Chorche Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Obrovská gratulace, tohle jsou pro mě jedny z nejpovedenějších hodinek od Omegy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Lastam: U PO je dobrej ten křemíkovej vlásek, tady ještě není jestli se nepletu.. no ještě by tam být neměl, ale omega snad může udělat i výměnu vlásku, na to bych se zeptal v omega butiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Prostě úžasné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 lastam: A to jsi četl/slyšel kde, někomu to Omega ofiko udělala..? Já zkusil trochu pogůglit, ale nic jsem nenašel. Nic proti mýmu nekřemíkovýmu vlásku, teda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Hodně povedený Omegy, musí to být super pohled na cifr a ručky přes AR. Ty Eterny jsou jsou taky parádní, jsem teď na sportovnější vlně, tak mne berou ještě víc než AquaTerra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 lastam: A to jsi četl/slyšel kde, někomu to Omega ofiko udělala..? Já zkusil trochu pogůglit, ale nic jsem nenašel. Nic proti mýmu nekřemíkovýmu vlásku, teda:) mám pocit že jsem to někde viděl na watchuseeku, ale nemůžu to nějak najít:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Ohledně toho vlásku: tady jsem našel - http://forums.watchuseek.com/f20/calibre-8500-silicon-balance-spring-retrofit-627028.html - vyjádření od Omegy že to nedělaj, tak nevim. Ovšem velice mě potěšilo, že vloni prodlužovali všem kalibrům 8500 (i bez Si, zpětně) záruku na čtyři roky. Pokud to správně chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Pár fotek, dělaj mi furt radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Teeeda, moc pekny a universalni hodinky, to zpracovani cifru je perfekrni, o stroji ani nemluve....At delaji dlouho radost, dobre si vybral! Rad je uvidim na nejakem srazku v Praze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Díky Tome, oslintáme si navzájem naše nový strojky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 jojo, tak nejak... mej se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 (upraveno) příště asi jako druhý hodinky koupim aqua terry, rozhodně je na co koukat! Upraveno 25. června 2012 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Kouká se na ně krásně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Ohledně toho vlásku: tady jsem našel - http://forums.watchuseek.com/f20/calibre-8500-silicon-balance-spring-retrofit-627028.html - vyjádření od Omegy že to nedělaj, tak nevim. Ovšem velice mě potěšilo, že vloni prodlužovali všem kalibrům 8500 (i bez Si, zpětně) záruku na čtyři roky. Pokud to správně chápu. nevim je to už asi půl roku co jsem to četl, je možný, že se to týkalo jen prodloužení záruky, jsem to jen prolítl, páč já jsem to neřešil bo to nepotřebuju s Si vláskem řešit, no dál než na 6. stránku se nedostanu když nemám registraci, ale regnu se protože tam je to občas velmi dobrej zdroj informací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 Tak tomu říkám slušná vlajková loď , tak rychle jako Perrelety je asi nepustíš co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Ty indexy, ciferník ... nemůžu se na ně vynadívat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Jsem na dovolený, přítelkyni je blbě, takže jsem si na balkón vzal hodinky a mobil a fotim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Perfektní!krásný fotky a ty hodinky jsou bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 ty mě čéče fakt mučíš! Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Paráda, to je dokonalost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se