Pepar Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Chtěl bych poprosit o radu, denně mám na ruce orientM-Force a až na jisté výtky ohledně tahu si nemůžu stěžovat. Ale kvůli práci cestuji čím dál víc a mám chuť na nějakou změnu s GMT funkcí. - vzhled je celkem jedno, ale potápky se mi líbí asi nejvíc - velikost pouzdra 45 mm + - WR od 100 m - GMT funkce - safír - ocelový tah šířky 24 mm - cena cca do 25 tisíc Napadá vás nějaký model??
Pepar Odesláno 21. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Na ně jsem taky koukal, plně splňují parametry, jen ta luneta kdyby nebyla černá ale broušená/leštěná jako zbytek pouzdra ..... na nabízeném tahu od Kubsona by vypadaly skvěle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lion Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 musí být opravdu tak velké?? jinak opravdu asi jedině steinhart... tah si musíš stejně doobjednat a luneta by se snad taky dala pořešit....
Pepar Odesláno 21. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Musí, rád bych, aby měli výše uvedené parametry.Doobjednání tahu chápu, ale luneta se prý jednoduše prohodit nedá Ale nevěřím, že by Steinhart byla jediná firma, která by tímto modelem odpovídala specifikacím jako jediná! .....snad
Pepar Odesláno 21. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Schválně posuďte sami, k těm "colokovům" pasuje tah mnohem líp Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lion Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 (upraveno) za mě jim sedne nejlíp ten řemen s těmito parametry asi jen steinhart... gmt to moc komplikuje a už samotné tritony jsou pěkný kus železa oris gmt splňuje vše až na 44 mm a cenu cca 30t... pak glycine airman jsou pěkné, ale velikostně je model za 65t., měnší za 33t. ale jsou opravdu pěkné na chronomagu je téma kdy lunetu někdo vyměnil doma pomocí šroubováku a svěráku, zjednodušeně je tam jen nalisovaná, myslím že pro hodináře by to až takový problém být nemusel, případně se spojit s kubsonem, co by se s tím dalo dělat Upraveno 21. června 2012 uživatelem Lion
Pepar Odesláno 22. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Ale stejně si myslím, že je i jiná možnost než Steiny.Jo, Glycine Airman 17 jsou nádherný, bohužel ta cena už ne... No tak na to bych psychicky neměl narvat nový hodinky do svěráku a rejpat se v nich šroubovákem!!! S Kubsonem jsem si právě psal a informace je taková, že pouzdra jsou jiná a i jako náhradní díl se pouzdro dodává jako komplet.., takže smůla.
Patrician1982 Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Podivej se do rad SEIKO nebo ORIS.
Pepar Odesláno 22. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Patrician1982: Podivej se do rad SEIKO nebo ORIS. Aha, a ty jsi tam nějaké dle zadaných parametrů našel?? Jestli jo, tak budu moc rád když mi pošleš link na konkrétní model.
Dantechno Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 (upraveno) Orient Star WZ0011Dj - ale ty maji 44mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. EDIT: Tak sorry , ja si nevsiml pozadavku na siri tahu... tak to budes mit tezke... Upraveno 22. června 2012 uživatelem Dantechno
Pepar Odesláno 22. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Jo, ty Orientky vypadají moooc pěkně, ale dle specifikací mají dokonce jen 42mm a šíře tahu od nožiček 21mm a postupně se ješte zužuje. Škoda ....Tady jsou za dobrou cenu http://www.orientuhren.de/gmtorientstar-automatik-power-reserve-sdj00001b-p-465.html?osCsid=9nt1kvn29uaiqd3heigh3p5tu6
vlasta66 Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 http://www.zentonwatches.com/watches/g45/ http://www.movaswatches.com/gmtd.html
Juraj11 Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Ty Zenton jsou bomba a nebo DEEP BLUE,ale ty nemají funkci GMT
T1000 Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Tak já přidám něco od mojí oblíbené značky - dělají se jak v automatu, tak v quartzu. Samozřejmě se k nim dá dokoupit i hezký masivní tah. mají 45,5 mm a 17 mm na výšku, plochý safír ( quartz jen minerál) s kyklopem. quartz a automat Cenu vidíš sám, ale myslím že dle tvých požadavků měls na mysli automaty Jedna motivační: - zdroj WUS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Ale stejně si myslím, že je i jiná možnost než Steiny. Jo, Glycine Airman 17 jsou nádherný, bohužel ta cena už ne... ... tak setri, barde, stradej... a napis mi SZ ked to na teba pride ak sa rozhodujes medzi niecim ako A17 vs butikove hodinky a la zenton, emgeton, bonton, DEEPneviemco atd, tak treba brat do uvahy ze je medzi nimi vyznamny rozdiel. Airmany su naozaj hodinky s historiou, butikvoče su z 80% katalogove skladačky alebo interpretacie nejakej temy z davnej ci nedavnej minulosti. Nie je na nich originalne v podstate nič. Aj preto je tam rozdiel v cene. Airmany, aj ked ich je za kybel roznorodych modelov, rozoznas na desat metrov - akekolvek a kedykolvek.
instant Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 a btw, tie orienty by som nezavrhoval, su to jedny z mala hodiniek co vyzeraju super dobre vo vsetkych farebnych verziach v ktorych su vyrabane.. http://www.youtube.com/watch?v=doNHBoWRQ1c&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=lXx9Oih12wk&feature=relmfu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se