voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Šperkařská firma a její umělecká díla, ruční malování ciferníku, cena ve výšinách... Ale není toho nějak moc?Mít nemoezený rozpočet, šli byste do nich?
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 .....zrovna tyhle se mi zdají být povedené, nebo ještě Pont des Amoureux tak urcite
Petr Svenda Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Otazka, jestli to jsou jeste vubec hodinky. Ja bych rekl spis naramek s hodinovym strojkem, sperk, artefakt. Proc ne...
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 asi správný názor, pak by dávala smysl i ta cena... Otazka, jestli to jsou jeste vubec hodinky. Ja bych rekl spis naramek s hodinovym strojkem, sperk, artefakt. Proc ne...
volfda Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Je to spíš šperk, viděl jsem několik kousků v Paříži a je to podívaná. Není to na každodenní nošení, ale jako šperk jsou kráné Model ,,Pont des Amoureux" jsem sem před časem dával, jsou povedené.
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Je na nich poetický příbeh, který je v každém modelu jiný, což je unikátní, nebo ještě někdo vyrábí tak atypické hodinky? Je to spíš šperk, viděl jsem několik kousků v Paříži a je to podívaná. Není to na každodenní nošení, ale jako šperk jsou kráné Model ,,Pont des Amoureux" jsem sem před časem dával, jsou povedené.
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Tourbillon Aký je tam strojcek?
Snow Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) Tourbillon No panečku, to je strojek . Tourbillon může a nemusí být součástí strojku, víme ? Edit - abych byl také užitečný, strojky jsou modifikované Jaeger-LeCoultre Upraveno 5. července 2012 uživatelem thesis
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 baví tě to? No panečku, to je strojek . Tourbillon může a nemusí být součástí strojku, víme ? Edit - abych byl také užitečný, strojky jsou modifikované Jaeger-LeCoultre
dknespl Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) Strojky viz http://www.agenhor.ch/references/. Jinak mně se to líbí velice velmi. Upraveno 5. července 2012 uživatelem dknespl
montemar Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 není to špatný... mít fakt rozpočet, umím si je představit u mě v trezoru a občas je vyvenčit na nějakou operu třeba
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Jako šperk krásné, ale na běžné nošení je jich asi opravdu škoda... Navíc si myslím, že se snadno okoukají, proto jednou za čas ideální. není to špatný... mít fakt rozpočet, umím si je představit u mě v trezoru a občas je vyvenčit na nějakou operu třeba
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 baví tě to? Bych řekl, že to Snow ještě napsal mírně, na to, jak pitomá ta odpověď byla. Měl asi dobrou náladu.
NIGHTinGALE Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Jsou to krásný a velmi komplikovaný hodinky se strojkama extra kvality JLC, Piaget a podobně.A model "Pět neděl v balóně" bych nosil strašně rád. Klidně bych kvůli nim prodal i všechny hodinky, co mám (bohužel by to nestačilo).
voyageusedutemps Odesláno 6. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2012 (upraveno) Souhlasím, asi jeden z nejpovedenějších modelů... za až moc povedenou cenu Jsou to krásný a velmi komplikovaný hodinky se strojkama extra kvality JLC, Piaget a podobně. A model "Pět neděl v balóně" bych nosil strašně rád. Klidně bych kvůli nim prodal i všechny hodinky, co mám (bohužel by to nestačilo). Upraveno 6. července 2012 uživatelem voyageusedutemps
ZLOjasna Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) v každom mužovi je dobrodruh (a dieťa)... a nič nevystihuje nielen detské dobrodružstvá tak ako príbehy Julesa Vernea Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem ZLOjasna
onney Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 Krásné hodinky, krásné zpracování a příběh.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se