jenik77 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Ahoj musim se pochlubit svym novym Zenith prirustkem - kalibr El Primero, rada Captain, limitka 500ks. Po perimetiich s nakupem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41926-dusak-prikopy/page__st__60 z nich mam fakt velkou radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Podle mě super volba, ta kombinace černý a červený mě bere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Někdy se vyplatí počkat, za mě rozhodně správná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Gratuluji, krásné hodinky se slavnou historií! A nedá mi to a musím pochválit i fotografie. Olie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 3. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 diky moc. snazil jsem se:-) Gratuluji, krásné hodinky se slavnou historií! A nedá mi to a musím pochválit i fotografie. Olie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 gratuluji, nádherný kousek... ta červená je gut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Procházím zrovna značku Zenith.A tyhle jsou super, barevná kombinace nemá chybu.Gratulace. Užij si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Krásný, fakt! Ta červená je mega! Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Pekny, asi taky nejaky el primero potrebuju . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 taky se přidávám a gratulace velká,ale ten nákup to chtělo nervy ti řeknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Obdiv a závist. Nevím čeho je víc, ale snad mi gentlemani tuto slabost prominou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Nádherný hodinky a velmi vytříbená volba, za mě tedy velká gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Pane jo, ty jsou. Všechny detaily sedí. Červeným fontem datumovky počínaje, vnitřní stranou řemene konče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Pěkný kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter2 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 tak to je nadherny kusok, podla mojho gusta, ticho zavidim a gratulaceeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 jsou fakt krasny, postnes foto na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Krásné hodinky, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 3. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 diky! dneska jsem je v praci vzal mobilem... k. jsou fakt krasny, postnes foto na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 parada! nadhera! a mas velku vyhodu,ze si v ochrannej lehote 6 mesiacov ako novacik-nemozes ich tu predat keby si si to rozmyslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Velkou radost máš oprávněně. Nádhera ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se