Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, ta myšlenka mi hryže v hlavě už od chvíle kdy jsem se rozmýšlel nad koupí PO 8500. Nakonec jsem z praktičnosti koupil PO 8500, ale Moony to je prostě srdcovka. Omega Planet Ocean 8500, jsou pecka, mám je přes půl roku téměř denně na ruce a pořád se na ně nemůžu vynadívat, přesnost super, prostě vše jak má být, naprostá spokojenost. Jenom Ty Moony mi pořád leží v hlavě. Bohužel chechtáky abych vlastnil oboje nemám. A tak se chci zeptat na vaše názory, vyměnili by jste, kdyby byla příležitost, PO za Moony?

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Do výměny bych šel.... za ?R? jedině :D

Za Moony ne. Jsou super jako druhý hodinky. Na každodenní nošení bych je fakt nechtěl.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

Já moony miluju a řekl bych jdi do nich, ale jak říká dlubix, jsou to ideální hodinky do páru s něčím jiným ještě. Těžký rozhodnutí, PO 8500 mají zase naprosto skvělou strojovnu ale napadá mě jedna věc - použité moony se dají sehnat relativně levně. Pokud by se Ti podařilo dobře prodat PO 8500, tak bys podle mě skoro mohl mít zdroje na moony a starší PO 2500.

Odesláno (upraveno)

Já moony miluju a řekl bych jdi do nich, ale jak říká dlubix, jsou to ideální hodinky do páru s něčím jiným ještě. Těžký rozhodnutí, PO 8500 mají zase naprosto skvělou strojovnu ale napadá mě jedna věc - použité moony se dají sehnat relativně levně. Pokud by se Ti podařilo dobře prodat PO 8500, tak bys podle mě skoro mohl mít zdroje na moony a starší PO 2500.

Na fóru se prodávaly párkrát a vždy za dobrou cenu, ale co se týče ebaye a zahraničí, už to tak slavné není. Klasický model 3570.50 vyjde v ČR na 85, po nějaké slevě - na 75-70, když by bylo dobře. Z Německa se dají sehnat nové za 63-65. Pod 45 staré nebudou - velice zřídka. Já bych váhal, zda nekoupit za 60-65 nové a k tomu skutečně došetřit na starší POčka, které se mi líbí mnohem více x oproti novým . Vyměnit za Moony? Já bych neváhal.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Ja myslim ze moony maji sve kouzlo a jentak se neokoukaji, vypadaji skvele na tahu i remenu (jako oblekovky na remenu i jako sport chrono na tahu) a klidne se daji nosit kazdy den jestli nevadi no date, takze za me vymenit! :)

Odesláno

Hmm, zatím se mi jeví jako nejlepší, fakt počkat a došetřit. Taky mám pár obyčejnějších, jako třeba Steiny, který bych mohl prodat. PO se mi nechce vzdát a po Moonech toužím, do budoucna prostě budou tvořit pár. Jenom vyděržaj pioněr...Posted Image

Líbila by se mi tahle reference.

Díky za názory

Odesláno

Kdyby náhodou šly do světa, hlásím se se zájmem. Sháním sháním a čekám co se objeví. Bral bych něco pěkného elegantního, ale vždy nakonec skončím u sportovního a za IWC Porug Yacht nejsem ochoten ty peníze dát.

Odesláno

Hmm, zatím se mi jeví jako nejlepší, fakt počkat a došetřit. Taky mám pár obyčejnějších, jako třeba Steiny, který bych mohl prodat. PO se mi nechce vzdát a po Moonech toužím, do budoucna prostě budou tvořit pár. Jenom vyděržaj pioněr...Posted Image

Líbila by se mi tahle reference.

Díky za názory

Ahoj, za moony fakt nee, podle mě by to byla velká chyba, oba je máme stejně půl roku a oba víme, že strojovna je naprosto super. Podle mě to jsou fakt silný univerzály, který bych za speedy prostě neměnil a ani za R dle dlubixe, to bych měl pocit degradování a ještě bych musel doplácet :(
Odesláno

Neblbni, ani náhodou! PO s inhousem jsou skvělý univerzální hodinky, Moony jsou parádní, ale fakt na střídačku..

Klíďo si teď kup něco levnějšího k těm PO co tě zabaví, ať toho chronomagora uvnitř trochu ošálíš, budeš si víc vážit svejch PO. A šetři:)

Odesláno

Ahoj. Já mám to štěstí, že mám oboje. A tu představu, že bych měl vybírat mezi něma a jedny dát pryč, bych asi nepřežil !!!

Jak tady většina píše Moony jsoui fajn na střídačku. Právě oboje hodinky střídám v poměru asi 5x PO a 1x Moony (na doma na zahradu zůstaly "Dejty").

Já mohu jen doporučit : OBOJE !!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...