Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejen na hodinky se čeká a čeká... Já od 11/7 čekám na objektiv, který jsem si chtěl vzít zítra na dovolenou... Teď už jen doufám, že až se vrátím, bude ve schránce lístek z pošty...

• Odpovědi 160
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tak hlásim zmenu (pozitívnu):

* Zásilka podána dne 15.07.2008.

* Zásilka dne 17.07.2008 odeslána do České republiky.

* Zásilka dne 04.08.2008 převzata vyměňovací poštou 22000 - pošta Praha 120.

* Zásilka v průběhu celního odbavení.

nechápem ako je to možné, že zásielka, ktorá 17/7/08 opustila USA , cestovala do ČR 18 dní.

Máte niekto skúsenosti ako dlho to trvá kým zásielku colne odbavia?

Odesláno

Já jsem sice neobjednával hodinky, ale pouze nějaké publikace a tiskoviny byly z USA na cestě skoro 14 dní a to je měli slkadem! Takže 18 dní - to není zase tak o moc víc, jak u mě. Ale důležité je hlatně to, že zasilka dorazí.

Odesláno

To je možný, protože ostatní měny nijak výrazně neoslabují. Dolar je v posledních měsíc extrém, takže je pochopitelné, že skero celý tržně schopný svět objednává spousta zboží v USA a jejich obchodníci nemají potřebu dlouhodobě zvyšovat ceny zboží, přičemž sami američané je nad vodou nijak nedrží.

Odesláno
Zrejme to souvisi s obrovskym narustem nakupu z USA vlivem propadu USD a posilovanim CZK a celnici potazmo posty nestihaji ten naval....

to by vysvetľovalo dlhší pobyt hodniniek na colnici...ale naopak nevysvetľuje to 18 dňovú cestu z USA do ČR. to mi fakt nejde do hlavy.

pravdepodobne to ležalo niekde na sklade na nejakom americkom letisku...inak si to vysvetliť neviem

Návštěvník Kamil
Odesláno
tak hlásim zmenu (pozitívnu):

* Zásilka podána dne 15.07.2008.

* Zásilka dne 17.07.2008 odeslána do České republiky.

* Zásilka dne 04.08.2008 převzata vyměňovací poštou 22000 - pošta Praha 120.

* Zásilka v průběhu celního odbavení.

nechápem ako je to možné, že zásielka, ktorá 17/7/08 opustila USA , cestovala do ČR 18 dní.

Máte niekto skúsenosti ako dlho to trvá kým zásielku colne odbavia?

Kde jsi tohle všechno zjistil, nemáš někam kontakt?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Díky, to znám, ale nebere mi to kódy. Dva balíčky z USA za měsíc a půl ještě nedorazily a prodejce ani já je nemůžeme dohledat. Otevřel jsem Paypal Dispute a jsem zvědavý, jak to dopadne. Prodejce poslal, já nedostal. Nemáte někdo zkušenost, vrátí mi Paypal peníze?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Díky, to znám, ale nebere mi to kódy. Dva balíčky z USA za měsíc a půl ještě nedorazily a prodejce ani já je nemůžeme dohledat. Otevřel jsem Paypal Dispute a jsem zvědavý, jak to dopadne. Prodejce poslal, já nedostal. Nemáte někdo zkušenost, vrátí mi Paypal peníze?

Mam. Nevrati. :suicide_anim:

Odesláno

Zjevne posilal 3 balicku naraz, 1x Holandsko, 2x CR a u vsech trech je tohle:

Label/Receipt Number: LC30 8424 088U S Status: Acceptance

Your item was accepted at 11:33 AM on June 23, 2008 in MOKENA, IL 60448. No further information is available for this item.

Budto se ztratily vsecky 3 baliky, nebo nevim... Paypal je mimo hru, baliky byly zjevne podany...posilajici musi uhanet USPS a pripadne vyinkasovat pojisteni, pokud bylo.

Odesláno

Jestli prokáže, že odeslal zásilku poštou a došlo k chybě na jejich straně, tak už to pak PayPal nezajímá, ne?!?

Odesláno (upraveno)
Jestli prokáže, že odeslal zásilku poštou a došlo k chybě na jejich straně, tak už to pak PayPal nezajímá, ne?!?

Já takhle posílal zásilku do Jižní Koreje za 179 USD, pojištěnou, ani po dvou měsících tomu člověku údajně nedorazila, otevřel dispute na PayPalu, ty to měsíc zkoumali a i přesto, že jsem jim předložil kopii podacího lístku s číslem zásilky, kde bylo jasně uvedeno kdy a za kolik jsem to poslal, tak PayPal uznal stížnost kupujícího nevím na základě čeho vůbec a strhnul mi 179 USD a vůbec je nezajímaly moje doklady a tečka. Teďko to musím řešit s poštou, protože to bylo pojištěné a tam mi řekli, že tak do 2 měsíců to vyřídí..... :gun_bandana:

Takže PayPal jsou pěkný ku***, asi tak.....

Upraveno uživatelem Pedroso
Odesláno

ne, je zajímá jestli zákazník dostal zaplacenou věc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...