásielku colne odbavia? Kde jsi tohle všechno zjistil, nemáš někam kontakt?
kubson Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Kde jsi tohle všechno zjistil, nemáš někam kontakt? http://www.cpost.cz/jetspeed/portal/media-...sledovanibaliku
Návštěvník Kamil Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 http://www.cpost.cz/jetspeed/portal/media-...sledovanibaliku Díky, to znám, ale nebere mi to kódy. Dva balíčky z USA za měsíc a půl ještě nedorazily a prodejce ani já je nemůžeme dohledat. Otevřel jsem Paypal Dispute a jsem zvědavý, jak to dopadne. Prodejce poslal, já nedostal. Nemáte někdo zkušenost, vrátí mi Paypal peníze? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Díky, to znám, ale nebere mi to kódy. Dva balíčky z USA za měsíc a půl ještě nedorazily a prodejce ani já je nemůžeme dohledat. Otevřel jsem Paypal Dispute a jsem zvědavý, jak to dopadne. Prodejce poslal, já nedostal. Nemáte někdo zkušenost, vrátí mi Paypal peníze? Mam. Nevrati.
Seamaster Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Zjevne posilal 3 balicku naraz, 1x Holandsko, 2x CR a u vsech trech je tohle: Label/Receipt Number: LC30 8424 088U S Status: Acceptance Your item was accepted at 11:33 AM on June 23, 2008 in MOKENA, IL 60448. No further information is available for this item. Budto se ztratily vsecky 3 baliky, nebo nevim... Paypal je mimo hru, baliky byly zjevne podany...posilajici musi uhanet USPS a pripadne vyinkasovat pojisteni, pokud bylo.
rorda Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Jestli prokáže, že odeslal zásilku poštou a došlo k chybě na jejich straně, tak už to pak PayPal nezajímá, ne?!?
Šimon Stoklasa Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Trošku OFF, ale nevíte jak dlouho trvá balík ze severu Německa na Moravu s UPS?
Pedroso Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 (upraveno) Jestli prokáže, že odeslal zásilku poštou a došlo k chybě na jejich straně, tak už to pak PayPal nezajímá, ne?!? Já takhle posílal zásilku do Jižní Koreje za 179 USD, pojištěnou, ani po dvou měsících tomu člověku údajně nedorazila, otevřel dispute na PayPalu, ty to měsíc zkoumali a i přesto, že jsem jim předložil kopii podacího lístku s číslem zásilky, kde bylo jasně uvedeno kdy a za kolik jsem to poslal, tak PayPal uznal stížnost kupujícího nevím na základě čeho vůbec a strhnul mi 179 USD a vůbec je nezajímaly moje doklady a tečka. Teďko to musím řešit s poštou, protože to bylo pojištěné a tam mi řekli, že tak do 2 měsíců to vyřídí..... Takže PayPal jsou pěkný ku***, asi tak..... Upraveno 4. srpna 2008 uživatelem Pedroso
kubson Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Trošku OFF, ale nevíte jak dlouho trvá balík ze severu Německa na Moravu s UPS? expres a expres saver na druhý den a standard do 3dnů
kubson Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Jestli prokáže, že odeslal zásilku poštou a došlo k chybě na jejich straně, tak už to pak PayPal nezajímá, ne?!? ne, je zajímá jestli zákazník dostal zaplacenou věc
rorda Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Aha, soudil jsem dle zkušeností Jakubiska s těma jeho Breitlingama/neBreitlingama ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se