jenik77 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Ahoj musim se pochlubit svym novym Zenith prirustkem - kalibr El Primero, rada Captain, limitka 500ks. Po perimetiich s nakupem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41926-dusak-prikopy/page__st__60 z nich mam fakt velkou radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klabrdon Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Podle mě super volba, ta kombinace černý a červený mě bere
VintageLover Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Někdy se vyplatí počkat, za mě rozhodně správná volba
Návštěvník Oloušek Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Gratuluji, krásné hodinky se slavnou historií! A nedá mi to a musím pochválit i fotografie. Olie
jenik77 Odesláno 3. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2012 diky moc. snazil jsem se:-) Gratuluji, krásné hodinky se slavnou historií! A nedá mi to a musím pochválit i fotografie. Olie
Rudykopalsson Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 gratuluji, nádherný kousek... ta červená je gut!
ZdenekS Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Procházím zrovna značku Zenith.A tyhle jsou super, barevná kombinace nemá chybu.Gratulace. Užij si je.
KFL Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Krásný, fakt! Ta červená je mega! Gratuluju!
blackhead Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Pekny, asi taky nejaky el primero potrebuju .
spineshank Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 taky se přidávám a gratulace velká,ale ten nákup to chtělo nervy ti řeknu
fcmasakr Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Obdiv a závist. Nevím čeho je víc, ale snad mi gentlemani tuto slabost prominou ...
Chorche Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Nádherný hodinky a velmi vytříbená volba, za mě tedy velká gratulace!
NIGHTinGALE Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Pane jo, ty jsou. Všechny detaily sedí. Červeným fontem datumovky počínaje, vnitřní stranou řemene konče.
Peter2 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 tak to je nadherny kusok, podla mojho gusta, ticho zavidim a gratulaceeeeee
sibirnaya Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 jsou fakt krasny, postnes foto na ruce?
jenik77 Odesláno 3. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2012 diky! dneska jsem je v praci vzal mobilem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. k. jsou fakt krasny, postnes foto na ruce?
obchodnik-o3 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 parada! nadhera! a mas velku vyhodu,ze si v ochrannej lehote 6 mesiacov ako novacik-nemozes ich tu predat keby si si to rozmyslel...
T1000 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Velkou radost máš oprávněně. Nádhera !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se