CEGY Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Ital na Triumphu u Bulhara. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Tak o vikendu na Scramu cca 900km. Parada. V patek jedu směr Dolomity, asi se stavim kouknout na Tridays. A vazne premyslim, ze místo Speeda nabalim Scrama i když není tak pohodlnej. Ale ma proste ,,stajl´´ Hodil bych foto, ale nejak nevim jak, když imageshack ma jen nejakou trial verzi co uz jsem projel a platit se me nechce, když ho jinak nevyuzivam. Co pouzivate na vkladani obrazku?TL
Vašeck Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 A když se mluví o Triumphu co třeba Triumph Speed Triple? Taky solidní stroj. Má trošku oldschool nádech s novými prvky? Jinak co se týkalo hlasování za mě Triumph.
Jeremy Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Hlasovat ve 3 roky staré anketě typu "poraďte" je vcelku nesmysl, nemyslíte?Buď už dávno něco má, nebo to nebyla anketa "poraďte", ale jen výstřel do tmy.
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 (upraveno) Sice jsem si nevšim, že by někdo nějak v poslední době hlasoval, ale zakázat to asi nemůžem, viď...? Takovejch výkřiků do tmy (snad) ještě bude, je to příjemný a navíc zajímavý.... Ale nakonec jsem pro radost pořídil něco jinýho, to je fakt. Upraveno 25. února 2015 uživatelem Zmizík
XXXfazerXXX Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 A co si tedy nakonec pořídil?Jak ho znám tak nejspíš vosla.Chce na nom letos project Albánii.
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 A co si tedy nakonec pořídil?Zmizly mi z mobajlu fotky, tak mám jen tudle šílenost z Hasselblatu. WDR jsem si nastavil sám. Datsun 240z, kupodivu si v něm nepřipadám jak homokláda. Asi má tu duši. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 No teda. Packa obrovska. Minuly tyden zemrel ,,otec´´ tohoto skvostu. 105let.tl
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Zmizly mi z mobajlu fotky, tak mám jen tudle šílenost z Hasselblatu. WDR jsem si nastavil sám. Datsun 240z, kupodivu si v něm nepřipadám jak homokláda. Asi má tu duši.tak to som uz raz niekde od teba videl.no neviem, ci je to WDR alebo HDR ale mas pravdu, ze je to sialenost.ale to nic neubera na krase Zetka, nadherna klasika.
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Dneska jsem to rozsek! Je to Kocourek, takovej hodnej. Vrrrrr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Alda Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Dneska jsem to rozsek! Je to Kocourek, takovej hodnej. Vrrrrr.Gratuluji k memu snu ! Nadherna ikonicka masina.
TLD Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Pekny. Vitej do party:) Na co to obujes? Resp, prezujes z originalnich sr.cek:)tl
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 No, nevím, na co to vobuju... Jsou to sračky? Já to asi nepoznám. První, co mě napadlo, že mu dám jinej vejfuk ale teď po prvních 250km si říkám, že na nějaký troubení mám Tigera a tendle scramblerek si tak dobromyslně bručí, že to člověka uklidňuje. V takovým klidu a pohodě, jako jsem se dnes projel, jsem se dlouho neprojel... Je to jako kdybysme spolu vyrůstali. Bratři nebo tak něco.
Návštěvník Alda Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 (upraveno) Tyhle by mohly byt. Ale bacha, at si nevytahas zamkovou dlazbu pred barakem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. dubna 2015 uživatelem Alda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se