Street Glide Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Odesláno 2. července 2012 ....vidím jako jistý vývojový stupeň,že zdejší společnost nezamrzá pouze na ocelových sportovních modelech a že se toho "hnusnýho zlata" kluci jako třeba Sibiř,Kain,Viktor a další nebojí a snaží se tu bariéru prolomit,.....nezapomeňte na mne,jsem v tom s Vámi :-)))))
ivan_989 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Sú nádherne. A s každým rokom sa ti budú hodiť viac a viac. Videl som ich na jednom dochodcovi a fakt mu sekli. Toto môže byt celozivotny kúsok.
Donuts Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Proti bicoloru nemam vubec nic, ale ten cifernik, ten fakt neeee.
kdojinej Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Mě se ten cifr zase líbí.. určitě to tu proběhlo ale prosím osvěžte mi paměť odkazem nebo krátkým vysvětlením - proč se na hodinkách píše římská 4 jako IIII ?
sibirnaya Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 (upraveno) Mě se ten cifr zase líbí.. určitě to tu proběhlo ale prosím osvěžte mi paměť odkazem nebo krátkým vysvětlením - proč se na hodinkách píše římská 4 jako IIII ? probehlo - kvuli vyvazenosti cifru - leva vs prava strana.. a jinak Davide, jsou nadherny, na babu (jako ses ty, viz hublot) jak vysity Upraveno 3. července 2012 uživatelem sibirnaya
kulix Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Jsou supr.. Taky me to nejak chytlo..
Vit Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 (upraveno) Proti bicoloru nemam vubec nic, ale ten cifernik, ten fakt neeee. Ten ciferník je podle mě moc hezký, to je kombinace zlata a perleti? Musíte to zlato moc hlídat? (otěr) Nebo je to kryto ocelí? Upraveno 3. července 2012 uživatelem Vit
patriknapr Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Jsou perfektní, gratulace. A ten ciferník nemá chybu. Ty hodinky jsou diky němu takový plastičtější. Koukám, že nás odvážných s bico pomalu, ale jistě přibývá. A musím ještě dodat, že máš velkou odvahu na hodinky. Jak říkal sibir viz Hublot.
Duri86 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 také cigánske za babku (od závisti)
volfda Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Vypadaj skvěle, jen mi trochu ruší ty římské číslice, nechal bych tam klasické indexy, ale co... Budu muset ten biolor konečně taky zkusit
lastam Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 jj, vypadají skvěle, naživo samozřejmě je to jiná mnohem lepší káva, u rolexu se bicoloru neni třeba bát...
Street Glide Odesláno 6. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Sú nádherne. A s každým rokom sa ti budú hodiť viac a viac. Videl som ich na jednom dochodcovi a fakt mu sekli. Toto môže byt celozivotny kúsok. ....tak to sedí,asi jsem již v takovém předčasném důchodu,...........mám již všechno hotové :-)
Chorche Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Mně se líbí, když se chlap nebojí zlata (vkusně samozřejmě). Navíc ta první fotka je úplně vynikající...teda ty hodinky na ní
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se