Horhe Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Z webu: "Planeo Quick Time je síť specializovaných prodejen se širokým sortimentem hodinek a šperků. V nabídce mimo jiné naleznete značky Atlantic, Barbie, Casio, Doxa, Gant Time, Elite, Lennox, Secco, Sector, Swiss Military." Takže Hujery fakt ne. Barbie
baza Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 (upraveno) Barbie No jo, Barbie... Edit: fotku jsem radši odstranil. Upraveno 23. června 2012 uživatelem baza
OldaA Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Záruční karta na fotce se kartě TH zrovna nepodobá, Carrera reference začíná CV.., nápis na lunetě nemá co dělat, u day date modelu není datum. Panáček vzal návod, kartu i účtenku, nafocenou tak aby nebylo patrné za co je, nafotil s něčim co snad není ani fejk, nýbrž parodie a chce někoho okrást.
gougy Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Záruční karta na fotce se kartě TH zrovna nepodobá, Carrera reference začíná CV.., nápis na lunetě nemá co dělat, u day date modelu není datum. Panáček vzal návod, kartu i účtenku, nafocenou tak aby nebylo patrné za co je, nafotil s něčim co snad není ani fejk, nýbrž parodie a chce někoho okrást. Že by tr. čin podvodu ve stádiu pokusu? Jak se tohle trestá? Minimálně za "přesdržku" by to stálo, než někdo zapláče... A vůbec, nemáme nějakou tu "občanskou povinnost" toto hlásit PČR?
Johny111 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Podľa mňa je toto jednoznačný pokus o podvod - pri minimálnej ochote orgánov činných v trestnom konaní by sa to dalo odstíhať.
vikhra Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Dráždí Vás to, co? Tak mu už někdo třeba zavolejte.Možná nabídne nějaký bonus. http://aukro.cz/ochr...2369877387.html
wave ceptor Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 To je taky fejk. Původně to byl věšák na kabáty.
Návštěvník Kamil Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Poslal jsem dotaz na osobni prevzeti a kontrolu u TH, odpoved: "S timto dotazem jste jiz asi 50 ty. Nejprve počkám jak dopadne aukce zájemcu je opravdu mnoho" Poslal jsem další dotaz na pravost a oznámil nahlášení fejku: "Mrskas si to,ze na ne nemas."
Návštěvník pitrs182 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Já sem mu taky napsal, leč doposud neodpověděl. Napsal sem ještě na servis Aukra takovou delší zprávu ohledně těchto "hodinek".
Jay Doll Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Mohl by třeba někdo z Vás, kdo je momentálně v ČR, nahlásit ten prodej na Referát internetové kriminality při Celní Správě ČR? Tady je formulář
Návštěvník pitrs182 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Tak mi došlo na mail od Aukra tohle: Dobrý den, pane S., děkujeme za nahlášení. Po prověření jsme nabídku odstranili. S přáním bezproblémových obchodů na AukruParáda:-)
rejan Odesláno 25. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2012 (upraveno) Tak dnes se tam v nabídce toho prodejce Angellika1 ,nebo jak si,říká inzerát na Heuerky objevil znovu a s tímto popisem: Hodinky TAG HAUER CARERA, Noseny jen vyjmecne, bez skrabancu v top stavu. Stare jeden rok. Neprodaval bych kdybych nekusel. Omlouvam se vsem, ale Aukro mi protipravne vymazalo inzerat. Radej napiste I na email. Však jsem na začátku tohohle vlákna psal,že je drzej jako vopice! To je na banánek i u Aukra ne? Upraveno 25. června 2012 uživatelem rejan
Návštěvník pitrs182 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Už to tam není, nebo alespoň to nevidím
rejan Odesláno 25. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Už to tam není, nebo alespoň to nevidím je to tady: http://aukro.cz/hodinky-tag-hauer-carera-automat-safirove-sklo-i2445027817.html
Návštěvník pitrs182 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 No to je super. Jdu znovu napsat Aukru.
rejan Odesláno 25. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2012 No to je super. Jdu znovu napsat Aukru. Psal jsem jim už 2x:sad01_anim:
sashator Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Co je moc, to je moc!!! Nejhorší na tom je, že dříve nebo později se mu stejně ty hodinky někomu prodat a je úplně strašidelný dát 20tis. za něco podobnýho- nejvíc mě dostal nápis 100metwrs:clap: . Hlavně se ani nedají nazvat fejkama- tohle jsou hodinky někde z trhu v Turecku za 4 kilča.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Je to hajzl. Mail sem odeslal, budu informovat.
Frostie Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 tak Aukru i uživateli jsem už napsal, fejk jsem jim nahlásil, na celní správu napsal... Co je nutno ještě udělat, aby se to zastavilo?
ivan_989 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Hlavně se ani nedají nazvat fejkama jasne ze to nie je fejk, ved to je original "TAG HAUER CARERA". Ano, nieco ako Mike, Adibas a pod. Ale to nie je replika, to su uplne ine hodinky a nazov znacky je troska podobny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se