Jean Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Ahoj mágové, už nějakou dobu projíždím toto fórum a už mi to zřejmě leze na mozek. Promoce se blíží a já si říkal, že hodinky by bylo to pravé co si nadělit. Začal jsem tedy pátrat, ze začátku se mi líbily Festiny pak jsem objevil tento tyto stránky a s nimi kouzlo mechanických hodinek a to pro mě byla cesta do pekel... nakoukal jsem na webu všechny možné značky od Seika až po PP, začlenil do svého slovníku hodinářské pojmy a můj vkus na hodinky se vytříbil... Mé první automaty by měli být něco ve stylu sportovní elegance WR alespoň 100 safírové sklíčko švýcary nebo němce úplně jednoduchý cifr !!!- spíš indexy než čísla - ještě tak před měsícem se mi hrozně líbily Hamilton khaki field, dnes bych řekl že jejich cifr je naprosto přečíslený ! průměr: něco menšího na obvod zápěstí 17,5 a limit zhruba 10 000Kč Do dneška jsem měl jednoho jasného favorita Certinu DS 1 na Horademoda za parádní cenu krásné hodinky a na eshopu který tu má dobré renomé.. Když jsem stránky Horademoda navštívil dnes můj favorit dostal schopného soupeře v podobě Certiny DS Prince na tahu za krásných 500 Euro, to je oproti české ceně sleva jako prase takže teď jsem zase spadnul do fáze váhavého střelce... oboje jsou dle mého názoru nadčasově jednoduché DS 1 jsou pro mě super elegantní !!! a jednoduché s příznivějším průměrem 39 mm DS Prince má za mě hezčí tah, lumi, a zdobenou ETU u které už průhled dýnkem dává větší smysl. Trochu se ale obávám většího průměru a také signování korunky které mi cosi ošklivého nepříjemě připomíná - Kdo pozná co?? zřejmě mi nezbývá jiná možnost než jít si je někam vyzkoušet, jen se bojím že se na krámě setkám i s Longines conquest které mě taky dost berou sice jsou mimo rozpočet ale ... Na tomto i jiných hodinkových fórech jsem našel pouze pár zmínek ( všechny pozitivní) o DS 1 ale postů DS prince je ještě méně -to mě vede k otázce proč?? Napadá mě pouze to že chronomágové kteří hlavně tvoří obsah na webu o hodinkách certinu kvůli tomu že je to masovka a mediální masáži moc nemusí a hledají jiné alternativy. Rád bych znal váš názor na dilema mezi těmito hodinkami ( sice pocit na ruce bude mít rozhodující slovo, ale zajmá mě to) případně zkuste nabídnout alternativy. Mylsím že jsem toho prolezl za poslední měsíce dost a tohle mi sedlo v dané kategorii nejlépe ale je možné že se někde najde něco co by zaujalo. Pomožte prosím začínajícímu feťákovi k první dávce
tenge Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Conquesty nedoporučuji jelikož se strašně patlaji jak jsou lesklé..taky jsem o nich uvažoval,ale hydroconquesty jsou lepší..mrkni ještě i na jiné výrobce
albunda Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Já jsem měl nedávno vyhlídnuté v hodně podobném designu Archimede Outdoor , jestli náhodou neznáš. Recenze Obchod Upraveno 17. června 2012 uživatelem albunda
Jean Odesláno 17. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Conquesty nedoporučuji jelikož se strašně patlaji jak jsou lesklé..taky jsem o nich uvažoval,ale hydroconquesty jsou lepší..mrkni ještě i na jiné výrobce hydroconquesty jsou samozřejmě taky velká paráda pevné dýnko, o dost vyšší WR i ochrana korunky ... navíc jsou jedny v prodejním vláknu a dost o nich uvažuju ale ty samí parametry májí i conquesty a podle mě mají i takový čistší dyzajn. U Hydroconquestů je navíc pouze luneta jinak to vypadá s leštěním řeklbych stejně... ale stejně asi začnu hromadit příspěvky a doufat že tam ještě chvilku vydrží a možná i o trošičku zlevní, i když už teď mají super cenu jen bych musel zvednout rozpočet.
Jean Odesláno 17. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Já jsem měl nedávno vyhlídnuté v hodně podobném designu Archimede Outdoor , jestli náhodou neznáš. Recenze Obchod Chronoshop je tady na fóru dost profláklý a Archimede outdoor patřili dřív taky do užšího výběru a jak tak na ně koukám možná se tam i vrátí. Vypadají daleko víc jako toolwatche, jsou asi super zpracované, ale přijdou mi tak nějak německy strohé a nevím jak dlouho by mě bavily ale parametry splňují perfektně ....
NIGHTinGALE Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 V cenové kategorii, kde se pohybuješ, jsou podle mě ty DS1 bez konkurence, naprosto univerzální hodinky - na sport v pohodě, k obleku klidně taky.
redd Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Certina DS First Day Date Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Biermann Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Mě se teda rozhodně víc líbí DS-1 (sám je mám). Jsou krásně univerzální, na kůži klidně k obleku, na tahu pěkné volnočasovky. Jediná chyba je z mého pohledu chybějící lumi, ale s tím se aspoň u mě dá žít. Imho fakt hodně muziky za málo peněz. Upraveno 17. června 2012 uživatelem Biermann
mlsoun1 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Ahoj, být Tebou,tak beru ty DS-1.Jsou velmi pěkné a elegantní.Nevím co přesně a jakou práci budeš vykonávat po promoci,či se nevrhneš na další studium.Ale jdou jak k obleku,tak i k ležérnímu-sportovnímu oblečení. Píšeš,že se Ti líbí i ty Longiny Conqusty.Vlastnil jsem je a prodal jsem je pouze z důvodu,že měli velmi světlý ciferník a do toho stříbrné ručky.Měl jsem velký problém na sluníčku na ně vidět,moc se leskli.Koupím si je zase,ale s černým cifrem,to už je jiná.A že se zapatlají?No upřímě,jaké hodinky né?Většina dnešních hodinek má lesklou ocel.Mám Xemexy v limitce za několik desítek tis.,jsou po bocích vysoce lesklé a taky se hned zapatlají.To bych neřešil,do kapsy si strčíš kvalitní bavlněný kapesník a přetřeš je. Hydroconquesty se mi velmi líbí,ale osobně(věc názoru samozřejmě),hodí se spíše k sportovnějšímu oblečení. Pokud Ti mohu doporučit,tak si zajeď do Zlína,prodejna GOLD ELIGIUS.Pan Stuchlík je velmi příjemný a znalý pán.Má v nabídce jak Certiny,tak i Longiny.Odzkoušej(vem si třeba sáčko)a uvidíš.
Jean Odesláno 19. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2012 steinhart ocean? pokud by šlo jen o poměr výkon cena tak by to byla jasná volba, univerzály to jsou dobré, ale po pročtení místního fóra nevím jestli by mi kopie rolexu dělala radost ...
Jean Odesláno 19. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2012 Děkuji všem za názory. Asi během týdne zaskočím do Hodinářství Dědič v HK a co nejvíc ze zde zmíněných modelů vyzkouším. Zatím jasně vedou DS-1 ale uvidíme co naživo sedne nejlépe. Už se na to ozkoušení docela klepu. Ještě bych se chtěl zeptat: Je lepší koupit třeba na Horademoda za méně nebo si připlatit za tuzemskou cenu při návštěvě hodinářství u nás? Na Horademoda je zmíněno že hodinky mají dvouletou mezinárodní záruku- to znamená že je mohu reklamovat u jakéhokoli AD (dané značky) a měl by mi vyhovět? Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji za rady i odpovědi
Davros Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 A čo takto niečo od pána Warda ? http://www.christopherward.co.uk/men.html
Návštěvník eleven Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 A čo takto niečo od pána Warda ? http://www.christoph....co.uk/men.html Já jsem si na to taky včera klikl a odkaz na tento model jsem si uložil.. http://www.christopherward.co.uk/men/view-all-mens/c60-tri-skcs.html Teď na to koukám s odstupem jednoho dne a začíná mě svrbět platební karta :-)) Ale ještě si to trochu projdu..no, trochu víc, teď to asi kupovat nebudu. Ale každopádně mě ten model zaujal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se