Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mal som podobný problém na hodinkách Seiko ale kaliber 4R15.

Môj problém so zastavovaním v rovnakú dobu ale nesúvisel s kalibrom. Odlepilo sa mi "S" z nápisu SEIKO na ciferníku, teda na prvý pohľad to nebolo vôbec vidieť.

Veľmi jemne sa mi začiatok písmena "S" ohol smerom hore a hodinová ručička sa oň zastavila. Po nastavení správneho času zasa samozrejme išli ďalej.

Oprava u hodinára v BA oproti 2 Levom aj s tlakovou skúškou do 10?.

Tohto hodinára môžem doporučiť, opravené špičkovo, nič nie poznať. Jediný problém, ktorý sa vyskytol po oprave, občas sa zvnútra orosí sklíčko, asi sa tam pri otvorení dostala vlhkosť.

Snažím sa to vysušiť.

Mal som uňho na oprave už 2. mechaniky a v poho.

Baro.

Odesláno (upraveno)

Ale že to trvalo.Konečně ftipná odpověd Už jsem se domníval,že co člen to suchar.Smutné je v mém případě/když už jsme u toho ozubení/nějaký zahnspeicher nepomuže,hm snad dláto /nezkoušeno/.Mám poslední ,na ostatní jsem použil z mého velkého sortimentu hodin.nářadí.Přiznávám,je to někdy makačka a přitom jsem vysadil už takových zubu..no nemužeme umět všechno.Ale ty chudé zubaře opravdu lituju,ale to je asi všechno.

Upraveno uživatelem Chosé24
Odesláno

Vidíš, nato som úplne zabudol. :)

Tak, nepadli mi ani nič. Magnet to asi nebude. Dnes som ich dával na vibrograf a hodinár povedal, že asi tam bude nejaké smietko, lebo že by tie bodky mali ist rovno a jedna ide hore či dole...

Takže môžeš kontaktovať toho predajcu? Uvidíme čo napíše. (Dík)

Odesláno

Tak já pro informaci jen doplním, že ta oprava vlásku setrvačky + přetěsnění 250kč. Nevím, kolik z toho si ale bere to zlatnictví... Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...