SF1 Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Zdravim, chtěl bych se zeptat co říkáte na tyto hodinky?Měl bych o ně zájem a zajímá mě Váš názor... O hodinkách toho příliš mnoho nevím. Díky za odpovědi. SF1
T1000 Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Já osobně stavím "Viktorky" nad Tissot. Jedny Alpnachy tu někdo z kluků má v PVD úpravě, ale už nevím kdo. Musíš prohledat fóra. Jináč kvalitně zpracované hodinky s vyzkoušeným kalibrem ETA 7750. Nevím za jakou cenu jsi schopný je sehnat, ale v našich končinách se pohybují cca kolem 1,3 - 1,7 tis. Eur. Z USA by byly možná i levnější.
SF1 Odesláno 29. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Díky za odpověď. No u nás stojí 40 tis. V USA se pohybují kolem 1,4 tis. Dolaru. Ale nikdy sem nic přes ebay nekupoval...
MutraBG Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Díky za odpověď. No u nás stojí 40 tis. V USA se pohybují kolem 1,4 tis. Dolaru. Ale nikdy sem nic přes ebay nekupoval... Tak to je čas nákup vyzkoušet, Viktorky byl první drahý nákup z USA. Bez problémů.
SF1 Odesláno 29. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Jak dlouho trvala doprava?? V USA je to o hodně levnejší.Mám ještě otázku: dostal sem před několika lety Orienty automaty a za dva dny co jsem je nosil tak se předcházely asi o 10 minut...??
MutraBG Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Jak dlouho trvala doprava?? V USA je to o hodně levnejší. Mám ještě otázku: dostal sem před několika lety Orienty automaty a za dva dny co jsem je nosil tak se předcházely asi o 10 minut...?? Došlo to během týdne, dá se to sledovat na Internetu, kde zrovna vytoužené hodinky jsou.. 5min. na den je fakt už moc
SF1 Odesláno 29. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Tak to byla paráda. To je skoro jako v ČR. :-) Jo to bylo fakt hrozný...tak sem je dal do šuplíku a jsou tam...Takže když koupím Victorinox tak neprohloupím.?
Harlequin Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Určitě ne. Model je fajn, strojek Valjoux 7750 je prověřený lety, velmi přesný. Budeš spokojený .
MutraBG Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Tak to byla paráda. To je skoro jako v ČR. :-) Jo to bylo fakt hrozný...tak sem je dal do šuplíku a jsou tam... Takže když koupím Victorinox tak neprohloupím.? Já je dávám z ruky jen na noc.. Jsem spokojen, kvalita výborná, nechanika kvalitní.. Jako start do chronobundusu ideální.
SF1 Odesláno 29. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Ok. Tak to jsem rád. Ještě by mě zajímalo jak je to s velikostí pouzdra. U těchto hodinek uvádějí 44 mm. Měří se to bez korunky nebo s korunkou??Díky
T1000 Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Pokud není uvedeno jinak, tak vždy bez korunky
SF1 Odesláno 29. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Díky za informace. Neviděl jste někdo reálné fotky??
SF1 Odesláno 29. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Díky. A tenhle model?? http://www.luxusni-znackove-hodinky.cz/eshop-victorinox-swiss-army-alpnach-mechanical-chronograph-23466.html
SF1 Odesláno 3. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Zdravím. Po dlouhém přemýšlení a prohlížení internetu sem našel značku ORIS.Mohli byste mě napsat vaše názory na tuto značku??Díky
African Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Victorinox dělá super kudly, to jop a možná bych od nich i nějáké ty hodinky na horší zacházení, ale 40 táců bych do nich určitě nedal. Za ty peníze seženeš hodinky určitě zvučnějšího jména
SF1 Odesláno 3. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Díky za odpověď. Tak co třeba ty ORIS??
African Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Díky za odpověď. Tak co třeba ty ORIS?? Jop, Oris je v pohodě, aspoň já bych mu dal určitě přednost před Victorinoxem" A co se s tím nepárat a koupit nějáké starší Omegy, Breitlingy nebo ták něco v prodejním vlákně, když už tak už" Já už tam koupil pár hodinek, které byli jak nové a určitě na nich časem nebudeš tratit jako na nových" Ale určitě tě chápu, pokud chceš funglovku, nová věc má své kouzlo a krásně voní, takže je to jen na tobě A moc to neřeš, stejně tě to tady sežere a za pár let budeš mít hodinek plnou vitrínu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se