Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta červená mě vždycky na hodinkách dostane:) Včera jsem si jich všiml v časopise Stuff, tak se o ně chci podělit i s Vámi. Moc se mi líbí vteřinovka a jako limitovka příjemný nápad:

Hodinky vznikly v počtu 21 kusů, na základě požadavků skupiny významných manažerů a podnikatelů, kteří si zároveň nechali vyrobit limitovanou sérii motocyklů tradiční české značky JAWA. Těchto motocyklů bylo vyrobeno 21 ks, přičemž jeden z nich byl vydražen a výtěžek z dražby věnován na dobročinné účely.

http://www.prim.cz/kolekce/prim-jawa-rider

Jak se Vám líbí?

Odesláno

Dokonce si myslím, že se dají i nosit běžně na ruce, než jen přes moto-oděv. Zkoušel jsem si to a zvykl bych si na to. Konečně hodinky rozumného průměru :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Konečně hodinky rozumného průměru :)

Nemám ti začít říkat Ondraji?:lol:

Odesláno

Myslite ze by mi je v Eltonu vymenily za cervenyho fichtla ??? je to mustaf r. 75 :) kalibr 50 ccm s nožním natahlem a s kluznou spojkou v olejove lazni a s funkcnim tachografem :)

Odesláno
Myslite ze by mi je v Eltonu vymenily za cervenyho fichtla ??? je to mustaf r. 75 :)  kalibr 50 ccm s nožním natahlem a s kluznou spojkou v olejove lazni a s funkcnim tachografem :)

:lol: :lol: :lol:

Odesláno
No mě se docela líbí, doufám že nemají pod kapotou čínský motor jako ten fichtl :)

Nevím kde jsi se dozvěděl že ten fichtl má čínský motor.

Pro upřesnění je tam Japonský motor a motorka se montuje v Číně. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...