Přejít na obsah

Sportovnější hodinky kolem 100k

38 hlasů

1. 1. Tak které vybrat?

• Aquatimer
      9
    • Planet Ocean
      26
    • Jiné (a řeknu jaké)
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Tramtadadá, and the winner is...

No aby to nebylo tak rychlé. Dneska jsem se místo oběda sbalil a vyrazil do města. Chvíli jsem postával před Oriosou, koukal na ty krásný AT, ale pak mozek zavelel a já to otočil k Hanákovi za POčkama. Neměli je na tahu, tak jsem zkusil na řemenu a byly moc pěkný. Tak jsem načnul diskuzi k ceně (resp. slevě z ceníkovky) a na místě jsme se úplně nedohodli, byť jiný AD mi onu slevu byl schopný nabídnout. Nicméně jsem dostal kontakt na p. Hanáka, ať se kdyžtak domluvím s ním.

S vizitkou v kapse jsem tedy odešel a řekl si, že když už tam su, tak by byla škoda nezajít ještě i do Oriosy. Hodinky jsem znovu zkusil a přišlo mi, že na mé ruce sedí líp než libovolná POčka. Jemné naťuknutí ceny a byť jsem celkem překročil limit co jsem chtěl, tak slovo dalo slovo a teď už se na mě z ruky smějí AT2000 s bílým cifrem Posted Image A je to prostě paráda.

Všem díky za rady v tomto vlákně, byť byla většina pro PO, tak to u mě nakonec vyhrálo srdce nad mozkem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 13. 6. 2012 v 14:23, 'Jay Doll' napsal:

Jojo, to znám. Člověk se sice radí se všema okolo, dlouho nad tím přemýšlí a zkoumá recenze, ale nakonec si stejně koupí co sám chce :D

tak to ma byt,kazdy si kupuje casy pre seba :smile_anim:

a samozrejme gratulujem!

Odkaz ke komentáři

Gratulace, hlavně ať jsi spokojený a dobře šlapou, na PO 8500 za ten půl rok nemůžu říct špatnýho slova a s AT2000 zkušenosti nemám, i to, že jsi nekoupil PO 8500 má jedno velké pozitivum - že nás tu nebude x lidí se stejnýma hodinkama, což má zde jistou exkluzivitu v tomto ohledu :)

Odkaz ke komentáři

Díky pánové. Věřím, že brzo něco sesmolím i do chlubírny a příhodím nějaké fotky (musím na to ale přemluvit ženu, která narozdíl ode mě disponuje schopnostmi a fototechnikou). Hned ve středu jsem je vytáhl na krátkou dovolenou do Beskyd a musel jsem se na ně pořád dívat. Hlavně teda na lumi v mírném přítmí, která je dokonalá

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Take obcas pri nakupech delam podobne impulsivni rozhodnuti, kterych pozdeji lituji. Ale kazdopadne gratulace k peknym hodinkam, uprime receno mam podobne dilema. Jen ten cifr na AT by podle meho nemusel byt bily. No jen pro zajimavost, az te prejde prvotni nadseni, dej vedet kdy te vezme ten, zde obecne sdileny moribundus a svrbeni je vymenit za PO, nebo neco jineho. A jen pro inspiraci, kdyz uz jsem prisel s kriykem po funuse, tusim ze tu nekdo prodaval za 110000kc tohle: http://www.gemnation.com/watches/Jaeger-LeCoultre-Master-Compressor-Diving-Alarm-Navy-SEALs-Q183T770-13570.html

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...