Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

....vidím jako jistý vývojový stupeň,že zdejší společnost nezamrzá pouze na ocelových sportovních modelech a že se toho "hnusnýho zlata" kluci jako třeba Sibiř,Kain,Viktor a další nebojí a snaží se tu bariéru prolomit,.....nezapomeňte na mne,jsem v tom s Vámi :-)))))

post-16522-018825900 1341271777.jpg

post-16522-049987800 1341271810.jpg

post-16522-014459000 1341271863.jpg

post-16522-091051200 1341271926.jpg

post-16522-015683500 1341271987.jpg

Odesláno

Sú nádherne. A s každým rokom sa ti budú hodiť viac a viac. Videl som ich na jednom dochodcovi a fakt mu sekli. Toto môže byt celozivotny kúsok.

Odesláno

Mě se ten cifr zase líbí..:) určitě to tu proběhlo ale prosím osvěžte mi paměť odkazem nebo krátkým vysvětlením - proč se na hodinkách píše římská 4 jako IIII ?

Odesláno (upraveno)

Mě se ten cifr zase líbí..:) určitě to tu proběhlo ale prosím osvěžte mi paměť odkazem nebo krátkým vysvětlením - proč se na hodinkách píše římská 4 jako IIII ?

probehlo - kvuli vyvazenosti cifru - leva vs prava strana..

a jinak Davide, jsou nadherny, na babu (jako ses ty, viz hublot) jak vysity :)

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno (upraveno)

Proti bicoloru nemam vubec nic, ale ten cifernik, ten fakt neeee.

Ten ciferník je podle mě moc hezký, to je kombinace zlata a perleti?

Musíte to zlato moc hlídat? (otěr) Nebo je to kryto ocelí?

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Jsou perfektní, gratulace. A ten ciferník nemá chybu. Ty hodinky jsou diky němu takový plastičtější. Koukám, že nás odvážných s bico pomalu, ale jistě přibývá.

A musím ještě dodat, že máš velkou odvahu na hodinky. Jak říkal sibir viz Hublot.

Odesláno

Vypadaj skvěle, jen mi trochu ruší ty římské číslice, nechal bych tam klasické indexy, ale co... Budu muset ten biolor konečně taky zkusit :)

Odesláno

Sú nádherne. A s každým rokom sa ti budú hodiť viac a viac. Videl som ich na jednom dochodcovi a fakt mu sekli. Toto môže byt celozivotny kúsok.

....tak to sedí,asi jsem již v takovém předčasném důchodu,...........mám již všechno hotové :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...